352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

canım nişanlınla görüşecek olmana sevindim Allah'tan ertelenme gibi bir durum olmadı ve ev meselesini halletmede sevindim.. İstanbul da hayırlı olsun

çok sağol canım inşallah çabuk toparlanırızda taşınmamızda aksilik çıkmaz.Nişanlım geldiğinde sadece ona odaklanmak istiyorum çok az kaldı gelmelerine

bende iyiyim canım şükür kendimi kitaba ve örgüye verdim
oohh sıkıntılardan sonra işler yoluna girmiş çok sevindim canım. Hayırlı huzurlu olsun yeni yuvanız Nişanlınla da hasret giderirsiniz siz geç görüşüyordunuz galiba.

tamam canım 11 dk sonra ordayız evet evet Adana'ya laf yok
buyur gel canım

çok sağol canım inşallah çabuk toparlanırızda taşınmamızda aksilik çıkmaz.Nişanlım geldiğinde sadece ona odaklanmak istiyorum çok az kaldı gelmelerine

ayy canım bugün sevgilisi askerden dönen bir arkadaşın yazısını okudum da çok heyecanlandım.. kız diyor ki kavuştuğumuz an o kadar uzun süre sarıldık ki yoldan geçenler bize bakıyordu .. hemen aklıma kendim geldim bizim kavuşma anımızı hayal ettim... çok heyecan vericii

ben hayal edemiyorum çünkü anasına gitcekkkk

ama napayım kuzuşumm

canım ya sizin evliliğinizde çok taze.. evlilikten hiç bir şey anlayamadan eşin askere gitti.. bazı erkekler de evliliğin ilk yılları aileden kopamama gibi durumlar oluyor bu aralar bu tip durumlara fazlasıyla şahit oluyorum.. biz bayan olduğumuz ve daha duygusal olduğumuz halde evliliğe hemen adapte oluyoruz ama erkekler evlendikten sonra bir bocalıyor sanki

cidden öyle oluyor galiba

ama askerlik bitincede burda toplanalım tamam mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…