o zmn bi daha azcık kaldı demek yokneyse cnm az ya da çok geçecek bir şekilde, ben dün çok kötüydüm aslında bayağıdır da kötüydüm de belli etmemeye çalışıyordum, morfistanla konuştuktan sonra kendime geldim. Artık askerlik hakkında hiçbir şey düşünmek istemiyorum ama ne zmn internete girsem bu sayfadayım, bilinçaltım beni buraya itiyor sanırım
Ben de öyleyim canım artık şafak düşünme bak geçmiyor diye kendime telkinler veriyorum fakat bunları derken bile düşünüyorum:87:
Sonra aynı senin gibi acaba kızlar naptı diye kendimi burada buluyorum, sonra bir bakıyorum kimse yok o zaman delleniyorum işte:117::90:
Ben zaten moralim bozuk olduğunda pek girmemeye çalışıyorum cnm, sizleri de etkilememek için, bazen de birbirimize destek oluyoruz iştee... Diğer topiclere çok takılmaya başladım, bir derdim var, ev dekorasyonu, cilt bakımı vb. ilgi alanlarıma yönelik şeyleere yaniBu arada sevdiği askerde olanlarda en az bizim topic aktif sanırım haklısın... Neyse canlanırız ilerleyen günlerde
Moralin bozuk olduğunda da gel bence canım çünkü burada mutlaka biri çıkar seni canlandıracak .. Ben hayatımda ilk kez birilerini görmeden sohbet ediyorum çok garip ama hepinizi canlandırabiliyorum gözümde, çok hoşuma gidiyor :118:
Moralin bozuk olduğunda da gel bence canım çünkü burada mutlaka biri çıkar seni canlandıracak .. Ben hayatımda ilk kez birilerini görmeden sohbet ediyorum çok garip ama hepinizi canlandırabiliyorum gözümde, çok hoşuma gidiyor :118:
Bence de hep öyle oluyor zaten dün morfistan sağolsun bayağı iyileştirdi benihastaymış gibi konuştum eheheheh
neyse ben çıkıyorum cnm, görüşmek üzere, ola ki akşam gelemezsem şimdiden arttırayım şafağımı... Atarsa 22 , Güzel Edirne'ye selam olsuuuun
Canım benim azıcık kaldı deyince psikolojim daha çok bozuluyor çünkü o zaman hemen gelsinler istiyorummmm
senin için güzel günler geliyo nişan hazırlığı bohçalar falan derken güzel geçecekk çok hoş günler biliyomusun :)
canım bana hiç öyle gelmiyor çünkü biz ailelerimzden korkuyoruz yani iki taraf da tartışma çıkarmaya çok müsait .. Bu arada seni beyaz tenli ve kahverengi saçlı hayal ediyorum, yemek yapmayı seven, hızlı konuşan,bazn ağır kanlı bzn hareketli:)))))) benim gibi üşengeç =))
canım bana hiç öyle gelmiyor çünkü biz ailelerimzden korkuyoruz yani iki taraf da tartışma çıkarmaya çok müsait .. Bu arada seni beyaz tenli ve kahverengi saçlı hayal ediyorum, yemek yapmayı seven, hızlı konuşan,bazn ağır kanlı bzn hareketli:)))))) benim gibi üşengeç =))
Slm kızlar nasılsınız?paşam babasıyla oyun oynuyor bende size bi kaçayım dedimkeyifler nasıl biz iki gündür misafir ağırlıyoruz kosustururken çok yoruluyorum ama Rabbim böyle yorgunluklar versin her zaman.. eşim yanımda olunca KEYifle yapıyorum mhtp gnll canım benim beni nasıl canlandırıyorsun bi fikrin var mı merak ettim şimdi
Gurbetserdar nasılsın canım eşinle aranız nasıl ameliyatı bu yafta değil mi
eşime kırgınım ama belli etmiyorum canım perşembe günü ameliyat olacak canım
Eşimin amcası geldi ailesiyle çok severiz onları anlayışlı insanlarda o yüzden sıkıntı olmadı canım güzel vakit geçirdiksende madem böyle devam et canım eşinle inatlaşman zıtlaşman bi işe yaramaz alttan al zamanla düzelir güzelleştirme hersey
inş canım inş bakalım çok yoruldum artık
iyi geceler kızlar nasılsınız
ben geldim de kimseler yokoooooooooooooooo kimler gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?