• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

canım nişanlınla görüşecek olmana sevindim Allah'tan ertelenme gibi bir durum olmadı ve ev meselesini halletmede sevindim.. İstanbul da hayırlı olsun :1:

çok sağol canım inşallah çabuk toparlanırızda taşınmamızda aksilik çıkmaz.Nişanlım geldiğinde sadece ona odaklanmak istiyorum çok az kaldı gelmelerine:21:

iyiyim canım sen nasılsın?yarın nişanlım çarşıya çıkıyor göreceğim çük şükür.pazar günüde taşınıyoruz Allah'ın iznliyle nişanlım gelene kadar taşınma meselesi bitecek rahat edeceğim.şafak atarsa istanbul:21:
bende iyiyim canım şükür kendimi kitaba ve örgüye verdim :6:
oohh sıkıntılardan sonra işler yoluna girmiş çok sevindim canım. Hayırlı huzurlu olsun yeni yuvanız :16:Nişanlınla da hasret giderirsiniz siz geç görüşüyordunuz galiba.

tamam canım 11 dk sonra ordayız :1: evet evet Adana'ya laf yok :46:
buyur gel canım:1:

çok sağol canım inşallah çabuk toparlanırızda taşınmamızda aksilik çıkmaz.Nişanlım geldiğinde sadece ona odaklanmak istiyorum çok az kaldı gelmelerine:21:

ayy canım bugün sevgilisi askerden dönen bir arkadaşın yazısını okudum da çok heyecanlandım.. kız diyor ki kavuştuğumuz an o kadar uzun süre sarıldık ki yoldan geçenler bize bakıyordu .. hemen aklıma kendim geldim bizim kavuşma anımızı hayal ettim... çok heyecan vericii :16:

ayy canım bugün sevgilisi askerden dönen bir arkadaşın yazısını okudum da çok heyecanlandım.. kız diyor ki kavuştuğumuz an o kadar uzun süre sarıldık ki yoldan geçenler bize bakıyordu .. hemen aklıma kendim geldim bizim kavuşma anımızı hayal ettim... çok heyecan vericii :16:

ben hayal edemiyorum çünkü anasına gitcekkkk:41::41::41:

ama napayım kuzuşumm

canım ya sizin evliliğinizde çok taze.. evlilikten hiç bir şey anlayamadan eşin askere gitti.. bazı erkekler de evliliğin ilk yılları aileden kopamama gibi durumlar oluyor bu aralar bu tip durumlara fazlasıyla şahit oluyorum.. biz bayan olduğumuz ve daha duygusal olduğumuz halde evliliğe hemen adapte oluyoruz ama erkekler evlendikten sonra bir bocalıyor sanki :31:

canım ya sizin evliliğinizde çok taze.. evlilikten hiç bir şey anlayamadan eşin askere gitti.. bazı erkekler de evliliğin ilk yılları aileden kopamama gibi durumlar oluyor bu aralar bu tip durumlara fazlasıyla şahit oluyorum.. biz bayan olduğumuz ve daha duygusal olduğumuz halde evliliğe hemen adapte oluyoruz ama erkekler evlendikten sonra bir bocalıyor sanki :31:

cidden öyle oluyor galiba

ama askerlik bitincede burda toplanalım tamam mı :)

Back
X