ben geldim de kimseler yok![]()
evet canım ya kimse yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldim de kimseler yok![]()
Bende burdayım canlar![]()
hoşgeldin sende caonlnım misafirlerin gittimi
takılıyorum öyle canım niyeyse üzerimde bir durgunluk varsen nasılsın?
Onları aksam üzeri gönderdik canım
psikolojimiz altüst oldu yacanım ondan bende bayadır var napalım yaşamaya çalışıyoruz
nasılsın canım eşinle zaman süper geçiyordur şimdiOnları aksam üzeri gönderdik canım
psikolojimiz altüst oldu ya
nasılsın canım eşinle zaman süper geçiyordur şimdi![]()
benim de düşüncelerim o kadar tutarsız ki bazen hemen çalışmak istiyorum, bazen bir süre kendimle kalmak istiyorum. Şimdi şimdi anlıyorum nedense çok yorulmuşum ben psikolojik anlamdakaç aya toparlarım kendimi bilmiyorum ya sen gidince kafa dağıtırsın öğrenciler falan amaa ben gerçi bende kpss kursuna gitcem allah nasip ederse
benim de düşüncelerim o kadar tutarsız ki bazen hemen çalışmak istiyorum, bazen bir süre kendimle kalmak istiyorum. Şimdi şimdi anlıyorum nedense çok yorulmuşum ben psikolojik anlamdakurs iyi gelir canım ortamda olur hem
hep beraber aynı şehirde olsaymışız iyi olurmuş :) sende kafaya takmamaya çalış canım bakarsın öyle çözülür. Nasıl olsa aksinde değişen olmuyor üzüldüğünle kalıyorsunevet keşke seninle aynı şehirde olsaydık mutlaka bulurdum bi şekilde seni oturup dertleşirdik![]()
hep beraber aynı şehirde olsaymışız iyi olurmuş :) sende kafaya takmamaya çalış canım bakarsın öyle çözülür. Nasıl olsa aksinde değişen olmuyor üzüldüğünle kalıyorsun![]()
birkaç gün olurum sonra eve geçeriz interneti dondurmuştuk onun açılması evi yerleştirme derken bir süre giremem muhtemelenevet gidince görücem artık ama gidince ben hala burda size yazıyor olucam sende ol tamam mı :?
iyi geceler canım. şafak da attı bu aradacanım iyi geceler ben kaçıyorum :)
siz mutlu olmayı becerebilirsiniz bence sevginin aşamayacağı şey yok aileler konusundan midem bulanıyor artık biliyosun biz eşimle hep bu yüzden tartışıyoruz inş siz bizim gibi olmayın yaa çok zor çok hele sözlün anasına düşkünse vay haline