- Konu Sahibi esraylmz03
- #14.541
şu anda bende ağlıyorumm sanırım hem birikmişlik hem mutluluk kuzumm
![]()
aynen cnm birikti artık patlaması oluyor tüm duyguların

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu anda bende ağlıyorumm sanırım hem birikmişlik hem mutluluk kuzumm
![]()
aynen cnm birikti artık patlaması oluyor tüm duygularınzor günlerimde yanımda olmayan insanlar şimdi gözün aydın msjı atıyor arıyorlar ne garip bir dünya!
Hadi yaa hiç umursama bence canım kimin ne olduğunu anladık hepimiz de![]()
Dimaaamm çekmesiinn hamileee oooo
AMİNNNN CANIM İNAN HİÇ UZAK DEĞİLLLLL
canım dimam nickli arkadaş 349 dönem yarenlerinden bizde sizin gibi onların topiğine girip safaklarına bakıp iç geçiriyorduk yok yok cok var bizim safaga dioduk
bak geçti bitti sizinde gecicek canım
usta birliğinin 1-12 haftası alışma süreci görevleri verilsin bak nası hızlı gecio :)
hadi halayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
Senin yasadiklarini fazlasiyla bizde yasadik zamaninda canim nasil canim sikilirdi milletin safagini gordukce.. artik sevinme zamanlarimiz geldi bizim ins darisi senin de basina![]()
insallaaahh amiiin
simdi sizin safak dogan gunes mi heeee? cok fenasiniz yaa.
benim yasadigimin fazlasini yasadgnizi sanmiorm cnm hem bizim safak 460 tan dusmeye basladi uzun donemim ben.hemde askerim dogunun gozunu cikardi![]()
insallaaahh amiiin
simdi sizin safak dogan gunes mi heeee? cok fenasiniz yaa.
benim yasadigimin fazlasini yasadgnizi sanmiorm cnm hem bizim safak 460 tan dusmeye basladi uzun donemim ben.hemde askerim dogunun gozunu cikardi![]()
Canım çok şüküürr valla sen doğan güneş dedin, bizde yarın diyoruzzz hatta bu gece 12 den sonra.Selam kızlarrrr ohh akşam baya coşturmuşsunz topiği ben bilmiyorumdum toplanıldığını yoksa gelirdim bnde dünle bugün hazırlıklarımı tamamladım şükür bu akşam 18de binip yola düşüyorum aşk için aşkım için
Yarın inşAllah kavuşuyoruz.
Bugün aşkımın check in lerini de yaptım![]()
bu Sabah 5 te çıkıyor askeriyeden inşAllah sorun yaşamadan ve 08.35 istanbulda olacak 10.45 kayseride olacak öğleden sonrada aşkının yanında![]()
Bugün ŞAFAAAAKKKKKKKKK DOĞAN GÜNEŞçok şükür hamdolsun RAbbim bu günleri de nasip ettin.
İyi kötü gergin kırgın kızgın özlem dolu hasret dolu bol ağlamalı bol sevgi dolu 5-5.5 ay geçirdik zordu hasretlik ama şükür bitti.
Artık gün gün nişanımıza hazırlanıp sonrada evlilik için hazırlıklara başlayacağız. RAbbim herkesi nişanlısı sevgilisi kocası ile mutlu mesut etsin![]()
Buradaki tüm arkadaşlarıma kızlar hepinize çok tşk ederim zor anlarımda yanımda olup destek verdiniz yardıma ihtiyacım varken değerli fikirlerinizi paylaştınz kısaca bna dostluğunzla vakit ayırdınız hepsi için hepinize tek tek tşk ediyorum Allah razı olsun hepinizden hepinizi çok çok seviyorum
İnşAllah askerlerimizin vesilesiyle başlayan dostluğumz devam eder her zmn için
Real hayatta da tanışıp sohbetler etmek arkadaşlığımızı netten öteye taşımak isterim inşAllah o günler de nasip olur
Hakkınızı helal edin kızlar yolculuk başlayacak bnm için yol hali ne olur ne olmaz.
Benim bir hakkım varsa eğer hepsi helal olsun herkese...
tatlımmm asıl sen bırak temizliği memizliğiiikizlaaaaaaarrrrr
Temizlige cok gec baslayabildim, hala bitmedibu gece halay yok bana yardima geliiiiinnnnnnnn
![]()
![]()
tatlımmm asıl sen bırak temizliği memizliğiiikırk gün kırk gece halay varr artık burdaaa
![]()
ahhahahahahahah haklı tabi çok pislendiler orda yaa hele acemilik dönemi yok mu kokmuş botlar kıyafetler , yanmış tenler .. bitlenmediklerine şükredicembirakamaaaammmkocisko geldikten sonra evimize misafirler geleceeeek
salonun camlari kaldi, onlari da sali günü esim hamama gittiginde silerim
hamama gidecekmis
![]()
auyy olmaz bugün gece eğlence varr yaaa:18:Pat diye gelen misafirleri hiç sevmiyorum hele pazar günü![]()