Beni böyle yapıp sonra da hadi bekle deyip askere giden sevdiceğim utansın![]()
Bu cümle beni nasıl tanımlamis ya :) okuyunca cevap yazmadan duramadım .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni böyle yapıp sonra da hadi bekle deyip askere giden sevdiceğim utansın![]()
deli etmeye devam diyorsun yani :)))[/Q güldürüyorum işte yahu deli ediyo gibi gözüksem de :)
onları mutlu etmek için her şeyi yaparız bizzzzz
onları mutlu etmek için her şeyi yaparız bizzzzz
evet tatlım yarın başka eğitim alanına gideceklermiş ceza olarak iyi dedim yat kalk kolay gelsin :)) nerden aradım demiştir kesin... her şeye olur tamam evet bunlar sıkıyor bizi yav :)
evet tatlım yarın başka eğitim alanına gideceklermiş ceza olarak iyi dedim yat kalk kolay gelsin :)) nerden aradım demiştir kesin... her şeye olur tamam evet bunlar sıkıyor bizi yav :)
evet evet aradığına pişman etmişsin :) ama olsun sen sesini duydun darısı bizim başımıza :)
inşallah tatlım yaa insan sevdiceğiyle evlenmek mutlu bi yuva kurmak istiyor hani :)evet evet aradığına pişman etmişsin :) ama olsun sen sesini duydun darısı bizim başımıza :)
inşallah tatlım yaa insan sevdiceğiyle evlenmek mutlu bi yuva kurmak istiyor hani :)
amin canım ya Allah herkese sevdiğiyle evlenmeyi nasip eder inşallah. hayal etmek bile çok mutlu ediyor.
Bu cümle beni nasıl tanımlamis ya :) okuyunca cevap yazmadan duramadım .
amin canım ya Allah herkese sevdiğiyle evlenmeyi nasip eder inşallah. hayal etmek bile çok mutlu ediyor.
Oy oy bizim kızlar hayallere dalmış gitmişAllah en hayırlıyı versin bize. Sevdiceği aradı tabi birinin keyif Allah bozmasın yerinde. Benimki aramadı 10.30 oldu umudu kestim yarına inşallah
![]()
ben daha okuyorum bea sen evlenirsin belki askerden gelince ama benim daha çok var![]()
Oy oy bizim kızlar hayallere dalmış gitmişAllah en hayırlıyı versin bize. Sevdiceği aradı tabi birinin keyif Allah bozmasın yerinde. Benimki aramadı 10.30 oldu umudu kestim yarına inşallah
![]()
ama lütfem ben geçen hafta 4 gün beklemiş 5. gün aranmış biriyim hakkımı yemeyin :) azarı çektim her gün arıyor artık![]()
![]()
İnşallah canım mevla bize nasip etsin sevdiklerimiz ile yaşlanmayı. Oy çok seviyorum ben aşkımi
ama lütfem ben geçen hafta 4 gün beklemiş 5. gün aranmış biriyim hakkımı yemeyin :) azarı çektim her gün arıyor artık![]()
Haklısın canım 4 gün çok fazla. Benimki aramadı bu gün. O kadar da yorgunum ki bir başlasam ağlamaya susmaya dermanım olmayacak![]()
Ben de hâlâ aranmadgm :-( beklemek güzel mış deyip kendimi avutmaya çalışıyorum. Canım inşallah senin sevgilin de arar
Ama şu an tüm telefonlar meşgul hala konuşuyorlar demek ki![]()
Haklısın canım 4 gün çok fazla. Benimki aramadı bu gün. O kadar da yorgunum ki bir başlasam ağlamaya susmaya dermanım olmayacak![]()
saçmalama canım yav ne ağlaması 1 gün bu sonuçta sağlıklı buna şükür
saçmalama canım yav ne ağlaması 1 gün bu sonuçta sağlıklı buna şükür
1 gün bana oluyor koskoca 1 sene
1 gün bana oluyor koskoca 1 sene
yemin törenlerine ya da usta birliğindeyken falan yanlarına gidecek misiniz kızlar ne düşünüyosunuz
yemin törenlerine ya da usta birliğindeyken falan yanlarına gidecek misiniz kızlar ne düşünüyosunuz
ben malesef gidemiyorum yemin törenine.sen gidebilecek misin?
ben malesef gidemiyorum yemin törenine.sen gidebilecek misin?
yok canım ben de gidemeyeceğimevdeyim çünkü okulda olsam kesin kaçamak yapardım ama burdan gidilmiyor malum, aileler bilmeyince usta birliğinde gideceğim ama