• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Başlar canım başlar. Biz eşimle biraz rahat tipleriz. Çok ayrıntıda boğmadık kendimizi, hırpalamadık. Farklı zamanlarda topla 20 gün anca sürmüştür bizim hazırlıklarımız ama inan herşey çok güzeldi. Gelinliğim hazırdı benim diktirmedim. Çok zayıftım ama en beğendiğim gelinlik sanki bana dikilmiş gibi oturdu üzerime. Hala çok beğenirim gelinliğimi. Tarzımız benziyor. Benimkide sırf dantel çok kabarık olmayan bir modeldi. Duvak da gelinliğe göre değişiyor bence. Bende eşarba hiç taş falan kullanmadım. Duvağın güzel olunca üzerine tuttursan yetiyor.
Bizim insanımız artık düğünü falan çok külfet haline getiriyor bence. Aman o olmadı bu olmadı yada olunca borcu harcı derken en güzel zamanlar stresle geçiyor. O yüzden tecrübe etmiş biri olarak tavsiyem çok ayrıntılara takılıp kendinizi strese sokmayın. Çünkü zamanla herşey olur ama o dönemlerdeki kırgınlıklar hiç geçmiyor :50: Şimdi o dönemn mutsuzluğunu hala yaşayan arkadaşlara bakıp kendimizi kıyaslayınca iyiki biz böyle bir çiftiz diyorum. Ve şimdi çok şükür herşeyimiz dört dörtlük

aynen canım düğünde yapılan masrafa fazlasıyla üzülüyorum.. salona ödenen milyarlara , gelinliğe ödenen onca paraya çok üzülüyorum.. zaten salon konusunda çok para harcamadık hatta Trabzon standartına göre gayet uygun bir fiyata anlaştık.. aslında istediğim modelde bedenime göre gelinlik bulabilirsem hazır da alabilirim yeter ki fiyatı abartmasınlar :18:bende fazla kabarık bir şey istemiyorum.. valla alnımızın akıyla düğünü derneği atlatalım bence de abartıya gerek yok.. :34: sonradan borcu harcı bize kalacak :31:

aynen oyle coook tatlı olacak ama ertesı gun de yerler dogru :1: valla canım benı esım etımek tatlısını cok sever oda cok basıt bırsey zaten :1: yaparsam onu yaparım yas pasta da klasık ama aklımda tutamıyorum tarıfı defterımde yazılı :1::1: köstebek pasta onu bılemedım nasıl bırsey :26: hımm demek gece gelıyor yol uzundu degıl mı :26:

etimek tatlısını sevmeyen erkek yok sanırım.. nişanlım 1 aydır etimek tatlımı hazırla diyor :1: artık gün yaklaştı ya günde 2 defa hatırlatıyor etimek tatlım hazır olsun diye.. bende onu yapmaya çooook üşeniyorum :50: ama elim mahkum mecburen yapacağım dilinden kurtulamam :18:

üşenilir mi aylardr neler yiyolar yazık ben daha neyapsam dıye dùşünüyorum.bide kadayıflı muhallebimi yapsam:)

ooo sayfa şenlenmiş. Bugün gelinde bir kutlama yapalım kızlar yaa:21::21::21:

Morfistancım herşey gönlünüze göre olur inşallah. Rüya gibi bir düğününüz ve devamın çok güzel hayırlı bir yuvanız olur :16:

Zor günler geçmiş kutlayalımmmmm
:21::21::21::21:
hepinize gelsin kızlar. Artık sevdiceklerimizle araya hiç ayrılık girmeden bir yastıkta yaşlanalım
[video=youtube;ua0oTiPzrCM]http://www.youtube.com/watch?v=ua0oTiPzrCM[/video]

Son düzenleme:
canım benimki perşembe akşam 18.00'da burada, o saatte sarılıyor olacam :16: gün değil de saat sayıyorummm, siz aldınız mı bileti ?

