• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

cnmm bencede yat, bilemiorum ama bazı şeylern üstüne gtmek sanki daha ii. çok şükür geri döncekler, bu kısa süreli ayrılık.. belki bugn brz üzülürsn o yatakta ama her geçen gün azalır sanki sence?

Kokusu kalmamis yatagimizda:25: pijamalari da o kokmuyor artik:14:

iyi geceler kızlar az kaldı diyip avunuyoruz :72: manisaya gidecek olanlar kimler orda tanısma fırsatımız olurmu acaba ? bugün aşı olmuslar bıde silahlarla ugrasmıslar sureklı aksam saatlerınde 1 kere aradı bnı nısanlım :5:

Aramadı. Bu saate kadar bekledim aramadı. Artık siz de hiç içeri durumlarından bahsetmiyorsunuz :( bütün yazılari okudum. Haber yok. :.(

iyi geceler kızlar az kaldı diyip avunuyoruz :72: manisaya gidecek olanlar kimler orda tanısma fırsatımız olurmu acaba ? bugün aşı olmuslar bıde silahlarla ugrasmıslar sureklı aksam saatlerınde 1 kere aradı bnı nısanlım :5:
Ben pazar gunu gidiyorum canim manisaya :31:
Aramadı. Bu saate kadar bekledim aramadı. Artık siz de hiç içeri durumlarından bahsetmiyorsunuz :( bütün yazılari okudum. Haber yok. :.(

Canum bu hafta silah egitimindeler.. esim cok zevkli gectigini soyledi. Dun asi olacaklardi birde.. olmuslardir heralde.. bahsediyoruz ama dikkatinden kacti belkide:26:

Günaydın canım benim askerim mamakta ve yemin törenine hazırlık yaptıkları için cok yogunlarmıs belki seninki de ondan arayamıordur bide mamakta denetim olcakmıs sanırım senin askerin nerdeydi

İnşallah canim ya.. ben artik bugün itibariyle yatagimizda yatmaya karar verdim:25:

İlkay ben inan son aya kadar yatmadım neredeyse salonda oturma odasında orada burada derken belim koptu işe falan dinlenemeden gittim yat canım yorma ve üzme kendini öbür tarafta yatınca günler kısalmıyo,özlemin azalmıyo onun gelceği günü hayal ederek uyu yanında o varmış gibi..Bitiyor,bitecekşanslıyız kısa dönem şanslıyız batı...Hiç üzmeyin kendinizi kendinize uğraş bulun...Ben spor yaptım,ş.dısına gıttım bol bol,kitap okuyun,varsa durumunuz dil kursu falan yani çalışanların zaten günü bir sekilde gecıyor aksamları ve haftasonları için de kendinizi doldurun eşiniz,sevgiliniz gelene kadar güzellikler yapın kendnize,cilt bakımı,sac bakımı,varsa ıhtıyacınız rejım...O varken kendınıze ayıramadıgınız zamanı degerlendırın sımdı...Hedefleriniz olursa zaman cabuk gecer...Ben ıns bu ay sonunda da dıreksıyon dersi alacagım yani gelene kaDAR devam dolmaya...

ziyaretçisi olmayanlara üzüldüm bir an.Bu cümle canımı acıttı:43:ahh nişanlımı ikna edebilsem de keşke ben de gidebilsem :25:

Nasıl bir yer?rahatlar mı?genel hava nasıl orada? biraz daha bilgi verebilir misin canım ?

rahat olduklarını, her fırsatta kaytardıklarını, hep etli-patetesli yemekler olduğunu yemek yiyemediğini, koğuşların pis olduğunu, ranzalarının altının toz topaklarıyla dolu olduğunu, hiç hırsızlık olayı olmadığını dolaplarını kitlemediklerini, komutanlarının iyi olduğunu, çok sıkmadıklarını söyledi.
ben ziyaretçi parkındaydım ve ziyaretçisi olan askerler de pek bir mutluydu.

İlkay ben inan son aya kadar yatmadım neredeyse salonda oturma odasında orada burada derken belim koptu işe falan dinlenemeden gittim yat canım yorma ve üzme kendini öbür tarafta yatınca günler kısalmıyo,özlemin azalmıyo onun gelceği günü hayal ederek uyu yanında o varmış gibi..Bitiyor,bitecekşanslıyız kısa dönem şanslıyız batı...Hiç üzmeyin kendinizi kendinize uğraş bulun...Ben spor yaptım,ş.dısına gıttım bol bol,kitap okuyun,varsa durumunuz dil kursu falan yani çalışanların zaten günü bir sekilde gecıyor aksamları ve haftasonları için de kendinizi doldurun eşiniz,sevgiliniz gelene kadar güzellikler yapın kendnize,cilt bakımı,sac bakımı,varsa ıhtıyacınız rejım...O varken kendınıze ayıramadıgınız zamanı degerlendırın sımdı...Hedefleriniz olursa zaman cabuk gecer...Ben ıns bu ay sonunda da dıreksıyon dersi alacagım yani gelene kaDAR devam dolmaya...

bende günlerdir dinlenemediğimi farkettim dün gece yatağımıza geçince .. huzurlu uyudum :31: dediğin gibi oturma odasında yatınca zaman daha çabuk geçmiyor .. pijamalarına sımsıkı sarıldım ve öyle uyudum .. akşamlarımı doldurmaya başladım ben .. yakında bi havuza da üye olacağım .. çevremdeki "şunu yapalım mı" tekliflerini geri çevirmiyorum .. hareketli geçirmeye çalışıyorum günlerimi, o zaman daha iyiyim sanki ..

ha haa nasıl gördün kız :9: düğün fotoğraflarımdan mı etkilendi bilinçaltın acaba :1:

kapadokya bölgesini biliyorsundur peri bacalarının orası ben bi 8 ay orda yaşadım sayılır canım sen oaraya gelmnişssin burdan yazıyorsun kapadokya bölgesindeyim kızlar diye aa bende ordayım hadi buluşalım diyoruz :16: sonra görüşüyoruz yalnız senin üstünde
pembe bi pijama takımı var kıpkırmızı da bi ruj sürmüşssun:9: ve bunlar hadi bi yerde bilinçaltı ama ben birşey daha gördüm
not:üstüm örtüktü :44:

kapadokya bölgesini biliyorsundur peri bacalarının orası ben bi 8 ay orda yaşadım sayılır canım sen oaraya gelmnişssin burdan yazıyorsun kapadokya bölgesindeyim kızlar diye aa bende ordayım hadi buluşalım diyoruz :16: sonra görüşüyoruz yalnız senin üstünde
pembe bi pijama takımı var kıpkırmızı da bi ruj sürmüşssun:9: ve bunlar hadi bi yerde bilinçaltı ama ben birşey daha gördüm
not:üstüm örtüktü :44:

kapadokyaya hiç gitmedim ama gitmek istediğim bi yer bu arada :31: hayrolsun canım ya .. pembe pijamayla kırmızı ruj çok ilginç :1: bir şey daha gördüm derken :44:

Back
X