• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

kızlar günaydın
sevdigim hasta olmus :( askere gitmeden öncede hastaydı bronsit baslandıgı demişti düzelmişti aslında
bugun revire gitmiş doktor demmişki bu ne ses akcigerlerin cok kötü olmus sigarayı hemen bırakmalısın acil hastaneye sevk edin ( normalde bir gün sonra gidiliyormus hastaneye durum acil olunca bugün gidiyor . )
arayabilirsem ararım dedi hastanede belki ankesörlü vardır dedi içim içimi yiyor. allahım insallah kötü bişey cıkmaz
kızlar istirahat verirler dimi ? bir de hastanelerde ankesörlü oluyor mu ? arayabilir mi yani ?
modum cok düştü :(
Geçmiş olsun canim.Gata'ya sevk edildiyse
tedavisi en iyi sekilde yapilacaktir merak etme.Islemleri bitince arar, sabirli ol ave dua et.

evet çok güsell olurrr 1 ay eve gelsee :34::34:
ama kendini buna şartlayıp olmazsa üzme kendinii..
ne güsel askeriye otur geçer dememiş hastaneye sevk etmiş.
mis gibi bakarlar şimdi, bütün tahlilleri yapılır, film çekilir.
üzülme ve bol bol dua ett:34::34:
inşallah hayırlı haberini alacaksınn.
bugün akşama kadar arayamayabilir hastanede koşuşturuyodur şmdii :34::34::34:

hava degişimi olayından hiç umudum yok zaten bikaç gün istirahat verirler sanırım, ctesi yanına gideceğim istirahatlı olursa cıkabilir mi ?
evet arayamayabilir belki ögle tatili olursa hastanenin o zaman arayabilir bilmiorum ki bekliyorum işte..

acilen hastaneye sevk edin diyince korktum panikledim cok
ama ona hiç belli etmedim onu da panikletmiyim diye :/

yok canım yaa korkma normal sivil hayatta hastaneye gidiyormuş gibi düşün hiç mi gitmedi daha önce:)
ordan arar merak etme benimki de sevk edilmişti ordan aradı. hem de mühim bişeyi yokken sevk edildi. telaş yapacak bişey yok valla bak..

Kızlar bi başımda hoşluk var yer çekiyo gibi falan :44:tansiyonumu ölçtürdüm düşük çıktı tam ölçtürürken askerim aradı midem de bi garip açım ondan olabilirmiş garip yaa

Kızlar bi başımda hoşluk var yer çekiyo gibi falan :44:tansiyonumu ölçtürdüm düşük çıktı tam ölçtürürken askerim aradı midem de bi garip açım ondan olabilirmiş garip yaa

aç aç durma canım ondan olabilir . ben de öyleyim şu an ama sıcaktan galiba güneş mi çarptı nedir başım dönüyo gibi.. fazla güneşte durma sen de:44:

Aramadı. Bu saate kadar bekledim aramadı. Artık siz de hiç içeri durumlarından bahsetmiyorsunuz :( bütün yazılari okudum. Haber yok. :.(
günaydın canım manisa ile ilgili haberleri söylüyoruz dikkatinden kaçmıscanım dünde beni 1 kez arayabildi demekki gercekten yogunlar canım merak etme arar

kızlar merhaba askeri hasta olanlara acil şifalar versin allahım=( yine herkesin morali bozuk niye böyle kimse normal hayatını yaşayamıyor tabi buna bnde dahil :14: ders calısmaya calısıyorum olmuyor hiç biseyın tadı yok.neyse buarada askerimin kulağı yanıomus kıpkırmızı olmus falan revire gidecekti bugun aramadı ne yaptı acaba aynı şikayetten revire bir sürü giden olmus galıba havalarda bi soguk bı sıcakmıs :50:

kızlar sağlınıza dikkat ederim bakayım :20:

eşim aradı.. dün aşı olamamışlar, sıra onlara gelince aşı bitmiş bugün oluruz artık heralde dedi .. dedim annenlere gelmek istiyor nasıl yapalım dedim .. o da ben onlara gelmeyin diyemem, sen cumartesi onlarla birlikte gel birlikte görüşelim, onlar geri dönsünler denizliye sen manisada arkadaşında kal, pazar günü senle baş başa görüşelim dedi.. bana uyar daha fazla görmüş olurum :16:

