fatma ve _erikk canımı çektirdinizz yaaaaaaaaaaa sarmalar, pastalarr![]()
canım ya hazırlıklara baslıyoruz da

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fatma ve _erikk canımı çektirdinizz yaaaaaaaaaaa sarmalar, pastalarr![]()
canım ya hazırlıklara baslıyoruz dasen de varmı hazırlıklar planlar anlat bakım
![]()
Başlar canım başlar. Biz eşimle biraz rahat tipleriz. Çok ayrıntıda boğmadık kendimizi, hırpalamadık. Farklı zamanlarda topla 20 gün anca sürmüştür bizim hazırlıklarımız ama inan herşey çok güzeldi. Gelinliğim hazırdı benim diktirmedim. Çok zayıftım ama en beğendiğim gelinlik sanki bana dikilmiş gibi oturdu üzerime. Hala çok beğenirim gelinliğimi. Tarzımız benziyor. Benimkide sırf dantel çok kabarık olmayan bir modeldi. Duvak da gelinliğe göre değişiyor bence. Bende eşarba hiç taş falan kullanmadım. Duvağın güzel olunca üzerine tuttursan yetiyor.
Bizim insanımız artık düğünü falan çok külfet haline getiriyor bence. Aman o olmadı bu olmadı yada olunca borcu harcı derken en güzel zamanlar stresle geçiyor. O yüzden tecrübe etmiş biri olarak tavsiyem çok ayrıntılara takılıp kendinizi strese sokmayın. Çünkü zamanla herşey olur ama o dönemlerdeki kırgınlıklar hiç geçmiyorŞimdi o dönemn mutsuzluğunu hala yaşayan arkadaşlara bakıp kendimizi kıyaslayınca iyiki biz böyle bir çiftiz diyorum. Ve şimdi çok şükür herşeyimiz dört dörtlük
aynen oyle coook tatlı olacak ama ertesı gun de yerler dogruvalla canım benı esım etımek tatlısını cok sever oda cok basıt bırsey zaten
yaparsam onu yaparım yas pasta da klasık ama aklımda tutamıyorum tarıfı defterımde yazılı
köstebek pasta onu bılemedım nasıl bırsey :26: hımm demek gece gelıyor yol uzundu degıl mı :26:
üşenilir mi aylardr neler yiyolar yazık ben daha neyapsam dıye dùşünüyorum.bide kadayıflı muhallebimi yapsam:)
canım benimki perşembe akşam 18.00'da burada, o saatte sarılıyor olacamgün değil de saat sayıyorummm, siz aldınız mı bileti ?
Başlar canım başlar. Biz eşimle biraz rahat tipleriz. Çok ayrıntıda boğmadık kendimizi, hırpalamadık. Farklı zamanlarda topla 20 gün anca sürmüştür bizim hazırlıklarımız ama inan herşey çok güzeldi. Gelinliğim hazırdı benim diktirmedim. Çok zayıftım ama en beğendiğim gelinlik sanki bana dikilmiş gibi oturdu üzerime. Hala çok beğenirim gelinliğimi. Tarzımız benziyor. Benimkide sırf dantel çok kabarık olmayan bir modeldi. Duvak da gelinliğe göre değişiyor bence. Bende eşarba hiç taş falan kullanmadım. Duvağın güzel olunca üzerine tuttursan yetiyor.
Bizim insanımız artık düğünü falan çok külfet haline getiriyor bence. Aman o olmadı bu olmadı yada olunca borcu harcı derken en güzel zamanlar stresle geçiyor. O yüzden tecrübe etmiş biri olarak tavsiyem çok ayrıntılara takılıp kendinizi strese sokmayın. Çünkü zamanla herşey olur ama o dönemlerdeki kırgınlıklar hiç geçmiyorŞimdi o dönemn mutsuzluğunu hala yaşayan arkadaşlara bakıp kendimizi kıyaslayınca iyiki biz böyle bir çiftiz diyorum. Ve şimdi çok şükür herşeyimiz dört dörtlük
ÖYle canım nisa ile başladı kavuşmamız. Çarşamba morfistanla burcu vardı galiba. Derken herkes kavuşmuş olacak inşallah![]()
kızlar bakıyorum coşmaya başlamıssınız ne güzedarısı başımıza inşallah
amaa neler duyuyorum oyle tatlı yapmaya üşenmeler filan
üşenilir mi hiç ben kocacığıma izinlerde bile ne yedireceğimi şaşırdım...yapın tatlılar tuzlular da sonra askerlerinize laf vermeyin sonra az uğraşmazlar sizinle
![]()
ooo sayfa şenlenmiş. Bugün gelinde bir kutlama yapalım kızlar yaa
Morfistancım herşey gönlünüze göre olur inşallah. Rüya gibi bir düğününüz ve devamın çok güzel hayırlı bir yuvanız olur![]()
kızlar bakıyorum coşmaya başlamıssınız ne güzedarısı başımıza inşallah
amaa neler duyuyorum oyle tatlı yapmaya üşenmeler filan
üşenilir mi hiç ben kocacığıma izinlerde bile ne yedireceğimi şaşırdım...yapın tatlılar tuzlular da sonra askerlerinize laf vermeyin sonra az uğraşmazlar sizinle
![]()
bencede canım helede evlilerin işi zor yapcaklar tabi tatlıda tuzludabizimkilerin anneleri düşünsün şimdilik
![]()
ahh canım şu askerlik süresi boyunca nişanlım beni o kadar çok kızdırdı ki üşenmek benim hakkım![]()
Sıra onda tatlımkolay mı sende de düğün stresi var acısını çıkar artık tatlı kaprislerle
![]()
Mutfak terapi alanı benim için bide kocaya olunca zevkle yapıyorum canımamaaannnn annemin yemekleri deselerde erkekler sevgili elinden çıkan yemekleri daha çok seviyor... sizde evlenince çok güzel seyler yaparsınız eminin