yok almadık canım çarşamba çarşıya çıkacak nişanlım o zaman alır 7 şubatta geliyor hayırlısıyla heralde o gün görüşemeyiz geç gelirse

Başlar canım başlar. Biz eşimle biraz rahat tipleriz. Çok ayrıntıda boğmadık kendimizi, hırpalamadık. Farklı zamanlarda topla 20 gün anca sürmüştür bizim hazırlıklarımız ama inan herşey çok güzeldi. Gelinliğim hazırdı benim diktirmedim. Çok zayıftım ama en beğendiğim gelinlik sanki bana dikilmiş gibi oturdu üzerime. Hala çok beğenirim gelinliğimi. Tarzımız benziyor. Benimkide sırf dantel çok kabarık olmayan bir modeldi. Duvak da gelinliğe göre değişiyor bence. Bende eşarba hiç taş falan kullanmadım. Duvağın güzel olunca üzerine tuttursan yetiyor.
Bizim insanımız artık düğünü falan çok külfet haline getiriyor bence. Aman o olmadı bu olmadı yada olunca borcu harcı derken en güzel zamanlar stresle geçiyor. O yüzden tecrübe etmiş biri olarak tavsiyem çok ayrıntılara takılıp kendinizi strese sokmayın. Çünkü zamanla herşey olur ama o dönemlerdeki kırgınlıklar hiç geçmiyor :50: Şimdi o dönemn mutsuzluğunu hala yaşayan arkadaşlara bakıp kendimizi kıyaslayınca iyiki biz böyle bir çiftiz diyorum. Ve şimdi çok şükür herşeyimiz dört dörtlük

ÖYle canım nisa ile başladı kavuşmamız. Çarşamba morfistanla burcu vardı galiba. Derken herkes kavuşmuş olacak inşallah:16:

evet canım bitiyor askerlik.355.dönemlerin şafaklarına bakınca bitmiş dedim bizimkisi:)

kızlar bakıyorum coşmaya başlamıssınız ne güze:46:darısı başımıza inşallah:1:amaa neler duyuyorum oyle tatlı yapmaya üşenmeler filan :20:üşenilir mi hiç ben kocacığıma izinlerde bile ne yedireceğimi şaşırdım...yapın tatlılar tuzlular da sonra askerlerinize laf vermeyin sonra az uğraşmazlar sizinle:1:

:5:
kızlar bakıyorum coşmaya başlamıssınız ne güze:46:darısı başımıza inşallah:1:amaa neler duyuyorum oyle tatlı yapmaya üşenmeler filan :20:üşenilir mi hiç ben kocacığıma izinlerde bile ne yedireceğimi şaşırdım...yapın tatlılar tuzlular da sonra askerlerinize laf vermeyin sonra az uğraşmazlar sizinle:1:

bencede canım helede evlilerin işi zor yapcaklar tabi tatlıda tuzluda:1: bizimkilerin anneleri düşünsün şimdilik:19:

ahh canım şu askerlik süresi boyunca nişanlım beni o kadar çok kızdırdı ki üşenmek benim hakkım :1:

:5:

bencede canım helede evlilerin işi zor yapcaklar tabi tatlıda tuzluda:1: bizimkilerin anneleri düşünsün şimdilik:19:

Mutfak terapi alanı benim için bide kocaya olunca zevkle yapıyorum canım:16: amaaannnn annemin yemekleri deselerde erkekler sevgili elinden çıkan yemekleri daha çok seviyor... sizde evlenince çok güzel seyler yaparsınız eminin

Mutfak terapi alanı benim için bide kocaya olunca zevkle yapıyorum canım:16: amaaannnn annemin yemekleri deselerde erkekler sevgili elinden çıkan yemekleri daha çok seviyor... sizde evlenince çok güzel seyler yaparsınız eminin

öyle canım haklısın onlar istesinde yaparız bende nişanlıma yemek yapınca ve beğendiğinde mutlu oluyorum.ah biz yokmuyuz:16:

Back