351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

evet bence de öyle yapayımm bunlar için maaşcığımdan bir bütçe ayarlamalıyım uygun bir tunik ve dar paça pant. parası:9: daha sevdiceğin doğum günü var 20sine ayın:26:

Evde yok mu hic dar paca pantolonun:26: canim cok masraf yapma.. hem bence nisanlina el emegi biseyler hazirla :31: biraz düşünüp arastir bu yil hediyen böyle olmus olsun olmaz mi:16:

Neden elbise giyemiyosun canım

Nişanlım izin vermiyor tatlım:41:bütün elbiselerimi anneme ve kuzenlerime verdim:25:tek bir elbise kaldı elimde bayram için almıştım onu daha görmedi ama tatlılıkla işi bağlayıp onu giymeyi düşünüyorum:52:

Olabilir aslında bir tane tunik beğenmiştim de biraz pahalı geldi ama bakıcam pantolon dar paça mı olmalı ki

Tunik giyeceksen dar paça olur :31:

Evde yok mu hic dar paca pantolonun:26: canim cok masraf yapma.. hem bence nisanlina el emegi biseyler hazirla :31: biraz düşünüp arastir bu yil hediyen böyle olmus olsun olmaz mi:16:
1 tane var dar paça pantolonum o da bej renkli artık eskidi zaten o da:26: aynen masraf yapıcam parayı kendimiz için ayırmak daha güzel olur gezer tozarız.Hediye olarak da zaten orda yer ve dolap sıkıntısı olduğu için abartılı bişey olmaz.Kendisi de bana şal eşarp yollamıştı parası azdı, sıkıntı etmeyiz öyle şeyleri.ne yapabilirim acaba :44: bi araştırayım

1 tane var dar paça pantolonum o da bej renkli artık eskidi zaten o da:26: aynen masraf yapıcam parayı kendimiz için ayırmak daha güzel olur gezer tozarız.Hediye olarak da zaten orda yer ve dolap sıkıntısı olduğu için abartılı bişey olmaz.Kendisi de bana şal eşarp yollamıştı parası azdı, sıkıntı etmeyiz öyle şeyleri.ne yapabilirim acaba :44: bi araştırayım

Hmmm sen hediyeni gonderecekmisin canim:44: o zaman el emegi yaptigin seyin orda basina bi is gelebilir :26: ben gelince vereceksin nasilsa az kaldi diye düşündüm:31: ama küçük bisey olursa saklayabilir beki :31:

Hmmm sen hediyeni gonderecekmisin canim:44: o zaman el emegi yaptigin seyin orda basina bi is gelebilir :26: ben gelince vereceksin nasilsa az kaldi diye düşündüm:31: ama küçük bisey olursa saklayabilir beki :31:

Cnım şimdi o bana kargo yolladı ya, ben gelince vereceğim desem ayıp mı olur ki:44: yollayım diyordum ama dediğin gibi orada zarar gelebilir...Birde 20 ekim nişanlımın nufustaki yazan doğum günü o zamanmı yapsam bir doğum günü acabaa:1:

canım ben hiç bi hediye göndermedim askeriyeye korktum başına bişey gelir küçük bir şey bile olsa diye.. maddiyattan çok manevi değeri olan şeylerin kaybolması veya çalınmasını hiç istemem şu an

kuzum pantolondan çok tunik dikkat çekecek, o yüzden bence sadece tunik al bari. fazladan masraf yapma pantolona şimdilik ne dersinn:26:
Durumunu anlıyorum,benim de maddi durum yok şu an her şey üst üste geldi bi sürü ödeme arasında yeni bi kıyafet alamicam maalesef.. sen de paranı geleceğiniz için harcasan daha faydalı olur :31:

Cnım şimdi o bana kargo yolladı ya, ben gelince vereceğim desem ayıp mı olur ki:44: yollayım diyordum ama dediğin gibi orada zarar gelebilir...Birde 20 ekim nişanlımın nufustaki yazan doğum günü o zamanmı yapsam bir doğum günü acabaa:1:
Bence ozel bisey hazirladigin icin ayip olmaz :31: dogum gününu kutlarken biraz citlatirsin iste bi surpriz hazirliyorum ama geldiginde verecegim, orada basina is gelmesinden korkuyorum dersin.. hem merakta olusturur, gizemli seyler guzeldir :23:
canım ben hiç bi hediye göndermedim askeriyeye korktum başına bişey gelir küçük bir şey bile olsa diye.. maddiyattan çok manevi değeri olan şeylerin kaybolması veya çalınmasını hiç istemem şu an

