• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Tatlım onunda seni görmeye ihtiyacı var yapma böyle.Birbirinizi görmeniz ikinizede iyi gelecek.Sonra yine ayrılık var ama buna da şükür diyeceğiz

cnmm gör bencee, gelincee tamam gene brz kötü olcaz ama bi yandan da gördüğümz için onun rahatlığı da olcak..gene de sen bilirsn aama

bilmiyorum çok bunaldım çooooooooook:84:

Kizlar toparlayalim kendimizi:31:gece olunca hepimizin modu düşüyor. ? Ben eve geldim simdi.. kayinvalide kal dedi ama kalamam ki rahat edemem:50:

Kizlar toparlayalim kendimizi:31:gece olunca hepimizin modu düşüyor. ? Ben eve geldim simdi.. kayinvalide kal dedi ama kalamam ki rahat edemem:50:

cnmm snde haklısın, kendi evnde rahat edersinn sonuçta.. yrn eşinle konuşunca da diğer konu yoluna girer bence, tam benim haberm geldi o esnadaa yazamadm sana o konuda da..

cnmm snde haklısın, kendi evnde rahat edersinn sonuçta.. yrn eşinle konuşunca da diğer konu yoluna girer bence, tam benim haberm geldi o esnadaa yazamadm sana o konuda da..

Canım olsun nolcak.. Yarın esimle bi konuşayım bakalım ne diyecek. Bugün biletimi aldım arkadaşımı ayarladim ya, aksam aksam canım sıkıldı:26:

Hiçbişey istemiyorum bugün yarında işe gitmek istemiyorum burda öylece ağlaya ağlaya uyuya kalmak be bes ay sonra uyanmak istiyorum :14:

Hiçbişey istemiyorum bugün yarında işe gitmek istemiyorum burda öylece ağlaya ağlaya uyuya kalmak be bes ay sonra uyanmak istiyorum :14:

Canım ağlamak sana iyi gelecekse ağla ama yıpratma kendini hadi.. neden bu kadar kötü oldu annen yuzunden mi:26:

Canım olsun nolcak.. Yarın esimle bi konuşayım bakalım ne diyecek. Bugün biletimi aldım arkadaşımı ayarladim ya, aksam aksam canım sıkıldı:26:

cnmm biletini aldğını fln söyledn mi, o da haklı kolaylık sağlamaya çalışıo ama bi yandan da tek kalmanz gerektiğini düşünemiolar.. cnm eşin ailesine kırmadan söylerr bence, hem sen de onları kırmamış olursun..

cnmm biletini aldğını fln söyledn mi, o da haklı kolaylık sağlamaya çalışıo ama bi yandan da tek kalmanz gerektiğini düşünemiolar.. cnm eşin ailesine kırmadan söylerr bence, hem sen de onları kırmamış olursun..

Soylemedim bilet aldigimi :26:Anneme kendim gidecegimi söylediğimde kardesinde gelsin dedi. Dedim olmaz kocami gormeye gidiyorum ben kimseyi istemiyorum.. esim ailesine yumusak bi sekilde gelmeyin derse sorun kalmaz.. bakalim yarin ne olacak:26:

Soylemedim bilet aldigimi :26:Anneme kendim gidecegimi söylediğimde kardesinde gelsin dedi. Dedim olmaz kocami gormeye gidiyorum ben kimseyi istemiyorum.. esim ailesine yumusak bi sekilde gelmeyin derse sorun kalmaz.. bakalim yarin ne olacak:26:

cnmm ben de istemem o durumda yanımda hiç kmseyi, ama eşin konuşurr söylerr sorun da olmaz, yrn bize de haber ver tamam mı mutlakaa

bilmiyorum canım sanırım biraz ama biliyorsun herşey on katı kadar dokunuyor insana bu günlerde...:25:

Bilmezmiyim canim:26: bunlar senin inşallah son zor günlerin.. evlendikten sonra cok rahat edeceksiniz. Simdi annenin dedikleri seni uzmesin.. oda kendi cercevesinden bakarak kendini hakli goruyor:31:

İnşallah canim ya.. ben artik bugün itibariyle yatagimizda yatmaya karar verdim:25:

cnmm bencede yat, bilemiorum ama bazı şeylern üstüne gtmek sanki daha ii. çok şükür geri döncekler, bu kısa süreli ayrılık.. belki bugn brz üzülürsn o yatakta ama her geçen gün azalır sanki sence?

Back
X