- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
- #12.201
Valla yakismasada giyecegimsen neler giyeceksin
![]()
Ayy bilmiyorum ki, tek bildiğim şey lacivert kısa platform ayakkabımı giyicem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla yakismasada giyecegimsen neler giyeceksin
![]()
Ayy bilmiyorum ki, tek bildiğim şey lacivert kısa platform ayakkabımı giyicemOnun üstüne ne giysem herkes elbiseye göre ayakkabı ayarlar ama ben
![]()
Herkes mersine, sen tersine![]()
ama napiiim o ayakkabımı seviyorummm onu giymek istiyorummm
![]()
Ben elbise giyemeyeceğim için pantalon seçeneklerimden birisini kullanacağım![]()
O zaman onun uzerine pantolon ve tunik giy benceuzun elbise ve topukluyu ayakkabiyi bir arada sevmiyorum ben
![]()
Olabilir aslında bir tane tunik beğenmiştim de biraz pahalı geldi ama bakıcam pantolon dar paça mı olmalı ki
Bence dar paca olsun altinada platformlarini giyersin, tunik ve salla tamamlarsin![]()
evet bence de öyle yapayımm bunlar için maaşcığımdan bir bütçe ayarlamalıyım uygun bir tunik ve dar paça pant. parasıdaha sevdiceğin doğum günü var 20sine ayın:26:
Neden elbise giyemiyosun canım
Olabilir aslında bir tane tunik beğenmiştim de biraz pahalı geldi ama bakıcam pantolon dar paça mı olmalı ki
1 tane var dar paça pantolonum o da bej renkli artık eskidi zaten o da:26: aynen masraf yapıcam parayı kendimiz için ayırmak daha güzel olur gezer tozarız.Hediye olarak da zaten orda yer ve dolap sıkıntısı olduğu için abartılı bişey olmaz.Kendisi de bana şal eşarp yollamıştı parası azdı, sıkıntı etmeyiz öyle şeyleri.ne yapabilirim acaba :44: bi araştırayımEvde yok mu hic dar paca pantolonun:26: canim cok masraf yapma.. hem bence nisanlina el emegi biseyler hazirlabiraz düşünüp arastir bu yil hediyen böyle olmus olsun olmaz mi
![]()
1 tane var dar paça pantolonum o da bej renkli artık eskidi zaten o da:26: aynen masraf yapıcam parayı kendimiz için ayırmak daha güzel olur gezer tozarız.Hediye olarak da zaten orda yer ve dolap sıkıntısı olduğu için abartılı bişey olmaz.Kendisi de bana şal eşarp yollamıştı parası azdı, sıkıntı etmeyiz öyle şeyleri.ne yapabilirim acaba :44: bi araştırayım
Hmmm sen hediyeni gonderecekmisin canim:44: o zaman el emegi yaptigin seyin orda basina bi is gelebilir :26: ben gelince vereceksin nasilsa az kaldi diye düşündümama küçük bisey olursa saklayabilir beki
![]()
Nişanlım izin vermiyor tatlımbütün elbiselerimi anneme ve kuzenlerime verdim
tek bir elbise kaldı elimde bayram için almıştım onu daha görmedi ama tatlılıkla işi bağlayıp onu giymeyi düşünüyorum
Tunik giyeceksen dar paça olur![]()
Hmmm sen hediyeni gonderecekmisin canim:44: o zaman el emegi yaptigin seyin orda basina bi is gelebilir :26: ben gelince vereceksin nasilsa az kaldi diye düşündümama küçük bisey olursa saklayabilir beki
![]()
1 tane var dar paça pantolonum o da bej renkli artık eskidi zaten o da:26: aynen masraf yapıcam parayı kendimiz için ayırmak daha güzel olur gezer tozarız.Hediye olarak da zaten orda yer ve dolap sıkıntısı olduğu için abartılı bişey olmaz.Kendisi de bana şal eşarp yollamıştı parası azdı, sıkıntı etmeyiz öyle şeyleri.ne yapabilirim acaba :44: bi araştırayım
Bence ozel bisey hazirladigin icin ayip olmazCnım şimdi o bana kargo yolladı ya, ben gelince vereceğim desem ayıp mı olur ki:44: yollayım diyordum ama dediğin gibi orada zarar gelebilir...Birde 20 ekim nişanlımın nufustaki yazan doğum günü o zamanmı yapsam bir doğum günü acabaa![]()
canım ben hiç bi hediye göndermedim askeriyeye korktum başına bişey gelir küçük bir şey bile olsa diye.. maddiyattan çok manevi değeri olan şeylerin kaybolması veya çalınmasını hiç istemem şu an
Aynen canım.hele düğün parası biriktirenlerin vay halinekuzum pantolondan çok tunik dikkat çekecek, o yüzden bence sadece tunik al bari. fazladan masraf yapma pantolona şimdilik ne dersinn:26:
Durumunu anlıyorum,benim de maddi durum yok şu an her şey üst üste geldi bi sürü ödeme arasında yeni bi kıyafet alamicam maalesef.. sen de paranı geleceğiniz için harcasan daha faydalı olur![]()
Bence ozel bisey hazirladigin icin ayip olmazdogum gününu kutlarken biraz citlatirsin iste bi surpriz hazirliyorum ama geldiginde verecegim, orada basina is gelmesinden korkuyorum dersin.. hem merakta olusturur, gizemli seyler guzeldir
Ben esimin yanina giderken küçücük cikarttirmistim cok sevdigimiz bi düğün pozumuzu .. almadi :26: ben orda bunu koruyamam birinin eline gecerse cok üzülürüm dediiyi olmus seninde gondermedigin canim
![]()