• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

yok canım yaa korkma normal sivil hayatta hastaneye gidiyormuş gibi düşün hiç mi gitmedi daha önce:)
ordan arar merak etme benimki de sevk edilmişti ordan aradı. hem de mühim bişeyi yokken sevk edildi. telaş yapacak bişey yok valla bak..
gitmez olur mu teslim olmadan öncede hastaydı zaten :( ama hep yanındaydım ben
nebilim haber alamamak yanında olamamak kötü gelio işte

bugün aradığında dedi herkesin ziyaretcisi geliyor keşke benimde gelse. nasıl moralim bozuldu gidememek offff annemlerle konuşup usta birliğine 3 günde olsa gitmem lazım antalyaya.

gidicem canım cuma gecesi 2 otobüsüne bilet aldım
ama simdi aklıma şu takıldı
istirahat verirlerse 2 günden fazla verirlerse ve hsonuna denk gelirse acaba ziyaretcisi gelse görüştürürler mi ?

görüştürürler canım bence .. sen askerin aradığında bi sor yine de:31:

gidicem canım cuma gecesi 2 otobüsüne bilet aldım
ama simdi aklıma şu takıldı
istirahat verirlerse 2 günden fazla verirlerse ve hsonuna denk gelirse acaba ziyaretcisi gelse görüştürürler mi ?

ne güzel bu hafta da mı gideceksin mamağa keşke bende gidebilsem yaa :14:
bu arada geçmiş olsun iyileşir gelir merak etme hem eğitimden falan yırtmıştır daha iyi gelir şimdi ona :1:

off bi de sende ev işleri var dimi.. canım onları otomatik ödemeye versen olmaz mı?

Canım internet bankaciligiyla oduyorum zaten ama ne yolla odedigimden cok faturalarin miktari benim derdim ve sayisi:26: ne cok gider varmis

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım internet bankaciligiyla oduyorum zaten ama ne yolla odedigimden cok faturalarin miktari benim derdim ve sayisi:26: ne cok gider varmis

hmm anladım canım hayat şartları çok zor .. bunlarla herhalde hep eşin uğraşıyordu. aslında iyi veya kötü, bu bizim için büyük bir deneyim oldu kızlar.. bu şartlara da alışmamız lazım. hayat hiç kolay değil. bazen tek başımıza olmak zorunda kalabileceğiz

hmm anladım canım hayat şartları çok zor .. bunlarla herhalde hep eşin uğraşıyordu. aslında iyi veya kötü, bu bizim için büyük bir deneyim oldu kızlar.. bu şartlara da alışmamız lazım. hayat hiç kolay değil. bazen tek başımıza olmak zorunda kalabileceğiz

Evet esim ilgileniyordu faturalarla.. ben maasimla kendime kiyafet canta ayakkabı yada kozmetik gibi ihtiyaclarimi alip kalanını bankaya yatiriyordum..bu sekilde birikim yapiyorduk.. simdi bu faturalari görünce odeyince canim sıkılıyor ne yalan soyleyeyim:44:

Back
X