352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

cuma ya birşey kalmadı canım artık herkes sevdiğine kavuşacak sırayla

zayıflamadı mı hiç.nişanlım 8-10 kilo vermiş tabi bende hiç bi değişim yok

soruyorum aynı geldiğim gibiyim diyor.. nişanlım orada pek yiyemedi ama abur cubur ve özellikle kolayı çok fazla tüketti o yüzden kilosunda bir değişiklik olmamıştır

gerçekten mi yaa :18: ortada olan tek şey beyaz eşyalarımız.. gerisi yok.. en önemlisi gelinlik bile bakmadım

mutfağın ıvırı zıvırıda bitmez eksiklerini tamamla bu arada bide nevresim yatak örtüsü en güzelinden al sonradan alamazsın çünkü genelde borcun oluyo alamıyosun benim içimde fransız güpürlü bi yatak örtüsü nevresim arası bişey vardı saten krem rengi o içimde kaldı sonradanda alamadım

valla şu çeyiz hazırlıklarında almayı en çok sevdiğim şey nevresim.. şimdilik 8 tane var annem yeter evlendikten sonra eskidikçe alırsın diyor ama pembeli , morlu nevresimleri görünce dayanamıyorum

valla şu çeyiz hazırlıklarında almayı en çok sevdiğim şey nevresim.. şimdilik 8 tane var annem yeter evlendikten sonra eskidikçe alırsın diyor ama pembeli , morlu nevresimleri görünce dayanamıyorum

ben bazen çeyizlerin olduğu topiklere bakıyorumda aaa bende istiyorum bundan diyorum :))) english home karaca falan çok hoşuma gidiyo desenler ben hobbyle taçın almıştım hep ama şimdikiler çok güzelll

ben bazen çeyizlerin olduğu topiklere bakıyorumda aaa bende istiyorum bundan diyorum :))) english home karaca falan çok hoşuma gidiyo desenler ben hobbyle taçın almıştım hep ama şimdikiler çok güzelll

bende çeyizlere bakıyorum çoook güzel nevresimler var.. kesinlikle english home ve karaca süper... birde ben yeni evlenen kızlar evlerinin resimlerini paylaşıyorlar onlara bakıyorum

canım rahibe modeli hangisi oluyor bilmiyorum ama duvağı şöyle kabarık kabarık yapıyorlar o mu rahibe modeli acaba :26:

böyle eşarbın üstünden yapıyolar duvağı bence hoş deil şal gibi üçgen yapmıştı kuzenin eşarbını üstünede taşlı bi aksesuar taktırmıştı geniş bişey çok hoştu ya

böyle eşarbın üstünden yapıyolar duvağı bence hoş deil şal gibi üçgen yapmıştı kuzenin eşarbını üstünede taşlı bi aksesuar taktırmıştı geniş bişey çok hoştu ya

eşarbın üzerine aksesuar takmayı düşünmüyorum canım.. gayet sade bir şey olsun istiyorum.. taşlı , allı pullu şeyleri sevemedim gitti.. çok büyük ihtimalle gelinliğim tamamen gipür olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…