351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Adini unuttum tatlim ama sen ptt ye git al bence askerine.. bedava dakikasi var iste 120 dk kadar.. o hitince normal tarifeden dusecekti. Pin kodu falan vardi.

çok çok sağol cnm yarın bi gideyim usta birliğinde umarım tel kullanabilirler yoksa böle çok zor

Ya bunlara ilk gun bi canta vermisler. Valizinizden alabildiginizi alin demisler. Benimkide kucuk canta düşmüş sansina. Bende bir guzel temiz posetine siralamistim camasirlarini aceleden alamamis sigmamis zaten:26: kantinden aliyomus uygunmus fiyati ama gelirken sen getir iki uc tane dedi bugün

aa öyle mi cnm nişanlım söylemedi hiç alabildi mi acaba haberm de yokk.. nese ii bari kantinde varsa dimi, alıodur gene. bizimkine de bir eşofman vermişler darmışş aşağı indiriorum paçalarının fermuarını açıorum da öyle geziorum diooo yazık nelerle uğraşıolarr :)))

Basederler canım ya tecrube olacak onların hepsi onlara.. bi caresini bulurlar

Hersey iyi güzel de gecenin su vakitlerinde hüzün bi hüzün cökmüyormu bi bunun caresi yok bi buna gecen zaman merhem olmuyor...

Sormak istedigim bısey var sızlere. Askerlerımızın psıkolojısı degısıyor onları anlamamız lazım sıkıntımızı derdımızı hıssettırmememız lazım ya hani ... Peki bızım hayatımız da bastan asagı degısmedı mı onlar gıttıgınden berı. Bızımde elımızden bırsey gelmıyor. Onların ozgurluklerı kısıtlandı evet. Ama bzm ozgurlugumuz varda yaptıgımız seylerden cok mu zevk alıyoruz. Her gece yastıga basımızı koyunca aglayıp kndımızı harap etmıyomuyuz. Sureklı onları dusunup ymk yedımı bı sıkıntısı varmı moralini kıyafetını banyosunu ama afedersınız de wc ıhtıyaclarına kdr kendımıze dert etmıyomuyuz. Askerligi onlar kadar bizde yapıyoruz bence.Ustune birde evlilik hazrlıklarıyla tek basına urasanlar hatta evli olup daha cok acı cekenler var. Bnce sartlarımız aynı bayanlar. Ben dayanamıyorum ve bunu tek basıma omuzlamak zorunda olmadıgıma kara verdım. Bence kendinize bu kadar yuklenmeyin sıkıntınızı derdınızı abartmamak sartıyla tabi paylasın. Bu aksam aradıgında koyverdım gıttı agladım bagardım seviyorum ozledım dayanamıyorum dedım. Rahatladım yani. O da guldu bnm halıme ohh be bnde sen hep ıyıyım dedıkce bu ıste bı yanlıslık var dıyodum dedi.teselli etti beni hersey cok guzel olucak yarim gecicek dedi. Bazen ben onu teselli edıyorum bazende o beni. 5 ay boyunca ben sewdıgıme rol yapamam buna karar verdım.

Ayrıca rahatları yerinde cok sukur manisadaki askerler ıcın soyluyorum dıgerleri hakkında bı fıkrım yok tabii.. Aman aman abartılacak hayati zorluklar yok. Bnm askerimde usuttu hasta oldu revıre gıttı ılac aldı. Hatta sımdı bı kac kısıyle beraber ondada yenı bı hastalık baslamıs. Kulakları kızarıp kasınıyormus. Neyse demek ıstedıgım uzuluyorum ıcım parcalanıyo bnmde.ama erkek adam hepsi yaa. Babamla konusuyoruz bazen cok sanslı ıyı yere cıktı bız kurtları ayıklardık ekmekten sonra yerdık dıyo.bzm askerlerde catering sırketınden gelen yemeklerı yıyor. Dana rostolar kavurmalar fln bnm aldıgım bilgi bu askerimden. Demeyin ki ne kdr soguk kanlısın. 4 senelik bir iliski bizimkisi de. Belki evli degiliz henuz ama cok sey yasadık paylastık. Ama bn kendıme acır hale geldım. Surekli mutsuzluk bi aglama hali. Allahım yardım etsın hepsine de bnce herkes kendini bi toplasın sukretsin bnde dahıl. 351 ler olarak sanslıyız bayanlar kıymetını bilelim kendimize cok yuklenmeyelim dimi ama

