• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Selam kızlar nasılsınız? Kendi kendime 100 gün kalacak buraya yazacağım, plakalara gelelim yazacağım diye diye bitti gitti askerlik :)

evet canım çok şükür bitiyor :16: nerelerden nerelere geldikkk :31:

bitiyor canım ya bir şekilde zaman akıyo allah sabrını veriyo cidden

evet canım çok şükür bitiyor nasılsın eşinle aran nasıl?

amiin. biliyorum canım o duyguyu. Ben bulaşık leğeni alırken bile mutlu oluyordum :1:

evet bende öyleyim ufak ufak birşeyler alıyorum mutlu oluyorum:)

Selam kızlar nasılsınız? Kendi kendime 100 gün kalacak buraya yazacağım, plakalara gelelim yazacağım diye diye bitti gitti askerlik :)

iyilik canım sen nasılsın?

evet canım çok şükür bitiyor nasılsın eşinle aran nasıl?

evet bende öyleyim ufak ufak birşeyler alıyorum mutlu oluyorum:)

iyilik canım sen nasılsın?

Şükür. Koşuşturmadan yorgun düştüm bu günlerde. Askerimden önce yarı yıl tatili gelsin istiyorum artık :1: Ben de göremiyorum panolarımızı.

ne zaman canım tatilin sen okuyormuydun yoksa öğretmenmiydin canım?

Öğretmenim canım. Haftaya cuma bize paydos inşallah. Sevdiceğimi de dönüşte ancak görebilirim artık. Bizim şafak bir hafta daha uzar. Gerçi bitsin askerlik de razıyım ben bir hafta sonra görmeye. Ben bıktım artık. Askerlik yapmış kadar oldum:37:

Öğretmenim canım. Haftaya cuma bize paydos inşallah. Sevdiceğimi de dönüşte ancak görebilirim artık. Bizim şafak bir hafta daha uzar. Gerçi bitsin askerlik de razıyım ben bir hafta sonra görmeye. Ben bıktım artık. Askerlik yapmış kadar oldum:37:

ne zaman bitiyor askerlik canım.bizim 6 şubatta bitiyor

Valla Allah'a bin şükür acemilik dışında haberleşme, konuşma sıkıntısı yaşamadık. Bizim ilişkimizde sıkıntı çok vardı. Bu ayrılık biraz ilişkimize yaradı. Sen nişanlıydın değil mi canım?

evet canım nişanlıyım.bizde iyiyiz son zamanlarda çok şükür.Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Back