• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Aramadı. Bu saate kadar bekledim aramadı. Artık siz de hiç içeri durumlarından bahsetmiyorsunuz :( bütün yazılari okudum. Haber yok. :.(
Canim haber alamayan yok diye bahsetmedik.Dun aşı ve silah egitimleri vardi bugün de denetleme.Zevkliymis eğitimler ama nisanlim cok yorulmustu.Belki askerin de yorgun oldugu icin sira bakleyememistir.Sikma canini

evet aynen sağlıklı olsun yeter kırmızı ruja baktınmı canım tabirlere baksaydın bi gerçi ben inanmıyorum uydurma geliyor bana :9: olsun bak sen kadın muhabbeti olur:6:

canım sen bak deyince baktım da şöyle bir yorum var ;

Rüyada ruj görmek gerçek yaşamda bir değişim işaretidir. Rüyada ruj sürmek, ruj kullanmak erkekler için kötü yönde değişim, kadınlar için olumlu gelişmelere işaret eder. Rüyada bir kadını ruj sürerken görmek, kısa bir zaman sonra çok güzel bir olayla karşılacağınıza işaret eder.

Rüyada ruj görmek gerçek yaşamda bir değişim işaretidir. Rüyada ruj sürmek, ruj kullanmak erkekler için kötü yönde değişim, kadınlar için olumlu gelişmelere işaret eder. Rüyada bir kadını ruj sürerken görmek, kısa bir zaman sonra çok güzel bir olayla karşılacağınıza işaret eder.

demekki bu rüyada ikimiz ile ilgili 0olacağına göre ruju süren sensin onu görende benimmm yani ikimizde güzel bir haber alacağız :9: bu da askerliğin kısalacağına işaret ahahaha :27:

Temiz ve rahat pijama huzur ve mutluluğa, sağlık içinde yaşamaya, yeni pijama bekar için evlenmeye, Buruşuk ve dar pijama can sıkıcı habere delalet eder.Rüyada pijama görmek , can sıkıcı bir haber olarak yorumlanır. Rüyada pijama görmek kötü bir haber olarak yorumlanır. Temiz, güzel pijama yoldur.Rüyada yeni bir pijama giydiginizi görmek, sevdiginiz bir kimseden hayir ve menfaat göreceginize; pijama giymis , bir kimseyi görmek, dostlarinizdan birinin size yardimi dokunacagina isarettir.

birinin bana yardımı dokunacakmış acabaaa kim:44::16:

Offf offff zaman hiç geçmıyor sankı güçlü durayım dıyorum ama olmuyo sankii olmuyo gideli 14.gün bugün daha erkenden yatıyorum aksamları işten gıdıp bişeyler atıstırıp askerim 9gıbı arıyo aksamları onunla konustukdan sonra hemen uyuyorum zaman geçsin diye günler geçiyor gibi geliyo bazen ama daha 14.gün bugün geçmiyormuş geçmiyor...tamam şükür kısa dönem oldu 12ay yedek subay olarak da yapabilirdi Allah korusun ama ayrılık işte 3ü 5i yok nasıl geçicek kızlar ya nasıl biticek bu günler.:5::14:

kızlar günaydın
sevdigim hasta olmus :( askere gitmeden öncede hastaydı bronsit baslandıgı demişti düzelmişti aslında
bugun revire gitmiş doktor demmişki bu ne ses akcigerlerin cok kötü olmus sigarayı hemen bırakmalısın acil hastaneye sevk edin ( normalde bir gün sonra gidiliyormus hastaneye durum acil olunca bugün gidiyor . )
arayabilirsem ararım dedi hastanede belki ankesörlü vardır dedi içim içimi yiyor. allahım insallah kötü bişey cıkmaz
kızlar istirahat verirler dimi ? bir de hastanelerde ankesörlü oluyor mu ? arayabilir mi yani ?
modum cok düştü :(

kızlar günaydın
sevdigim hasta olmus :( askere gitmeden öncede hastaydı bronsit baslandıgı demişti düzelmişti aslında
bugun revire gitmiş doktor demmişki bu ne ses akcigerlerin cok kötü olmus sigarayı hemen bırakmalısın acil hastaneye sevk edin ( normalde bir gün sonra gidiliyormus hastaneye durum acil olunca bugün gidiyor . )
arayabilirsem ararım dedi hastanede belki ankesörlü vardır dedi içim içimi yiyor. allahım insallah kötü bişey cıkmaz
kızlar istirahat verirler dimi ? bir de hastanelerde ankesörlü oluyor mu ? arayabilir mi yani ?

canım bazı hastanelerde oluyor inşallah arar merak etme askerlere en iyi şekilde bakarlar hiç sıkma canını hastaneye gönderiyorlarsa ben istirahat verirler diye düşünüyorum...çok geçmişl olsun tatlım üzme kendini.allah şifa versin bak dün de lens yüzünden arkadaşın askerini hastaneye yolladılar ama hayırlı haberlerini aldık seni de arayacaktır ilk fırsatta sabırlı ol...

canım bazı hastanelerde oluyor inşallah arar merak etme askerlere en iyi şekilde bakarlar hiç sıkma canını hastaneye gönderiyorlarsa ben istirahat verirler diye düşünüyorum...çok geçmişl olsun tatlım üzme kendini.allah şifa versin bak dün de lens yüzünden arkadaşın askerini hastaneye yolladılar ama hayırlı haberlerini aldık seni de arayacaktır ilk fırsatta sabırlı ol...
uzakta olup hiçbişe yapamamak sadece ondan bir arama beklemek ne kadar zormuş
keşke yanında olabilseydim..

