• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Bu cümle beni nasıl tanımlamis ya :) okuyunca cevap yazmadan duramadım .

Valla canım adım gibi bilirim beni üzecek bir şey yapmaz Allah korusun şaşırtmasın tabi :) Ama bir şüphe bir hafiyelik bu hale geldim. :9: Bir de ilk başta anlaştık ben hafiyecilik yapmayı sevmem o da yapılmasını :52: Ciddiye gittikçe iş ben dedektif oldum çıktım :52: O da katlanır gerçi sağ olsun, hoşuna gider üstüne :9:

amin canım ya Allah herkese sevdiğiyle evlenmeyi nasip eder inşallah. hayal etmek bile çok mutlu ediyor.

Oy oy bizim kızlar hayallere dalmış gitmiş :16: Allah en hayırlıyı versin bize. Sevdiceği aradı tabi birinin keyif Allah bozmasın yerinde. Benimki aramadı 10.30 oldu umudu kestim yarına inşallah :14:

Oy oy bizim kızlar hayallere dalmış gitmiş :16: Allah en hayırlıyı versin bize. Sevdiceği aradı tabi birinin keyif Allah bozmasın yerinde. Benimki aramadı 10.30 oldu umudu kestim yarına inşallah :14:

ama lütfem ben geçen hafta 4 gün beklemiş 5. gün aranmış biriyim hakkımı yemeyin :) azarı çektim her gün arıyor artık :33:

Back