• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Yakaladım ama benimki aramadı :14: inşallah yarın arar özledim çok. Ben gidemeyeceğim canım. Ailemden gizli gidemem onlar da izin vermez zaten benim sevgilim maçodur:9: ne işi var sevdiğinin tek başına yollarda :52::52:

yok canım ben de gidemeyeceğim :( evdeyim çünkü okulda olsam kesin kaçamak yapardım ama burdan gidilmiyor malum, aileler bilmeyince usta birliğinde gideceğim ama

aynen canım ben de aynı dertten muzdaribim. evde olmasam her hafta sonu kesinlikle yanına giderdim ama malesef şartlar buna zorluyor beni :(

Yakaladım ama benimki aramadı :14: inşallah yarın arar özledim çok. Ben gidemeyeceğim canım. Ailemden gizli gidemem onlar da izin vermez zaten benim sevgilim maçodur:9: ne işi var sevdiğinin tek başına yollarda :52::52:

çok sıra vardır muhakkak o yüzden arayamamış olabilir:( desene aynı sıkıntı var aile bilmediği için gidemiyoruz işte :(

benimki de öyle diyor tek başına yolculuk etme diyo manisa ist arası 7 saat ama habersiz gideceğim :)

aynen canım ben de aynı dertten muzdaribim. evde olmasam her hafta sonu kesinlikle yanına giderdim ama malesef şartlar buna zorluyor beni :(
işte canım ben de ancak okuldayken gidebileceğim usta birliğine tabii önce o gelecek askeri hastanede ameliyat olacak usta birliğindeyken o yüzden hava değişimi veriyolar o da iznini yanımda kullanacak :)

benimki de öyle diyor tek başına yolculuk etme diyo manisa ist arası 7 saat ama habersiz gideceğim :)

Ailem babam hariç biliyor. Annemden habersiz iş yapmam huyum kurusun :) o gitmemi istemiyor. Biraz zorlasam izin verse usta birliğine giderim o da gündüz için gidip gelirim bünyem çok zayıf dayanamam. Sevgilim bilir bunu istemez, tek başıma yola gideyim de istemez. Beni görünce tekrar dönüp dayanması zor gelir ona başa sarar tekrar. Netten idare edeceğim artık usta birliğinde. Çok zor bazen hemen atlayıp gitmek istiyorum ama olmuyor. Bir de biz ayrı değildik her gün okulda okul çıkışı beraberdik, gelince inşallah yine öyle olacağız. Böyle düşünüp avunuyorum işte. Efkar bastı yahu :)

Ailem babam hariç biliyor. Annemden habersiz iş yapmam huyum kurusun :) o gitmemi istemiyor. Biraz zorlasam izin verse usta birliğine giderim o da gündüz için gidip gelirim bünyem çok zayıf dayanamam. Sevgilim bilir bunu istemez, tek başıma yola gideyim de istemez. Beni görünce tekrar dönüp dayanması zor gelir ona başa sarar tekrar. Netten idare edeceğim artık usta birliğinde. Çok zor bazen hemen atlayıp gitmek istiyorum ama olmuyor. Bir de biz ayrı değildik her gün okulda okul çıkışı beraberdik, gelince inşallah yine öyle olacağız. Böyle düşünüp avunuyorum işte. Efkar bastı yahu :)

efkarlanma yahu şükret sen yine aynı şehirdeymişsin biz napalım ben de ayrı şehirdeyim :(

Anladım canım tekradan çok geçmiş olsun... sen de bakarsın ona çoko iyi olur :

siz daha olayı bilmiyosunuz benim ilişkim başlayalı 5 6 ay oluyor hep netten ve telefonda konuştuk o usta birliğindeki gelişinde ilk buluşma olacak yaaa ben napim diyin bana iki heyecan birden :))

neeeeeeee ciddi misin sen? e bu hem çok güzel hem de çok heyecanlııı

geçmiş olsun canım önemli bir şeyi yoktur inşallah.[/QU
sağol canım burnunda et var da onun için olacak aslında gitmeden olacaktı değerleri falan tutmadı o zaman olamadı kısmet banaymış

efkarlanma yahu şükret sen yine aynı şehirdeymişsin biz napalım ben de ayrı şehirdeyim :(

Aynı şehirde olmasak bizim yürümezdi. En yakin ortak arkadaslarimiz bile Böyle olmamıza şaşırıyorlar :) Allah dağına göre kar veriyor diyelim :)

bakma mı ya manisa mesir macunundan yedi mi bir şeyi kalmaz hehe :)

Anladım canım tekradan çok geçmiş olsun... sen de bakarsın ona çoko iyi olur :

siz daha olayı bilmiyosunuz benim ilişkim başlayalı 5 6 ay oluyor hep netten ve telefonda konuştuk o usta birliğindeki gelişinde ilk buluşma olacak yaaa ben napim diyin bana iki heyecan birden :))

Maşallah böyle uzaktan iyi yürütmussunuz. Hadi hayırlısı bakalım gelsin bi heyecanını paylaşalım hep beraber :)

neeeeeeee ciddi misin sen? e bu hem çok güzel hem de çok heyecanlııı
yaaa elim ayağıma mı dolanır artık işte bu yüzden ben çok çok daha heyecanlıyım zamanın çok hızlı geçmesini istiyorum bir yandan da ne yaparım nasıl davranırım onu düşünüyorum gerçi ben de eb beğendiği yönüm doğal olmam pek sorun çıkacağını sanmıyorum ama ilk buluşma bitirir adamı :18:

Maşallah böyle uzaktan iyi yürütmussunuz. Hadi hayırlısı bakalım gelsin bi heyecanını paylaşalım hep beraber :)

aynen canım yaw yan yana da anlaşabilmeyi umut ediyorum valla bazıları da uzaktan yürütüyor yan yana hep kavga size de maşallah :=)

Back