- 30 Ağustos 2013
- 960
- 1
- 38
ayy canım yaa neden sizin çarşı izinleri 3 haftada 1 ??.. bizimkiler gitti gideli askeriyenin tüm kuralları değişti.. normalde teskere almak üzere olan askerlere çift çarşı veriyorlarmış bırakın çift çarşı vermeyi 1 gün olan çarşı iznini de geri çektiler
ayy canım yaa neden sizin çarşı izinleri 3 haftada 1 ??.. bizimkiler gitti gideli askeriyenin tüm kuralları değişti.. normalde teskere almak üzere olan askerlere çift çarşı veriyorlarmış bırakın çift çarşı vermeyi 1 gün olan çarşı iznini de geri çektiler
selam kızlar nasılsınız? 9 gün mü kaldı neÇarşı son haftalar çift oluyormuş ama bizimkiler ceza almış bırak çarşıyı eğitimdeler 2 gündür. Olsun az kaldı ya. Siz de mi öylesiniz bilmiyorum sanki rüyada gibiyim ben, 5 ayın geçtiğine inanamıyorum bir türlü
benimde kardeşim var askerde inşallah herkes sağ sağlim döner
aynen canım bana da şaka gibi geliyor tam 159 gün oldu gideli, ya bu saatten sonra her günleri cezayla geçse kaç yazar:90:
bitirdik artık ..
bilmiyorumki canım vallahi 3 haftada 1 çarşı bana da mantıklı gelmiyor neyseki nişanlım çok sorun etmiyor ortamı falan iyi
Evet canım öyleymiş, benimki bu hafta çift çarşıda . Seninki de büyükşehirde askerlik yapmanın dezavantajını yaşıyor sanırım, bundan sonra hayat bize güzel canım çokkkk az kaldıııııııııııııııııııııııı :))))))))
neredesınız kızlarkımse yok mu
ben burdayım canım daha hiç bi hazırlık yok bende henüz şafakları hazmedemedim sanırım
ama baslasın hazırlıklar canım askerlerımız gelıyor:118::118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?