Ben esimin yanina giderken küçücük cikarttirmistim cok sevdigimiz bi düğün pozumuzu .. almadi :26: ben orda bunu koruyamam birinin eline gecerse cok üzülürüm dedi :38: iyi olmus seninde gondermedigin canim :31:

kuzum pantolondan çok tunik dikkat çekecek, o yüzden bence sadece tunik al bari. fazladan masraf yapma pantolona şimdilik ne dersinn:26:
Durumunu anlıyorum,benim de maddi durum yok şu an her şey üst üste geldi bi sürü ödeme arasında yeni bi kıyafet alamicam maalesef.. sen de paranı geleceğiniz için harcasan daha faydalı olur :31:
Aynen canım.hele düğün parası biriktirenlerin vay haline:31: o kadar çok şey varki alınacak bir yandan babam bir yandan ben uğraşıyoruz o öyle uğraşırken kendime ait harcama yapmak istemiyorum acıkcası:31:
Bence ozel bisey hazirladigin icin ayip olmaz :31: dogum gününu kutlarken biraz citlatirsin iste bi surpriz hazirliyorum ama geldiginde verecegim, orada basina is gelmesinden korkuyorum dersin.. hem merakta olusturur, gizemli seyler guzeldir :23:

Ben esimin yanina giderken küçücük cikarttirmistim cok sevdigimiz bi düğün pozumuzu .. almadi :26: ben orda bunu koruyamam birinin eline gecerse cok üzülürüm dedi :38: iyi olmus seninde gondermedigin canim :31:

Tamam oldu bu iş o zaman:31: gelince ağız tadı ile veririm sarılırım bi de kocaman öperim ohh:54: :38: :9:

Ooo planlar yapılmış herkes mutlu ve heyecanlı ne güzel bu topici ve sizleri böyle görmek :1:

Ama benimde aklıma birşey gelmiyor kızlar yaaa :50:
Sözlüm 16eylülde istnbula gelir gelmez ailesinin yanına gidiyor iki-üç gündür tutturdu senide yanımda götürmek istiyorum diye.
Annesiyle konuşacakmış bizimkilerle konuşsun da 16 eylülde onunla sivasa gitmem için izin alsın.

Diyorum ki sivasa benim geldiğimi duyan akrabalarınız fln beni görmek ister biz öyle gezip birlikte vakit geçiremeyiz diyor ki ben izin vermem kafama koydum birlikte vakit geçircez hele annem sizinkilerle konuşsun da sizinkiler izin versin gör bak nasıl güzel vakit geçircez gezcez diyor. Sana süprizlerim var diyor.

O orada askeriyede beni düşünüp süpriz planları yapmış ama benim aklıma birşey gelmiyor kndimden utandım o öyle diyince :30::17:
Çalışmıyorum maddi olarak çok imkanım yok hem o yüzden süprizlerim kısıtlanıyor hemde bizimkiler izin vermezse onla gitmeme- o sivasa gidiyor ben sadece havaalanına gidip karşılamayı planlıyorum orada 1 saat yada 40 dk fln zamanımız olacak.

Aklıma gelende küçük bir pasta yaptırmak hoşgeldin hayatımın anlamı yazılı üstüne. Birde ellerimle sarma sarıp götürmeyi düşünüyorum. Havaalanında oturur yeriz birlikte diye düşündüm. Çünkü kıbrısta yemekler çok kötü bisküvi flnla idare ediyor zayıfladı benim askerimde.

İLk tanışmada getirdiği canlı çiçeğin kocaman cam vazosu duruyor içinde kurumuş hali var çiçeğimizin onun içine ayrı kaldıığımz her gün için küçük not kağıtlarına özlemimi anlatan şeyler yazmak ve koymak istiyorum ama bunu ancak ailesinin yanından geldikten sonra müsait zmnda verebilirim. Aİlesinden gelincede zaten hemen okula başlıcak geldiği haftanınsonunda nişanımız olacak sonraki haftada sivasta nişan olacak derken benim süprizler ekimin 2. haftasına kalıyor.:50:

Back
X