canım haklısın tabi ki nereye kadar kendini tutacaksın bi yerde koyuveriyor insan.. nasıl kendini daha iyi hissedeceksen onu yap, ya da ilişkiniz nasıl etkilenmeyecekse bu durumlardan benimde az kaldı telefonda ağlamama sanırım, dün anladım .. ilk defa sesim kötü gitti .. aslında ilk defa ben evimizdeyken aradı .. belkide onun etkisi vardı bilemiyorum .. ama herkesin eşiği farklı . sen bugüne kadar kendini tutup "iyiyim" demişsindir bir başkası daha uzun süre bunu sürdürebilir .. hatta belkide 5 ay devam eder "iyiyim" demeye .. bu yüzden herkes nasıl daha rahat edecekse onu yapmalı

Katılıyorum bende doğal davranıyorum sürekli mız mız edip yormuyorum ama arada onun da beni teselli etmesine izin veriyorum çünkü baktım sürekli sorunum yok dedikçe kendini hayatımda pekde yer edinmemiş gibi hissediyor.Ne kadar eksik hissettiğimi anlatıyorum bazen o da anlatıyor karşılıklı yükleniyoruz bunu...Tabi ben daha temkinliyim kafasında ciddi ciddi sorun edebileceği şeyleri dikkatli söylüyorum bazen atlıyorum...tabi burnumda tütüyor o ayrı konu bazen içimden birşeyler kopuyor bi de duygusal zamanlardayım bu ara sesini bile özlüyorum aha arıyooo
Kızlar konuştumda geldim sevdiceğim üşütmüş konuşurken telefonun oraya karton serdi oturdu halsizlik var çok dedi kıyamam yaa revire de gidememeişler gideni iğne delisi ediyorlarmış zaten benim kuzum da korkar biraz iğneden allhım sen hepsine sağlık sıhhat ver hasta olmasınlar ya

Son düzenleme:

Saolun destek oldugunuz ıcın Bnde bunu dıyorum ıste bız onları dusunuyosak onlarda bızı dusunmeli destek olmalı. askerdeler tamam ama durumları ıyı cok sukur. Bize de yazık ( kızlar. Bnm asker usuttugunde hap vermıslerdı canım antıbıyotık ve vitamin. Bı gıtseydı belki ilac verirler. Bu manisanın soguda basımıza dert yani. Kulaklar soguktan yanıyomus kasınıyomus derı dokuluyomus falan. Urtıker yani kurdesen demis revirdeki ona gorede ılac vermıs. Arastırdım da kurdesen boyle olmuyo ya. Yanlıs teshıs koymuslar. Manısada askerlık yapan bı akrabam var. Aynısı onada olmus dag sogugundan bayanlar. Askerınızın basına gelebılır endıselenmeyın kurdesen degıl yanı :) sadece soguktan krem sur dedım askerıme ınsallah o hapları almaz bo yere

Canım İskenderun sıcak ama yağmur yağmıştı ardından rüzgar ondan üşüttüler bence bilmiyorum valla revire gitmek istememişler ama çoğu hastaymış... neyse eğitim falan zordur yaa halsiz halsiz ooof off

Kızlarr hadi biraz da güzel planlardan bahsedelim sevdicekler gelince ilk olarak ne planınız var o gün ??? herkes anlatsın bakalımmm ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…