uzakta olup hiçbişe yapamamak sadece ondan bir arama beklemek ne kadar zormuş
keşke yanında olabilseydim..

tabiki çok zor ama bu günler herşeyin kıymetini öğretiyor tatlım bundan sonraki yaşantımız içinde büyük bi artı bu emin ol bu zorlukları yaşadığımız için onlar askerden gelince daha hassas daha anlayışlı bir ilşkiye sahip olacağız iyi ilişkilerimiz daha da iyi olacak allahın izni ile üzülme sen şimdi Rabbim beterinden korusun diyelim dua et sen iyi olacaktır zor biliyorum ama güçlü olmamız gerekiyor:20: sakın ağlayıp üzülmeee

tabiki çok zor ama bu günler herşeyin kıymetini öğretiyor tatlım bundan sonraki yaşantımız içinde büyük bi artı bu emin ol bu zorlukları yaşadığımız için onlar askerden gelince daha hassas daha anlayışlı bir ilşkiye sahip olacağız iyi ilişkilerimiz daha da iyi olacak allahın izni ile üzülme sen şimdi Rabbim beterinden korusun diyelim dua et sen iyi olacaktır zor biliyorum ama güçlü olmamız gerekiyor:20: sakın ağlayıp üzülmeee
aradıgından beri aglıyorum canım elimde degil ki insallah iyi haberlerini alırız

kızlar günaydın

canımm sakinn oll..
benim nişanlımda acemi birliğinde hastalandı, astım başlangcı, bronşit dediler.
gata ya sevk ettiler:31::31:
1 ay hava değişimi aldı evde kaldıı..
sıkma hemen canını, hastaneye sevk etmeleri daha iyi..
daha iyi şartlar altında.detaylıca bakılcağı anlamına geliyo bu.
hayırlı haberler alırsın inşallahh :26::26:

gata'ya mı göndercekler dedim ya gata yada bir hastane varmış oraya dedi.bende bilmiom yani :(

gata olursa işlemleri uzun sürebilir canım meraklanma orda ankesör var diye biliyorum asker hastanesi olduğu için işi bitince arar ağlayacağın yerde dua et canım :20: lütfen bak küçümsüyo gibi algılama ama ölümcül bi durumu yok ALLAH korusun beterin beterini düşün lütfen:114:

canımm sakinn oll..
benim nişanlımda acemi birliğinde hastalandı, astım başlangcı, bronşit dediler.
gata ya sevk ettiler:31::31:
1 ay hava değişimi aldı evde kaldıı..
sıkma hemen canını, hastaneye sevk etmeleri daha iyi..
daha iyi şartlar altında.detaylıca bakılcağı anlamına geliyo bu.
hayırlı haberler alırsın inşallahh :26::26:
askere gitmeden önce yani 2 hafta önce hastaydı bronsit baslangıcı demişti doktor, sigarayı azalt demişti kan tahlili filan bile yaptı.

şimdi günde 2 pakete cıkarmıs sigarayı boş boş oturmaktan sıkılıyoruz napalım dedi, akcigerlerinden cok ses geliyormuş, acaba hava değişimi alır mı ki ?
ne güzel olur hava değişimi alsa..

askere gitmeden önce yani 2 hafta önce hastaydı bronsit baslangıcı demişti doktor, sigarayı azalt demişti kan tahlili filan bile yaptı.

şimdi günde 2 pakete cıkarmıs sigarayı boş boş oturmaktan sıkılıyoruz napalım dedi, akcigerlerinden cok ses geliyormuş, acaba hava değişimi alır mı ki ?

işte canım ordaki doktora bağlı alması iyi olur hem yanında olur :9: hemde güzel güzel bakarsınız siz

gata olursa işlemleri uzun sürebilir canım meraklanma orda ankesör var diye biliyorum asker hastanesi olduğu için işi bitince arar ağlayacağın yerde dua et canım :20: lütfen bak küçümsüyo gibi algılama ama ölümcül bi durumu yok ALLAH korusun beterin beterini düşün lütfen:114:
yok canım öyle algılamadım da ilk kez hastalandıgında yanında değilim cok garip hissettim kendimi caresiz hissettim
o gittiginden beri modumu yüksek tutmaya kendime ugraslar bulmaya calıstım ingilizce kursuna filan yazıldım ne biliyim iyiydim
bugün cok kötü oldum caresiz gibi hissettim..

evet çok güsell olurrr 1 ay eve gelsee :34::34:
ama kendini buna şartlayıp olmazsa üzme kendinii..
ne güsel askeriye otur geçer dememiş hastaneye sevk etmiş.
mis gibi bakarlar şimdi, bütün tahlilleri yapılır, film çekilir.
üzülme ve bol bol dua ett:34::34:
inşallah hayırlı haberini alacaksınn.
bugün akşama kadar arayamayabilir hastanede koşuşturuyodur şmdii :34::34::34:

kızlar günaydın

çok geçmiş olsun canım :31: hastaneye sevk etmeleri bence revire kalmasından çok daha iyi sen merak etme olur mu :31: ilk fırsatta arayacaktır seni ..

Back
X