• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Kızlar maşaAllah azcık kalmış askerlerinizin gelmesine benim askerimede kısa dönem çıksaydı eğer ne güzel oda 1 ay sora gelicektii aahhh ahhhhhh bende o günleri görürüm inşaAllahhh

evet canım şanssısız bu konuda nişanlım erteleye erteleye 12 gün fazla askerlik yaptı

biz burdayız sen nerdesin canım

plakalardan sonra çok hızlı geçiyor canım 99 a düşeyim diye bekliyordum şimdi atarsa 35 izmir.darısı başına

canımm geliyorum geliyorum yoksunuz ya sıkılıp çıkıyorum napayım sen iş yerinde giremiyomusun önünde bilg vardır kesin

ben de bugün neden bilmem iyiyim, maşallah siz de baya azaltmışsınız canım, 99 ' u görünce şafak saymanın bir anlamı olduğunu fark ediceksinizz

mutlu oll mutlu :17::17::17: maşallah cok sukur cnm ya azalıyor sanırrm :1: hadı yaa ınşallah az kaldı o gunlere plakalara gelıyorumm :10:

Kızlar maşaAllah azcık kalmış askerlerinizin gelmesine benim askerimede kısa dönem çıksaydı eğer ne güzel oda 1 ay sora gelicektii aahhh ahhhhhh bende o günleri görürüm inşaAllahhh

evet canım çok şükür bizler bitirmek üzereyiz darısı sana inşallah... :16:

cidden öyle ocağa gelmişiz bir gün geçmiş bile. Geriye bakınca nasıl geçmiş diyor insan. Bende birazdan aydan düşeceğim:21::32::46::52::66::64::119::118::122::124:
ayy biri beni durdursun :ssz:

ne güzel askerlik bitti gibi birşey oluyor yirmili rakamlara geçince, kendini daha da iyi hissedeceksin cnm, ben o gün bugundur çok iyiyim Maşallah :nazar:

Kızlaarr nasılız bugün ?

şafak arttırmaca aynı, atarsa Erzurum diyorum :34:

ben iyiyim çok şükür canım.. sen nasılsın???

Morfistancım arttırıyormuyuz şafakları, 3 saat sonra Erzuruuum :1:

merhaba kızlar nasılsınız? birgün daha bitiyor :21:
morfistan, burcu çay içmeye beklerim erzurumda :1: ama gerçekten en güzel şehir Adana :16:

merhaba kızlar nasılsınız? birgün daha bitiyor :21:
morfistan, burcu çay içmeye beklerim erzurumda :1: ama gerçekten en güzel şehir Adana :16:

iyiyim canım sen nasılsın?yarın nişanlım çarşıya çıkıyor göreceğim çük şükür.pazar günüde taşınıyoruz Allah'ın iznliyle nişanlım gelene kadar taşınma meselesi bitecek rahat edeceğim.şafak atarsa istanbul:21:

iyiyim canım sen nasılsın?yarın nişanlım çarşıya çıkıyor göreceğim çük şükür.pazar günüde taşınıyoruz Allah'ın iznliyle nişanlım gelene kadar taşınma meselesi bitecek rahat edeceğim.şafak atarsa istanbul:21:

canım nişanlınla görüşecek olmana sevindim Allah'tan ertelenme gibi bir durum olmadı ve ev meselesini halletmede sevindim.. İstanbul da hayırlı olsun :1:

Back
X