• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Evet canım, hele Ocak ayına bi girelim, ne zaman geliyor sorularına işte bu ay diyebilcez :64:

yaa nişanlım beni kızdırmak için mi diyor yoksa ciddi mi bilemedim.. diyor ki askerlik bitince 2 gün ist. da kalacağım buradan bursaya geçeceğim 1 hafta orda kalacağım şubattın 7 sinde dönerim diyor :41:

yaa nişanlım beni kızdırmak için mi diyor yoksa ciddi mi bilemedim.. diyor ki askerlik bitince 2 gün ist. da kalacağım buradan bursaya geçeceğim 1 hafta orda kalacağım şubattın 7 sinde dönerim diyor :41:

Yok artık kesinlikle sana sürpriz yapmak istiyor bence, yoksa hiç sanmıyorum öyle bir şey yapacağını
Eminim seni görmek için sabırsızlanıyor ..

Evet canım, hele Ocak ayına bi girelim, ne zaman geliyor sorularına işte bu ay diyebilcez :64:

:109::109::109:

Yok artık kesinlikle sana sürpriz yapmak istiyor bence, yoksa hiç sanmıyorum öyle bir şey yapacağını
Eminim seni görmek için sabırsızlanıyor ..

bence de katlıyorum, ya sürpriz yapmak istiyor ya da düşündüğü başka bişey vardır belki :34:

cuma günü onu azcık kızdırmıştım :26: o da aklınca intikam peşinde :22:

Ya biz burada 1 günün bile hesabını yaparken yok bursaya gidicem, ist.da 2 gün kalıcam vs, oldu canım !
Hayatlarında görmedikleri tribi yerler valla , cesaret edemezler bence o yüzden rahat ol :60:

Ya biz burada 1 günün bile hesabını yaparken yok bursaya gidicem, ist.da 2 gün kalıcam vs, oldu canım !
Hayatlarında görmedikleri tribi yerler valla , cesaret edemezler bence o yüzden rahat ol :60:

ben ona gitme diyorum o da yok olmaz kuzenimle anlaştık diyor.. aradan 5 dk geçti dedi ki bugün patron aradı sordu ki ne zaman geliyorsun bende 29 unda geleceğim dedim diyor.. sonra çaktı davayı diyor ki bursaya gideceğimi söylemedim nasıl olsa trabzona da gelseydim hemen işe başlamayacaktım.. 12 gün mecburen izinli olacağım o günü de bursa da geçiririm.. tabi bende hemen ampuller yandı :28:

ben ona gitme diyorum o da yok olmaz kuzenimle anlaştık diyor.. aradan 5 dk geçti dedi ki bugün patron aradı sordu ki ne zaman geliyorsun bende 29 unda geleceğim dedim diyor.. sonra çaktı davayı diyor ki bursaya gideceğimi söylemedim nasıl olsa trabzona da gelseydim hemen işe başlamayacaktım.. 12 gün mecburen izinli olacağım o günü de bursa da geçiririm.. tabi bende hemen ampuller yandı :28:

Ne söylediğini kendi bile unutmuş şaşkın, aklı sıra seni kandıracak:76:

Merhaba Kızlar :3:

Bugün 30ların son günü, 30lar da bitti çok şükür :1: Artık ay diye bir kavram yok sadece gün var hafta var...:16::16:

Ben çok mutluyum ama çok da duygusalım artık kendimi daha iyi hissediyorum, darısı sizlerin başına :34:

amin canım darısı başımıza

yok canım gitmez hiç sanmam.nişanlım biran önce yanıma gelmek istiyor 30lara düştük diye havalardaydı ama ben daha çok var diyip moralini bozdum.artık geçsin gitsin zaman gelsinler çok yoruldummmm

Canım sen daha yeni evlisin cicim aylarınız bitmeden eşin askere gelmiş, tamam erkeklerin annelerine düşkünlüğünü bilmeyen yok ama senin eşin zirve yapmış bence .. İçine atma ilk fırsatta söyle seni görmek benim de hakkım vs de ..

gerçekten söylemiycem çünkü çok kavga ederiz korkuyorum

slm kızlar nasılsınız yine kimsecikler yok burada:20:ben akşamdan beri akvaryum temizliyorum öldüm yorgunluktan:37:kocacım gelince balıklarına iyi baktığımı görsün:1:eee sizde ne var ne yok

yok canım gitmez hiç sanmam.nişanlım biran önce yanıma gelmek istiyor 30lara düştük diye havalardaydı ama ben daha çok var diyip moralini bozdum.artık geçsin gitsin zaman gelsinler çok yoruldummmm

evet canım gitmeyecekmiş beni kızdırmak için demiş.. aylardır oraya geleceğim günü bekliyorum neden uzatayım ki dedi :40:

evet canım gitmeyecekmiş beni kızdırmak için demiş.. aylardır oraya geleceğim günü bekliyorum neden uzatayım ki dedi :40:

sevindim canım.bende sıkıntılıyım bu günlerde.ev arıyorum taşınacağız neye yetişeceğimi şaşırdım.iş bi yandan ev bi yandan asker beklemek bi yandan:5:

Back
X