352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

bana 90lar gecmedı 80 ler daha ıyı gecıo gbı hıssedıorm plakaları cok mrk edıorm ıns gecer son gunler daha sıkıştrırmıs

amann canım yaa.. belki yazdıklarımı okumuşsundur.. ben ilk başta beri bu ve buna benzer sorunlarla şafağı sonlandırmak üzereyim ama resmen benim aklımda şafakla birlikte azaldı gitti.. şu anda 7 sayısını görmek bana hiç bir şey ifade etmiyor

cook ınsanıı yoruyor şafak degılmıı ? bende cok yıprandım ya cddı tatıle ıhtycm var cook yorduu benıı ve dha cok var

cook ınsanıı yoruyor şafak degılmıı ? bende cok yıprandım ya cddı tatıle ıhtycm var cook yorduu benıı ve dha cok var

canım en azından benim gibi saçma sapan kıskançlıklarla , takıntılarla mücadele etmiyorsun hem de çoook yoruyor.. öyle pişmanım ki nişanlanıp askere gönderdiğime.. sevgili olsaydık bu kadar dert etmezdim

Ay o çığlıktan birtane de bende var Karadeniz kızısın sen bilirsin ne yapacağını az kalmış zaten şurada alttan almasak da olur artık
bana 90lar gecmedı 80 ler daha ıyı gecıo gbı hıssedıorm plakaları cok mrk edıorm ıns gecer son gunler daha sıkıştrırmıs
evet bende öyle oldu bu günler geçmiyor. Normalde bende son günler daha rahat geçerdi bu askerliğin herşeyi tuhaf. Plaklar çabuk geçer ben güya hergün şehir şehir yazacaktım bir kaç taneden sonra unutmuşum düşün

sevdigi sonucunda cnm sevgilide olsa nısanlıda olsa en degerlınn... emn ol o zmnda dert ederdin neysekı 7 gun kaldıı kurtuluosn :26:

evet canım bence de olur 160 gün alttan aldım da ne oldu.. kıymet mi bildi tabiki yok.. keyfi gelirse zahmet edip arar gelmezse de paşa gönlü bilir

arkadaşlar kesinlikle asker psikolojisi bende 15 ay bekledim hem de 3 aylık sevgilimdi daha bizi birbirimize daha çok bağladı her söylediğini mecbur alttan aldım bazen telefonla konuşurken ağlıyodum ama ona belli etmiyodum sadece biraz sabır. askerden geldikten sonra hemen eski haline dönemiyolar ne yazıkki ben askerde şunu yapamadım bunu yapamadım orası böyle zordu şöyle zordu diye ama sabretmek lazım eğer seviyosanız. haziranda geldi askerden 2-3 ay sonra kendine gelebildi çünkü hep geri dönücekmiş gibi hissetti şimdi herşey yolunda Allaha şükür sizde sabredin güzel günlerinizi düşünün :)

sevdigi sonucunda cnm sevgilide olsa nısanlıda olsa en degerlınn... emn ol o zmnda dert ederdin neysekı 7 gun kaldıı kurtuluosn :26:

tabi ki yine üzülürdüm ama en azından sırtımda bu kadar büyük bir yük olmazdı yeter ki siz gençler mutlu olun bizden geçti

ben nişanlımla ilgili çoooooook güzel şeyler düşünüyorum.. hele bir gelsin.. maaşallah sizde de iyi sabır varmış koskoca 15 ay :26:hani çok yorucu bir askerlik dönemi geçirse hak vereceğim ama biliyorum ki erken kalkması dışında onu zorlayan hiç bir şey yok.. beni kızdıran da bu.. askerlik psikolojisinin arkasına saklanmış her istediğini yaptıracak

Ya zaten bizimkileri görünce uzun dönemlerin psikolojilerini tahmin edemiyorum. İyi sabır istiyor. Sabrediyoruz. Esip savuruyoruz ama laf sayarken bile onları haklı çıkarıyoruz :26:

benimki İzmirde yaptı 3 haftada bir yanına gidiyodum bana ağlanıyodu insanlar askerlik nasıl diye sorduğunda rahatım ben ya sıkıntı yok diyodu yani bütün nazı banaydı :) yani tamamen asker psikolojisi bide düğününüze az kalmış onu geçtim 1 hafta sonra yanınızda :)) yaşıcağınız güzel günleri düşünün hiç takmayın ben arkadaşlarımla dışarı çıktığımda onları bırakıp eve geri dönüyodum ama geçti gitti artık herşey daha kolay çünkü istediği an istediği şeyi yapabilme özgürlüğüne sahip sizde alttan alın daha fazla kırmayın birbirinizi :))

Ya zaten bizimkileri görünce uzun dönemlerin psikolojilerini tahmin edemiyorum. İyi sabır istiyor. Sabrediyoruz. Esip savuruyoruz ama laf sayarken bile onları haklı çıkarıyoruz :26:

siz bide evliymişsiniz ama az kalmış ne güzel Allah çocuğuna size kavuşmayı nasip etsin :) ama gerçekten çok büyük sabır işi o 15 ay 15 yıl gibi geldi hele geldikten sonra geçirdiğimiz o sıkıntılı günler asker beklemek hiç bişeymiş dedirtti inşallah hepiniz çok kolay atlatırsınız :)

canım kırılan taraf hep ben oluyorum.. her şeyde kendini haklı görüyor.. valla düğünü düşündükçe korkuyorum

canım kırılan taraf hep ben oluyorum.. her şeyde kendini haklı görüyor.. valla düğünü düşündükçe korkuyorum

çünkü siz özgürsünüz o değil hep böyle düşünüyolar bana helal olsun 15 ay bekledin demeyen tek insan erkek arkadaşımdır mesela sadece yanıma geldin Allah razı olsun der. onlara göre biz çok rahatız bekleyen de hiç sıkıntı yok çünkü düşünemiyolar ama eğer bu kıskançlıklar askere gitmeden önce de varsa o zaman sıkıntı sadece askerlikte ortaya çıktıysa emin ol geçicek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…