- 2 Temmuz 2013
- 9.543
- 10.806
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım şanssısız bu konuda nişanlım erteleye erteleye 12 gün fazla askerlik yaptı
biz burdayız sen nerdesin canım
plakalardan sonra çok hızlı geçiyor canım 99 a düşeyim diye bekliyordum şimdi atarsa 35 izmir.darısı başına
ben de bugün neden bilmem iyiyim, maşallah siz de baya azaltmışsınız canım, 99 ' u görünce şafak saymanın bir anlamı olduğunu fark ediceksinizz
Kızlaarr nasılız bugün ?
Kızlar maşaAllah azcık kalmış askerlerinizin gelmesine benim askerimede kısa dönem çıksaydı eğer ne güzel oda 1 ay sora gelicektii aahhh ahhhhhh bende o günleri görürüm inşaAllahhh
cidden öyle ocağa gelmişiz bir gün geçmiş bile. Geriye bakınca nasıl geçmiş diyor insan. Bende birazdan aydan düşeceğim:119::118::122::124:
ayy biri beni durdursun![]()
Kızlaarr nasılız bugün ?
ben iyiyim çok şükür canım.. sen nasılsın???
Morfistancım arttırıyormuyuz şafakları, 3 saat sonra Erzuruuum![]()
canımm tabiki attırıyoruz gelsin erzurummmm![]()
![]()
şuan en sevdiğim il Adana1 gün kala çok çok heyecanlanacağız gibi geliyor bana off off bugunu saymazsak 25 gün sonra Adana
![]()
benim şu an A harfiyle başlayan bütün illere karşı bir sempatim var![]()
09 'a neyse ki 15 gün sonra düşeceğiz yani 2 haftacık, cidden az kaldı ya... Böyle böyle hesaplamalar yaparak daha çok umutlanıyorum ben çocuk gibi![]()
aynen canım yaa artık arada ay falan yok Allah'ın izniyle bu ay sonu geliyorlar![]()
Amin canım benim amin, İnşaAllah.... ben kaçıyorum iyi geceler
atarsa, Erzurum'a selam (25)
merhaba kızlar nasılsınız? birgün daha bitiyor
morfistan, burcu çay içmeye beklerim erzurumdaama gerçekten en güzel şehir Adana
![]()
merhaba kızlar nasılsınız? birgün daha bitiyor
morfistan, burcu çay içmeye beklerim erzurumdaama gerçekten en güzel şehir Adana
![]()
iyiyim canım sen nasılsın?yarın nişanlım çarşıya çıkıyor göreceğim çük şükür.pazar günüde taşınıyoruz Allah'ın iznliyle nişanlım gelene kadar taşınma meselesi bitecek rahat edeceğim.şafak atarsa istanbul![]()