aman Allah korusun .. ama baksana herkesin askerliği düşüyor bizimkilerinkini arttırıyorlar.. biz kızmayalım da kim kızsın
![]()
Bizimkiler çok çalışkan sanırım, bırakmak istemiyorlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman Allah korusun .. ama baksana herkesin askerliği düşüyor bizimkilerinkini arttırıyorlar.. biz kızmayalım da kim kızsın
![]()
Bizimkiler çok çalışkan sanırım, bırakmak istemiyorlar![]()
yaa o zaman anlamıyorum ben neden izinlerin iptal edilme durumu var ki ? Cidden askerlik mantığın bittiği yermiş ........
yaa o zaman anlamıyorum ben neden izinlerin iptal edilme durumu var ki ? Cidden askerlik mantığın bittiği yermiş ........
neden iptal olacak canım çok fazla talep eden mi olmuş umarım sorun çıkmaz
bılmıyorum canım neden ıptal edılecegını onumuzdekı hafta netlesır bakalım ne olacagı :26:
arkadaşlar tsk'nın yaptığı açıklamayı gördünüz mü?? uzun dönem askerlik 12 aya düşürülüyormuş kısa dönemse 6 ay olarak devam ediyormuş.. zaten bizde şans olsaydı o 12 gün bizim dönemde ortaya çıkmazdı![]()
Ya soksun da bu sefer çabuk çabukkk soksunnn![]()
Canım başbakanda bu açıklamayı yapmıştı zaten
ama dün ak partiden biri 4 aya düşecek diye açıklama yapmıştı ya ümitlenmiştik bu gün bu haberi okuyunca üzüldüm![]()
Askerimle konustum simdi, uzun donemler sevincten deliye dönmüş.. Darisi basimiza ..
kimsecikler yok bu akşam çok sessiz burası...şafak birgün daha atar
benim hiç umudun yoktu zaten. insanlarla dalga geçiyorlar resmen.
ya tamam kısa dönemi kısaltmıyorlar da bari 12 günü eklemesinler yahuu :2: