351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

ilkkay bugünn çok iş yapmışınn yaa halin kalmamıştır ama azcık oyna bizimle bari sonra gidersin ahhaahha:9:
tuuuuuurrrrnnnnnn:52:
Baslaaaaaaaaaaaaaa :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
ayyyy kızlarr gelmediniz gelmediniz hepiiniz aynı anda geldinizz sürpriz gibi oldu hoşgeldinizzzzzzzzzzzz:52: yeteeeeeeeeeeer 150 gün üzüntü paylaştık artık sevinme zamanıııııııııı tey teyyy :32::32::32: ohh

ayyy ne güzel kızlar yaa :nazar::nazar::nazar:hepinizin gözü aydın darısı da başıma:16: :52::52:
canımm merak etme 10 gün de fazla bişey değil ya hemen geçer:32: gece 12de şafağın 10 olacak senin de .hem ben de bikaç gün daha geç görücem mecburenn sevdiğiimi:31: ama olsun yine de çoook mutluyum

ilkkay bugünn çok iş yapmışınn yaa halin kalmamıştır ama azcık oyna bizimle bari sonra gidersin ahhaahha:9:

ayyyy kızlarr gelmediniz gelmediniz hepiiniz aynı anda geldinizz sürpriz gibi oldu hoşgeldinizzzzzzzzzzzz:52: yeteeeeeeeeeeer 150 gün üzüntü paylaştık artık sevinme zamanıııııııııı tey teyyy :32::32::32: ohh

ari gibi calistim tabi:27::27:
Oynayacak halim kalmadi da, iki kivirivereyim surda, amannnnn :21::21::21:

tatil umrumda degil, o yine aksamlari köşe takimimizdaki yerinde uzansa, o da yeter be bukeeeeeeett:16:
zaten bi kez sarılsakkk :16:başbaşa olsak nerde olursak olalımm yeter bana da .. hatta sarılsam hiç bırakmasam:16: içimdeki özlemin acısını çıkarana kadar sarılsam:52:

bitirdim:16: camlar silindi, her yer supuruldu, viledalandi, tozlar alindi, hatta kapilar bile silindi, balkonlar yikandi, tuvalet banyo yikandi:52: sadece salonun camlari kaldi :60: o da sali gününe artik :27:
Pastayi sali günü yapmaya karar verdim, çünkü simdi yaparsam sali gününe kadar güzelliği kalmaz, kötü olur :44: birazdanda "sol yanim'a hosgeldin"yazisi hazirlayacagim :16: sen naptin bakalim:23:

Bende bitirdim sonunda.uzun surdu benim 5 ay eve ugramayinca.yarin mutfak icin alisveris yapcam.malum bos heryer.

Bende bitirdim sonunda.uzun surdu benim 5 ay eve ugramayinca.yarin mutfak icin alisveris yapcam.malum bos heryer.

ben 5 aydir evdeuim de ne farketti :60: 15 günde bir süpur sil yapiyordum, dip köşe kaliyordu :27: camlar kapilar balkonlar kir pas :27: simdi gözüm perdelerde, ama esim beni bekle onlar icin dediginden kaldilar :9: mutfak benimde bostu, bugün annem bi sürü sey hazirladi bana, onlari getirdim geldim, eve benzedi :9: biz ilk iki gün k.validelerde yeriz aksam yemeklerini o yüzden yemeklik biseyler almadim ben:31: kahvaltilik seyler ayarladim :31:
esim gelince markete girecegiz agir oluyor posetler, aylardir her market alisverisinde agliyordum 3 kat merdiveni cikarken, esime de saydiriyordum, beni biakip gittin ben nelerle ugrasiyorum diye :60:

:119::118::124::64::64::64::64::62::62::62::62::62:
kızlarr bu ikonlarla 150küsür gündür yaptığımız üzgün mutsuz ikonları nötrlememiz lazımm:27::9: hadi çalışmaya devamm oynayınn :8:zıplayınn:52::52: ahahha

kızlar siz yarın hüraşıklar oluyorsunuz hayde bakalım

ankara bağları ile giriş yapalım haydeeee

[video=youtube;inC5joI7jdk]http://www.youtube.com/watch?v=inC5joI7jdk[/video]

ben 5 aydir evdeuim de ne farketti :60: 15 günde bir süpur sil yapiyordum, dip köşe kaliyordu :27: camlar kapilar balkonlar kir pas :27: simdi gözüm perdelerde, ama esim beni bekle onlar icin dediginden kaldilar :9: mutfak benimde bostu, bugün annem bi sürü sey hazirladi bana, onlari getirdim geldim, eve benzedi :9: biz ilk iki gün k.validelerde yeriz aksam yemeklerini o yüzden yemeklik biseyler almadim ben:31: kahvaltilik seyler ayarladim :31:
esim gelince markete girecegiz agir oluyor posetler, aylardir her market alisverisinde agliyordum 3 kat merdiveni cikarken, esime de saydiriyordum, beni biakip gittin ben nelerle ugrasiyorum diye :60:
canım pasta falan da yapcaan ya baya bişey olur :31:onlar yeter sizee yeter ki huzur olsun aşk olsun:16: bakkk ne güzel artık gülebiliyoruz ağladığımız günlere.. zaten unutalım boşverr :24:

kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr geldimmmmmmmmmmmmmm
askerim salı günü 11 gibi yanımda olcaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkk
besiktasım 3-0 yendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
daha nolsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
teeeeeeeeeeeeeeeeeey teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

Back
X