- 13 Haziran 2013
- 2.659
- 50
- 358
begen butonu gerı gelms kızlar fark ettnz mı![]()
sanırım deneme yapıyorlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
begen butonu gerı gelms kızlar fark ettnz mı![]()
doğru söze ne denir?aman canım şu hayatta ne kolay ki![]()
çok teşekkür ederim. Atlattık sayırlır şükür. Bizim askerlik sonrası sizin kadar uzun sürmez herhelde sürmemelisiz bide evliymişsiniz ama az kalmış ne güzel Allah çocuğuna size kavuşmayı nasip etsin :) ama gerçekten çok büyük sabır işi o 15 ay 15 yıl gibi geldi hele geldikten sonra geçirdiğimiz o sıkıntılı günler asker beklemek hiç bişeymiş dedirtti inşallah hepiniz çok kolay atlatırsınız :)
doğru söze ne denir?
çok teşekkür ederim. Atlattık sayırlır şükür. Bizim askerlik sonrası sizin kadar uzun sürmez herhelde sürmemeliİnsan çabuk unutuyor çok şükür
sanırım deneme yapıyorlarbutonlar kayboldu yine
![]()
çünkü siz özgürsünüz o değil hep böyle düşünüyolar bana helal olsun 15 ay bekledin demeyen tek insan erkek arkadaşımdır mesela sadece yanıma geldin Allah razı olsun der. onlara göre biz çok rahatız bekleyen de hiç sıkıntı yok çünkü düşünemiyolar ama eğer bu kıskançlıklar askere gitmeden önce de varsa o zaman sıkıntı sadece askerlikte ortaya çıktıysa emin ol geçicek :)
boşuna sevindm![]()
yok canım boşuna değil en azından geri geleceğine dair bi umut ışığı var![]()
kıskançlık vardı ama bu derece saçma şeyler değildi.. inşallah geçer valla.. kafam allak bullak.. keşke askere bizi alsaydılargeri de kalan olmak çok zor
![]()
ne cektık bee cnmmmm şu askerlık bıtsınn bı cok seyııı anmıycam bıle yesıl asker şafak kıbrıs vs vs
işte onlara göre de geride kalan olmak çok kolay :) böyle değilse eğer emin ol bunlar geçer sadece biraz sabret kestirip atma :)
ben bir süre telefon kullanmamayı düşünüyorum.. bana tartışmalarımızı hatırlatacak diye![]()
ofofff o derece heeee![]()
canım baştan beri öyle bunalttı ki artık gözüm hiç bir şeyi görmüyor.. kestirip atmayayım diyorum ama ben çoook üzülüyorum.. beni üzen asıl şey birazcık olsun beni anlamaması , he evet sende şu konuda haklısın dememesi![]()
canım kalmış 7 gün o kadar gün saymışsın şu 7 gün sık dişini zaten son günler çok daha beter olur biz son günler konuşmamaya özen gösteriyoduk çünkü o da gergin ben de gerginim. zaten şu anda seni anlamaz ama gelince anlar yani biraz zaman geçtikten sonra siz de iş ciddi boyutta o da dönünce ve kendine gelince zaten hatasını anlıcaktır zamanla bu yaptıklarına gülüp geçiceksiniz gerçekten
inşallah dediğin gibi olurartık geçsin gitsin valla.. aman bu da neydi böyle ilk gün sıkıştırır , ortalarda sıkıştırır , sonlarda sıkıştırır
![]()
işte bi nevi ilişki sınaması :)sende alnının akıyla çıkanlardan olursun inşallah Allah gönlüne göre versin canım :))
aynen canım o dereceulaşmak isteyen bir şekilde ulaşır nasıl olsa
![]()
aminnn canım çok sağol.. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah![]()