![]()
delisinn[/QUOTE
napim kız iki işi birden çıkartmış olurum hem iyileşir sevdiceğim hem de dicek şimdi bu manisanın nesi meşhur diye aha da mesir diycem :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
delisinn[/QUOTE
napim kız iki işi birden çıkartmış olurum hem iyileşir sevdiceğim hem de dicek şimdi bu manisanın nesi meşhur diye aha da mesir diycem :))
yaaa elim ayağıma mı dolanır artık işte bu yüzden ben çok çok daha heyecanlıyım zamanın çok hızlı geçmesini istiyorum bir yandan da ne yaparım nasıl davranırım onu düşünüyorum gerçi ben de eb beğendiği yönüm doğal olmam pek sorun çıkacağını sanmıyorum ama ilk buluşma bitirir adamı :18:
Emin ol çok güzel olur ilk buluşma ve orada anlarsınız devam edermi yoksa etmez mi diye. :-D
![]()
delisinn[/QUOTE
İyi fikir bakbiz de uzaktan pek yürütemiyoruz askerlik iyi imtihan oluyor bize.
Emin ol çok güzel olur ilk buluşma ve orada anlarsınız devam edermi yoksa etmez mi diye. :-D
allahım ya bir gör beni artık saf saf hareketler yaparım kesin :)
Çok şükür konuştum sevdiceğimle![]()
İyi fikir bakbiz de uzaktan pek yürütemiyoruz askerlik iyi imtihan oluyor bize.
sen de konuşursun inşallah canım
allahım ya bir gör beni artık saf saf hareketler yaparım kesin :)
İlk anlar biraz komik olabilir![]()
Evet kocaman bir YUPPİ![]()
seninkinde de mi telefon var yoksa bu saatte arayamazdı yav
yok malesef telbirlikten arıyor canım
benimki max 22 30 da yatıyor da ondan öyle söyledim
canım bunların uzun dönem ya değişiyor eğitimleri. ders koyuyorlar sanırım eğitimden sonra da o yüzden geç arıyor
anladım tatlım senin aranma süren daha fazla desene :) neyse tatlım ben kaçtım artık iyi geceler mutlu kal
Evet canım benim sevgilim de öyle diyor güneş altında bekliyoruz eğitim görüyoruz diye :-( bunları duyunca çok üzülüyorum. Telefonda konuşurken belli etmek istemiyorum ama tel kapatınca kötü oluyor
gunaydın kızlar![]()
Günaydın...nasılsın? kızın nasıl?
suan hıc ıyı degılım canım yaa neysekı ısyerınde odam ayrıda kımse agladıgımı gormuyorkızım da ıyı canım sen nasılsın?