- 30 Ağustos 2013
- 960
- 1
- 38
canım nişanlınla görüşecek olmana sevindim Allah'tan ertelenme gibi bir durum olmadı ve ev meselesini halletmede sevindim.. İstanbul da hayırlı olsun
bende iyiyim canım şükür kendimi kitaba ve örgüye verdimiyiyim canım sen nasılsın?yarın nişanlım çarşıya çıkıyor göreceğim çük şükür.pazar günüde taşınıyoruz Allah'ın iznliyle nişanlım gelene kadar taşınma meselesi bitecek rahat edeceğim.şafak atarsa istanbul
buyur gel canımtamam canım 11 dk sonra ordayızevet evet Adana'ya laf yok
çok sağol canım inşallah çabuk toparlanırızda taşınmamızda aksilik çıkmaz.Nişanlım geldiğinde sadece ona odaklanmak istiyorum çok az kaldı gelmelerine
kızlarr ciddi ciddi özledim sizi başka topikte kendimi çok yalnız hissediyorum çok yabancı hissediyorum :)))
ama siz yoktunuzzzzzz
ayy canım bugün sevgilisi askerden dönen bir arkadaşın yazısını okudum da çok heyecanlandım.. kız diyor ki kavuştuğumuz an o kadar uzun süre sarıldık ki yoldan geçenler bize bakıyordu .. hemen aklıma kendim geldim bizim kavuşma anımızı hayal ettim... çok heyecan vericii
ben hayal edemiyorum çünkü anasına gitcekkkk
kızma canım kızmaa.. er ya da geç onun yeri senin yanın
sen evlen görcem ben seni canım ablam benim
beni korkutuyorsun kuzum :26:
ama napayım kuzuşumm
canım ya sizin evliliğinizde çok taze.. evlilikten hiç bir şey anlayamadan eşin askere gitti.. bazı erkekler de evliliğin ilk yılları aileden kopamama gibi durumlar oluyor bu aralar bu tip durumlara fazlasıyla şahit oluyorum.. biz bayan olduğumuz ve daha duygusal olduğumuz halde evliliğe hemen adapte oluyoruz ama erkekler evlendikten sonra bir bocalıyor sanki
canım ya sizin evliliğinizde çok taze.. evlilikten hiç bir şey anlayamadan eşin askere gitti.. bazı erkekler de evliliğin ilk yılları aileden kopamama gibi durumlar oluyor bu aralar bu tip durumlara fazlasıyla şahit oluyorum.. biz bayan olduğumuz ve daha duygusal olduğumuz halde evliliğe hemen adapte oluyoruz ama erkekler evlendikten sonra bir bocalıyor sanki
ama askerlik bitincede burda toplanalım tamam mı :)
iyi geceler canım yarın görüşelim yine öpüyorum çok :)
tamam canım toplanalım da bizim kızlar daha şimdiden yoklar.. beyleri gelince nasıl olurlar bilemiyorum
ben girerim arada hatta hergün girerim ama kızlar dediğin gibi yok aydemir16 nın da kocişi gelmiş o yüzden pas vermiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?