Merhaba öncelikle Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın tecrübeyle sabittir ki en önemlisi bu!! Ben eşim 349. dönem askeri acemi birliği balıkesire usta birliği istanbula çıktı. Açıkcası çok mutlu olmuştum bu yerlerin çıkmasına çünkü üniversiteyi balıkesirde okuduk ve ailemde istanbulda ikamet ediyor. Gel gör ki acemi birliği eğitimi (balıkesir) oldukça zorlu geçti. Aynı dönem gidenler sadece yürüyüş eğitimi alırken bizimkini sürekli çamurda süründürdüler

O orda ben burda hasta olduk. İstanbulda rahatlarız dedik evci filan çıkarırım ben burdayım değil evci çarşıya bile çıkarmadılar doğru dürüst

yine de şükürler olsun ki ziyaretçi olarak gidebiliyorum yanına.... Bir arkadaşım manisada yaptı acemiliğide ustalığıda o çok rahattı telefonda kullandı irtibatı hiç kesilmedi kimseyle.
Kısaca tamamen şansınıza kalmış şeyler. Şimdiden şöyle davran böyle davran diye konuşmak yersiz çünkü karşılaşacağı insanlara bağlı ne olacağı... Morelinizi yüksek tutmaya çalışın ve iyi insanlarla karşılaşması için dua edin. İnşallah hakkınızda en hayırlısı olur.