- Konu Sahibi esraylmz03
- #1.961
cok tesekkür ederim canımkizlar mutlu güzel bi gün dilerim hepinize@sedacan cok gecmis olsun insAllah Rabbim acil sifalar versin
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok tesekkür ederim canımkizlar mutlu güzel bi gün dilerim hepinize@sedacan cok gecmis olsun insAllah Rabbim acil sifalar versin
![]()
gitmez olur mu teslim olmadan öncede hastaydı zatenyok canım yaa korkma normal sivil hayatta hastaneye gidiyormuş gibi düşün hiç mi gitmedi daha önce:)
ordan arar merak etme benimki de sevk edilmişti ordan aradı. hem de mühim bişeyi yokken sevk edildi. telaş yapacak bişey yok valla bak..
cok sagol canım bekliom işte bi haber..canım burada hep birlikte bekleriz sen merak etme![]()
canım keske acemilikte gidebilsen orda daha cok ihtiyacları oluyorbugün aradığında dedi herkesin ziyaretcisi geliyor keşke benimde gelse. nasıl moralim bozuldu gidememek offff annemlerle konuşup usta birliğine 3 günde olsa gitmem lazım antalyaya.
gidicem canım cuma gecesi 2 otobüsüne bilet aldımseda bu hafta sonu gidecek misin ankaraya![]()
canım keske acemilikte gidebilsen orda daha cok ihtiyacları oluyor
ayarlama imkanın yok mu hiç ?
gidicem canım cuma gecesi 2 otobüsüne bilet aldım
ama simdi aklıma şu takıldı
istirahat verirlerse 2 günden fazla verirlerse ve hsonuna denk gelirse acaba ziyaretcisi gelse görüştürürler mi ?
ne sıkıcı bi gün...![]()
hem de nasıl! sevgilinin yokluğu yetmiyormuş gibi bir de başımda bir sürü dert var..![]()
dert demeyinevin faturaları birikmeye başladı; aklıma geliyorlar :26:
keşke biz de evli olsaydık...![]()
dert demeyinevin faturaları birikmeye başladı; aklıma geliyorlar :26:
gidicem canım cuma gecesi 2 otobüsüne bilet aldım
ama simdi aklıma şu takıldı
istirahat verirlerse 2 günden fazla verirlerse ve hsonuna denk gelirse acaba ziyaretcisi gelse görüştürürler mi ?
off bi de sende ev işleri var dimi.. canım onları otomatik ödemeye versen olmaz mı?
Canım internet bankaciligiyla oduyorum zaten ama ne yolla odedigimden cok faturalarin miktari benim derdim ve sayisi:26: ne cok gider varmis
hmm anladım canım hayat şartları çok zor .. bunlarla herhalde hep eşin uğraşıyordu. aslında iyi veya kötü, bu bizim için büyük bir deneyim oldu kızlar.. bu şartlara da alışmamız lazım. hayat hiç kolay değil. bazen tek başımıza olmak zorunda kalabileceğiz