- 13 Haziran 2013
- 2.659
- 50
- 358
canım geç gelirse nasıl döneceğim evlerimiz arası en az 1 saat mesafe var malum burası istanbul:)
inşallah canım
canım o zaman nişanlın eşlik eder sana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım geç gelirse nasıl döneceğim evlerimiz arası en az 1 saat mesafe var malum burası istanbul:)
inşallah canım
canım o zaman nişanlın eşlik eder sana![]()
bu hafta biterse birşey kalmıyorcanım çoook şükür daha iyiyim.. ama bu hafta biterse daha da iyi olacağım![]()
bakalım canım hele o gün gelsinde gerçekten bitiyor askerlik dimi
bu hafta biterse birşey kalmıyordaha iyi ol canım inşallah
evet canım çok şükür bitiyornerelerden nerelere geldikkk
![]()
gerçekten öyle bazen hiç bitmeyecekmiş gibi geliyordu canım
amiin. biliyorum canım o duyguyu. Ben bulaşık leğeni alırken bile mutlu oluyordumhepimiz iyi olalım inşallahben bugün mobilya baktım tabi nişanlım yanımda olmadığı için biraz buruk oldu ama kendi evim için bir şeyler bakmak çok mutlu etti..
evet canım çok şükür bitiyornerelerden nerelere geldikkk
![]()
bitiyor canım ya bir şekilde zaman akıyo allah sabrını veriyo cidden
amiin. biliyorum canım o duyguyu. Ben bulaşık leğeni alırken bile mutlu oluyordum![]()
Selam kızlar nasılsınız? Kendi kendime 100 gün kalacak buraya yazacağım, plakalara gelelim yazacağım diye diye bitti gitti askerlik :)
evet canım çok şükür bitiyor nasılsın eşinle aran nasıl?
evet bende öyleyim ufak ufak birşeyler alıyorum mutlu oluyorum:)
iyilik canım sen nasılsın?
Şükür. Koşuşturmadan yorgun düştüm bu günlerde. Askerimden önce yarı yıl tatili gelsin istiyorum artıkBen de göremiyorum panolarımızı.
ne zaman canım tatilin sen okuyormuydun yoksa öğretmenmiydin canım?
Öğretmenim canım. Haftaya cuma bize paydos inşallah. Sevdiceğimi de dönüşte ancak görebilirim artık. Bizim şafak bir hafta daha uzar. Gerçi bitsin askerlik de razıyım ben bir hafta sonra görmeye. Ben bıktım artık. Askerlik yapmış kadar oldum![]()
ne zaman bitiyor askerlik canım.bizim 6 şubatta bitiyor
29 unda inşallah. Ama 7-8 şubatta ancak görüşeceğiz biz de.
olsun canım askerlik bitsinde en azından rahatça konuşabilirsiniz.![]()
öyle canım tatlı heyecanlar bu alışverişler. Yeter ki çok fazla ayrıntıya takılıp strese sokmayalım kendimizikızlar ben şafak panosunu göremiyorum sizde de aynı mı durum?
Valla Allah'a bin şükür acemilik dışında haberleşme, konuşma sıkıntısı yaşamadık. Bizim ilişkimizde sıkıntı çok vardı. Bu ayrılık biraz ilişkimize yaradı. Sen nişanlıydın değil mi canım?