• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

kaç aya toparlarım kendimi bilmiyorum ya sen gidince kafa dağıtırsın öğrenciler falan amaa ben gerçi bende kpss kursuna gitcem allah nasip ederse
benim de düşüncelerim o kadar tutarsız ki bazen hemen çalışmak istiyorum, bazen bir süre kendimle kalmak istiyorum. Şimdi şimdi anlıyorum nedense çok yorulmuşum ben psikolojik anlamda :50: kurs iyi gelir canım ortamda olur hem

benim de düşüncelerim o kadar tutarsız ki bazen hemen çalışmak istiyorum, bazen bir süre kendimle kalmak istiyorum. Şimdi şimdi anlıyorum nedense çok yorulmuşum ben psikolojik anlamda :50: kurs iyi gelir canım ortamda olur hem

evet keşke seninle aynı şehirde olsaydık mutlaka bulurdum bi şekilde seni oturup dertleşirdik :(

evet gidince görücem artık ama gidince ben hala burda size yazıyor olucam sende ol tamam mı :?
birkaç gün olurum sonra eve geçeriz interneti dondurmuştuk onun açılması evi yerleştirme derken bir süre giremem muhtemelen :50: ama fırsat buldukça uğrarım inşallah merak ederim çünkü ilk günlerini herkesin :)

siz mutlu olmayı becerebilirsiniz bence sevginin aşamayacağı şey yok aileler konusundan midem bulanıyor artık biliyosun biz eşimle hep bu yüzden tartışıyoruz inş siz bizim gibi olmayın yaa çok zor çok hele sözlün anasına düşkünse vay haline

E her erkek gibi:49:

Back