351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

kuzuum anca gelebildimm.. ben de iş yerinde daha çok giriyorum nete gündüzleri. tabi çok işim olmazsa:1: akşam ölü gibi uzanıyorumm bilgisayarı açamıyorum. telden de yazmak çok zor oluyo :26: kadınlar kulübünün uygulamasını yapsalar telefon için ne güzel mesajlaşsak:30:

tatlim iphone ve android telefonlar icin uygulamasi var :) ama ben kulanamadim :/ kizlar acro nerlerde günlerdir yok 0_o bu arada twitterda bende varim :D

Canım opera mini den açınca güzel ve kolay oluyo:31:
ben beceremiyorum onu yahu:17:
faceden daha kolay aslında bence:27: şimdi indireyim operayı :31:
Bende seni ekledim simdi canim, gece gördüm takip ettigini ama yorgunluktan eklemeyi unutmusum:1:
tamam canım ben de tanımamış olabilrsin diye düşündüm burda yazmadığım için:34: eve gidince ben dee çoook yorgun oluyorum ya nasıl hem iş hem ev kadını olacaksam.. Allah yardım ediyoo demek ki yoksa bi mucize gibi her işe yetişmek . sofrayı zor hazırlayıp zor kaldırıyorum şu anki durumum :37:

faceden daha kolay aslında bence:27: şimdi indireyim operayı :31:

tamam canım ben de tanımamış olabilrsin diye düşündüm burda yazmadığım için:34: eve gidince ben dee çoook yorgun oluyorum ya nasıl hem iş hem ev kadını olacaksam.. Allah yardım ediyoo demek ki yoksa bi mucize gibi her işe yetişmek . sofrayı zor hazırlayıp zor kaldırıyorum şu anki durumum :37:

Canim dun eve geldigimde saat 3 tü:27: nasil uyudum sabah nasil 7de kalktim bilmiyorum :30: evlenince bi ay kadar zorlanirsin, sonra o duzende yavas yavas oturuyor merak etme canim:31:

Canim dun eve geldigimde saat 3 tü:27: nasil uyudum sabah nasil 7de kalktim bilmiyorum :30: evlenince bi ay kadar zorlanirsin, sonra o duzende yavas yavas oturuyor merak etme canim:31:

maaşallah zaten 4 saat uykuyla ve o yorgunlukla akşama iş çıkışına kadar dayansan yine bir mucize:1: ben en çok ilerde hayal kurduğum şeyleri yapamicam diye korkuyorum. mesela tatlı pasta vs. yapmayı çok seviyorum şu an ama evlenince asıl yemeği yapmaktan evi temizlemekten (veya ilerde çocukla ilgilenmekten) zevk aldığım şeylerden geri kalacam gibi geliyor:37:

maaşallah zaten 4 saat uykuyla ve o yorgunlukla akşama iş çıkışına kadar dayansan yine bir mucize:1: ben en çok ilerde hayal kurduğum şeyleri yapamicam diye korkuyorum. mesela tatlı pasta vs. yapmayı çok seviyorum şu an ama evlenince asıl yemeği yapmaktan evi temizlemekten (veya ilerde çocukla ilgilenmekten) zevk aldığım şeylerden geri kalacam gibi geliyor:37:

Canim bende baslarda hic biseye yetisemiyordum.. cumartesileride tam gün calisiyordum. Zamanla oturuyor duzen.. esimde sagolsun yardim etti baya.. sonra nana da zaman kalmaya basladi:31: mesela kecelerimi oturma odasina getirip esimle tv izlerken hobimede zaman ayiriyordum :16:

Canim bende baslarda hic biseye yetisemiyordum.. cumartesileride tam gün calisiyordum. Zamanla oturuyor duzen.. esimde sagolsun yardim etti baya.. sonra nana da zaman kalmaya basladi:31: mesela kecelerimi oturma odasina getirip esimle tv izlerken hobimede zaman ayiriyordum :16:
inşallah zamanla her şey oturur sizinki gibi canım.. iş güçten birbirimize sevgimizi göstermeyi unutmayızz:ssz: yaşlı dedeler ve nineleri el el ele kolkola görünce hayran oluyorum:16:

o vakte kadar çalışıyo mu kuzumm

evet canımm öyle zaten emin ol 1 hafta da olsa doyamıyosun ki:50: bizde diğer dönemlere bakınca hem mutlu olup hem üzülüyoduk onlar adına mutluyduk ama bizim daha 4 ayımız o zaman, bu yüzden üzülüyorduk ama cok az kaldı sizde böyle olacaksınız :31:

Sizinkiler gelince biz de 1 ayı geride bırakmış olucaz:) iyi yönünden bakmaya çalışıyorum artıkk yoksa zaman geçmiyorr:(

Kizlar ben evlendikten sonra aksamlari pc'yi bile acmayi düşünmüyorum :-D telefonun internet baglantisini bile keserim eşim eve geldikten sonra :-) gündüz zaten birbirimizi göremeyecegiz aksamlari doya doya vakit gecirmek taraftariyim ;-)

Masallah epey az kaldi tatli heyacanlar Sarmis su gibi aksin siz kavusunca bizde ustaliga geceriZ ;);)[/QUOT

inş cnmm, zaten usta birliğe geçinceee rahatlık oluoo daha rahat görüşme de oldu kendi adımaa bizim telefon olayı fln daha rahattı.. inş sizler için de zaman su gbi akıp geçerr

Canim dün nisanlim sabah 8'de aramisti beni sonra aramadi artik ümidi kesmistim 11'de aradi gece.Ne zaman musait olacaklari belli olmuyor ki , arar mutlaka.
bayramda konuşmanın zirvesini yaşayınca şimdi boşluğa düşmüş gibi oldum .. öğle yemeğinden önce veya sonra arıyordu mutlaka o yüzden merak ettim :26: ben de akşama kadar sabredeyim o zaman canım

Kizlar ben evlendikten sonra aksamlari pc'yi bile acmayi düşünmüyorum :-D telefonun internet baglantisini bile keserim eşim eve geldikten sonra :-) gündüz zaten birbirimizi göremeyecegiz aksamlari doya doya vakit gecirmek taraftariyim ;-)

cnmm aynen öylee akşamları ztnnn bi kaç saat vakit geçirebileceğiz, onda da pc yi açıpp bi kenara otrmak olmaz, en iisii doya doya vakit geçirmekk akşamları :) ortak izlenckk proğramlar yaratmakk onları izlemek :)

Back
X