cumartesi sabah 7 de çıkın dedi ama ben daha dün patrondan cumartesi saat 10 da çıkabilir miyim diye izin aldım, adama tekrar bişey söyleyemem, yemin töreni için izin istemeye yüzüm olmaz :50: keşke cumartesi hiç çalışmıyor olsaydım :26:

kızlar merhaba askeri hasta olanlara acil şifalar versin allahım=( yine herkesin morali bozuk niye böyle kimse normal hayatını yaşayamıyor tabi buna bnde dahil :14: ders calısmaya calısıyorum olmuyor hiç biseyın tadı yok.neyse buarada askerimin kulağı yanıomus kıpkırmızı olmus falan revire gidecekti bugun aramadı ne yaptı acaba aynı şikayetten revire bir sürü giden olmus galıba havalarda bi soguk bı sıcakmıs :50:

eşimde kulaklarımız kıpkırmızı oldu demişti canım, genel bir durum sanırım :26:

eşim aradı.. dün aşı olamamışlar, sıra onlara gelince aşı bitmiş bugün oluruz artık heralde dedi .. dedim annenlere gelmek istiyor nasıl yapalım dedim .. o da ben onlara gelmeyin diyemem, sen cumartesi onlarla birlikte gel birlikte görüşelim, onlar geri dönsünler denizliye sen manisada arkadaşında kal, pazar günü senle baş başa görüşelim dedi.. bana uyar daha fazla görmüş olurum :16:

cumartesi sabah 7 de çıkın dedi ama ben daha dün patrondan cumartesi saat 10 da çıkabilir miyim diye izin aldım, adama tekrar bişey söyleyemem, yemin töreni için izin istemeye yüzüm olmaz :50: keşke cumartesi hiç çalışmıyor olsaydım :26:
canım benim nişanlım dün olmuş aşısını =) canım 10 da izin verdiyse durumu tekrar anlatrsan yardımcı olabılecegını sanıyorum.Sonucta senın elınde olan bir şey değildi eşin öyle istedi bence patronunla tekrar konusmanda yarar var hem eşini iiki gun fazla görmüş olursun:16:ay ne guzel ya evlisiniz maşallah :nazar: Allah bir ömür boyu ayırmasın insallah darısı bana ve diğer bekarların basına :9:

aradıgından beri aglıyorum canım elimde degil ki insallah iyi haberlerini alırız

Günaydın canım benim askerim mamakta ve yemin törenine hazırlık yaptıkları için cok yogunlarmıs belki seninki de ondan arayamıordur bide mamakta denetim olcakmıs sanırım senin askerin nerdeydi

Slm canim benim esimde mamakta ayni bolukte olabilirler mi 6,boluk

canım benim nişanlım dün olmuş aşısını =) canım 10 da izin verdiyse durumu tekrar anlatrsan yardımcı olabılecegını sanıyorum.Sonucta senın elınde olan bir şey değildi eşin öyle istedi bence patronunla tekrar konusmanda yarar var hem eşini iiki gun fazla görmüş olursun:16:ay ne guzel ya evlisiniz maşallah :nazar: Allah bir ömür boyu ayırmasın insallah darısı bana ve diğer bekarların basına :9:

ya çekiniyorum açıkçası, yemin töreninde izin almayacak olsam tekrar sormak isterimde :26: cumartesi 1 e kadar çalışıyoruz .. ben 10 da çıkabilir miyim dediğimde gelme o gün deseydi iyi olurdu 2 saat için işe geleceğim .. ama dediğim gibi tekrar sormam bana daha sonrası için sıkıntı oluşturabilir.. zaten aha 1 ay oldu burada çalışmaya başlayalı :44: bir de şuan şehir dışında böyle bir şey için telefonda konuşmak istemem .. neyse bu sefer böyle olsun 3 saat daha az göreceğim onu :26:

evliyiz biz oleeeey :16: darısı bekarların, nişanlıların başına :34:

canım benim sen durumunu kesinleştir patronuna gidip konus sonucta keyfi bişey değil
eger isterseniz hiçi akşamları yarım saat bir saat geç çıkarak durumu telafi edebilirm de
ben yemin töreni icin yıllık izin kullanacağım
konusmakta fayda var, benle konusmadan bilet almıslar ben izin aldım diyince gibi bişeyde söleyebilirsin

Back
X