ztn plakalarra direk giricez gibi bişi cok bekletmıycek bizii
evet canım 90 lar çabuk geçiyor
sozde cılt bakımı yapacaktık yapan varmı bılmıyorum ama benım kocıs gelecek sanırım hala yapamayacagım
canım 20'li rakamlar bizi kesmedi 10'luları bekliyoruz
yok canım ben birde 5 kiloverecektim neyseki kilo almamışımne spor ne diyet hiçbişey yapamadım ben
bende aynıyım yaaa canımı sıkıyo bu kilo işi ama boğazım durmuyoki akşama yine annem yapmış güzelll yemekler birsürü söylemym canınız çeker ama cidden 10 kilo vermem lazım hep evde oturmaktan aldım
canım bende oturarak çalışmaktan kilo aldım 6 yılda.düğüne kadar en az 5 kilo vermem lazım böyle gelin olmak istemiyorum.inşallah zayıflarız
canım bende oturarak çalışmaktan kilo aldım 6 yılda.düğüne kadar en az 5 kilo vermem lazım böyle gelin olmak istemiyorum.inşallah zayıflarız
Öyle canım öyle, ona bir lafım yok zaten Ocak hayal gibiydi en çok Ekime ve Kasım ayına kızıyorduk hatırlıyorum ama şimdi etrafımdakilere şafağımızı söyleyince
-İyi ya bir şey kalmamış
-Oooo bitirmiş
Vs diyorlar.. Bana da o zaman bitmiş gibi geliyor ama sonra bir bakıyorum daha var:99:
sozde cılt bakımı yapacaktık yapan varmı bılmıyorum ama benım kocıs gelecek sanırım hala yapamayacagım
canım 20'li rakamlar bizi kesmedi 10'luları bekliyoruz
bak baaak artistliklere bak
canım bende oturarak çalışıyodum ama düğünde koşturmaktan kilo vermiştim sen şimdi kaç kilosun boyun kaç
cumartesi çalışıyomusun :)?
ben 20lere razıyım canım sonra bişey kalmıyor.yarın evi taşıyoruz koşturmaca geçecek bu hafta benim için ev ve iş arasında:18:
1.70 66 kiloyum canım
evet çalışıyorum yarın izinliyim
en azından şafaklar atıyor akşamları ....
en azından şafaklar atıyor akşamları ....
özlemide berabernde getırıyor :/
off sorma ya, nefes alıp vermek gibi kalıcı hale geldi özlem ..
bana da öyle gibi geliyordu ama bugun daha koskocaman 24 gün var dedim, kendi kendime moralimi bozuyorum sanırım yaa..
ben vardım o cilt bakımı yapacaklar arasında, ama yapacaklar arasında kaldım, içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor...
şafak doğan güneşi bekliyorum ben çabucak geçsin bitsin şafaklar artık istiyorum :2::2:
en zor kısmı atlatmışsınız, 100 lerden sonra zaman birazcık daha hızlı geçiyor, ama şuan sanırım şafak sıkıştırıyor anlamadım...
İnşallah verirsin terazicim, diyetisyene falan gitsen faydası olur aslında...
canım vardiyalı çalıştığım için pek düzenli beslenemiyorum açıkçası diyetisyende pek işe yaramaz o yüzden bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?