351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

cnmm evt ya insanların yanında ben de ne rahat konuşurum ne de bşy sorabilirm şimdi.. gene rol yapmaya devam edicez işte..cnm senin eşin nası gidicek?bzde kararsız kaldık ist a uçakla gidip ordan otobüsle mi gtse die

Kızlar benimki de yol icin bişeler dedi
Dedimki askım sen bana güven ben senle basbasa olmak istiorum her zamankinden dikkatli olcam vs. Sonuc gittim )))))

Gideceğim bende ya varsın bölünsun uykum

Cumartesi sabah ucakla istanbul, ordan metronun non-stop otobusuyle 2 saatte kirklareli .. ucak bileti tamamda otobüs biletini alacağım saate karar veremedik .. 9.15 gibi ucak iner 10 otobusune yetisir mi acaba.? Hava alanindan bayrampasaya metro var hic disari cikmadan trafige takilmadan gitmis olacak:26:

cnm ben ist u pek bilmiorum ama havaalanından metro ile esenler otogarı 15 dk sürüomuş bi arkadaşım demişti, öyleyse yetişir metro ile trafiğe grmiyck sonuçta burda bi soralım bayrampaşa ne kdr sürüo acaba

Ben istanbulda okudum üniversiteyi. . oralarida biliyorum yetişir diye tahmin ediyorum..erken gitmek istiyor eşim ısrarla. .

fazla eşyan olmasa ucaga verme cantani ucakta yanina alırsın ucaktan inince bide bagaj beklemesin. atatürk havalimanindan metro var esenler otogarina 1o dakika felan galiba sürüyor

fazla eşyan olmasa ucaga verme cantani ucakta yanina alırsın ucaktan inince bide bagaj beklemesin. atatürk havalimanindan metro var esenler otogarina 1o dakika felan galiba sürüyor

Canım eşim usta birliği için gidecek ya çantası olur yanına alamaz heralde:26: 10 dakika sürerse yetişir ya:44:

Canım eşim usta birliği için gidecek ya çantası olur yanına alamaz heralde:26: 10 dakika sürerse yetişir ya:44:

cnmm rahat yetişir o zmnn, haa sen ii bilirsn o zmn oralarıı ona göre ayarlarsın..ben de metroyla çok az sürdüğünü duymuştmm havalanından

Kızlar benimki de yol icin bişeler dedi
Dedimki askım sen bana güven ben senle basbasa olmak istiorum her zamankinden dikkatli olcam vs. Sonuc gittim )))))

cnmm şimdi aradı hala yumuşamıo ya ben de sinirlendm belli etmedm :) konuyu değiştrdm yrn gene deniycmm :))

kızlar ya bir haftada 40 lraya yakın para vermiş yazık telefon kartına nolcak bu böyle ptt nin bi kartı varmış alo kart die bi bilgisi olan var mııı yardımmmmm

İlkaycım havaalanından esenler metroyla 10 dk sürüyor,bavul işlemleri falan sürer biraz ama 10 otobüsüne yetişir.

kızlar ya bir haftada 40 lraya yakın para vermiş yazık telefon kartına nolcak bu böyle ptt nin bi kartı varmış alo kart die bi bilgisi olan var mııı yardımmmmm

onu bilmiorum ama şifreli karttan bahsetti bana da nişanlım o baya ii gidiomuş..

Biz 120 dk cep telefonuna 200 dakika sabit hatta diye 2 adet kart almistik canim.. ziyaretine gideceksen al mutlaka canim

o baya gidiomuş cnm ben de alcam usta birliğine gtmeden vercem, cep telefonu ayrı olması daha ii

Bizim kac dakikamiz kaldi acaba:26: pazar günü giderken alip gotursem mi bi kart daha.. paran var mi dedim var dedi. Ic camasiri istedi kendi valizindekileri alamamis emanette kalmis onlar.. usta birliginde kullanacak artik onlari..

onu bilmiyorum da biz aile kartı çıkardık. o da şifreli. ev telefonu benim üzerimeydi. aile kartı çıkartıyorsun, ev telefonundan konuşmuş gibi oluyor. ücretlendirme ev telefonu parasına yansıyor. tarife aynı. 100 dakika bedava, akşam 7den sonra sabah 7 ye kadar gene bedava.

gerçi eşim beni aramıyor hiç. ankesörlüden çağrı atıyor ben meşgule düşürüp cepten arıyorum. cepten de 1000 dk. falan bedavam var. biz hiç telefona para ödemedik desem yeridir. günde 5-6 kere konuşuyoruz. bir saati buluyor çoğu zaman.

kart alarak konuşamaz. ona para mı dayanır.

Son düzenleme:
Bizim kac dakikamiz kaldi acaba:26: pazar günü giderken alip gotursem mi bi kart daha.. paran var mi dedim var dedi. Ic camasiri istedi kendi valizindekileri alamamis emanette kalmis onlar.. usta birliginde kullanacak artik onlari..

cnmm bizimkinin burdan aldıkları btmiş, ordan almış, ben de sizin şifreliden alcm usta birliğine götrsn die, sen de al istersen kalan kartları da usta birliğine götürür.. çamaşırları neden içeri almıolar ki çok saçma dgl mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…