352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Yakaladım ama benimki aramadı inşallah yarın arar özledim çok. Ben gidemeyeceğim canım. Ailemden gizli gidemem onlar da izin vermez zaten benim sevgilim maçodur ne işi var sevdiğinin tek başına yollarda

Yakaladım ama benimki aramadı inşallah yarın arar özledim çok. Ben gidemeyeceğim canım. Ailemden gizli gidemem onlar da izin vermez zaten benim sevgilim maçodur ne işi var sevdiğinin tek başına yollarda

çok sıra vardır muhakkak o yüzden arayamamış olabilir desene aynı sıkıntı var aile bilmediği için gidemiyoruz işte

benimki de öyle diyor tek başına yolculuk etme diyo manisa ist arası 7 saat ama habersiz gideceğim :)

benimki de öyle diyor tek başına yolculuk etme diyo manisa ist arası 7 saat ama habersiz gideceğim :)

Ailem babam hariç biliyor. Annemden habersiz iş yapmam huyum kurusun :) o gitmemi istemiyor. Biraz zorlasam izin verse usta birliğine giderim o da gündüz için gidip gelirim bünyem çok zayıf dayanamam. Sevgilim bilir bunu istemez, tek başıma yola gideyim de istemez. Beni görünce tekrar dönüp dayanması zor gelir ona başa sarar tekrar. Netten idare edeceğim artık usta birliğinde. Çok zor bazen hemen atlayıp gitmek istiyorum ama olmuyor. Bir de biz ayrı değildik her gün okulda okul çıkışı beraberdik, gelince inşallah yine öyle olacağız. Böyle düşünüp avunuyorum işte. Efkar bastı yahu :)

efkarlanma yahu şükret sen yine aynı şehirdeymişsin biz napalım ben de ayrı şehirdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…