- 30 Ağustos 2013
- 960
- 1
- 38
2 yasını doldurduk operım canımsenın askerının de dogum gunu ocakta mıydı bır cogunun ocaktaydı ya benım esımınde tabı ocakta 2 kutlama yaparız eger askerının de ocaktaysa ıkınızın bır kutlarsınız..toplu kutlama yaparız artık ocakta
bizde net olarak bilmiyoruz ama 28-29-30 ocak gibi teskere alırlar diye düşünüyoruz.. eğer 12 gün fazladan askerlik yapmazlarsa da 17 ocak gibi çıkarlar diye tahmin ediyoruz..
hoşbulduk. amin hepimize inşallah. Benim bebeğim şükür küçük farkında değil ama yinde her anında babasının yanında olmasını çok isterdim...
canım eşin nerde askerlik yapıyor
İstanbul'da canım..
hımm anladım benim eşimde lüleburgazada
cevabın için sağol canım. bir kaç ihtimal var ben en kötüsüne hazırlayayım en iyisi :)bizde net olarak bilmiyoruz ama 28-29-30 ocak gibi teskere alırlar diye düşünüyoruz.. eğer 12 gün fazladan askerlik yapmazlarsa da 17 ocak gibi çıkarlar diye tahmin ediyoruz..
ayy çok şükür biz korunduk çocuk olsaydı dayanamazdım gerçekten inş geldikten sonra
cevabın için sağol canım. bir kaç ihtimal var ben en kötüsüne hazırlayayım en iyisi :)
inşallah hayırlı zamanda hayırlı evlat olur. bebeğimin olmasıda bir yandan iyi aslında. tüm dünyam o. onla uğraşırken daha kolay geçiyor sanki zaman
İyi akşamlar kızlar... Benim heyecanım ayın on birine yaklaştıkça daha da artıyor... Çünkü usta birliğinde nereye gideceği belli olacak erkek arkadaşımındualar ediyorum inşallah hayırlısıyla iyi yerler çıkar.
cnmm sizin Astekti değil mi inş sana en yakın il çıkar dualarımdasın:13:
hımm anladım benim eşimde lüleburgazada
İyi akşamlar kızlar... Benim heyecanım ayın on birine yaklaştıkça daha da artıyor... Çünkü usta birliğinde nereye gideceği belli olacak erkek arkadaşımındualar ediyorum inşallah hayırlısıyla iyi yerler çıkar.
cnmm hg Allah kavustursungerçekten bebekle hem çok zor hemde çok iyi vakitin onlarla nasıl geçtiğini bilemiyorsun zaman daha hızlı geçiyor
canımm hayırlısı olur inşallah.. umarım sık sık görüşüp hasret giderebileceğiniz mesafede olursunuz
canim hayirlisi olsun..Hem askerinin rahat edebilecegi hem de rahat gorusebilecegnz bir yer cikar insallah..
Amin canım benim çok sağolbu da gerçektew çok başka bir heyecanmış.
an nerdeydi canım?inşallah iyi bir yer çıkar ve sana yakın olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?