- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #1.501
Ya kendim gideceğim ben kimse olmasın çok özledimyol yorgunuyum biseyim yok dedim ama inandi mi bilmem.. beni bosver burda hersey aynı sen napiyorsun arabayi kullaniyormusun sıkıntın var gibi sesin kötü falan diye sorguladi .. keske daha dikkatli acsaydim:26: Kırklareli icin biletlerini alacağım onu konuştuk. .
Kızlar benimki de yol icin bişeler dedi
Dedimki askım sen bana güven ben senle basbasa olmak istiorum her zamankinden dikkatli olcam vs. Sonuc gittim )))))
cnmm evt ya insanların yanında ben de ne rahat konuşurum ne de bşy sorabilirm şimdi.. gene rol yapmaya devam edicez işte..cnm senin eşin nası gidicek?bzde kararsız kaldık ist a uçakla gidip ordan otobüsle mi gtse die
Gideceğim bende ya varsın bölünsun uykum
Cumartesi sabah ucakla istanbul, ordan metronun non-stop otobusuyle 2 saatte kirklareli .. ucak bileti tamamda otobüs biletini alacağım saate karar veremedik .. 9.15 gibi ucak iner 10 otobusune yetisir mi acaba.? Hava alanindan bayrampasaya metro var hic disari cikmadan trafige takilmadan gitmis olacak:26:
cnm ben ist u pek bilmiorum ama havaalanından metro ile esenler otogarı 15 dk sürüomuş bi arkadaşım demişti, öyleyse yetişir metro ile trafiğe grmiyck sonuçta burda bi soralım bayrampaşa ne kdr sürüo acaba
Cumartesi sabah ucakla istanbul, ordan metronun non-stop otobusuyle 2 saatte kirklareli .. ucak bileti tamamda otobüs biletini alacağım saate karar veremedik .. 9.15 gibi ucak iner 10 otobusune yetisir mi acaba.? Hava alanindan bayrampasaya metro var hic disari cikmadan trafige takilmadan gitmis olacak:26:
fazla eşyan olmasa ucaga verme cantani ucakta yanina alırsın ucaktan inince bide bagaj beklemesin. atatürk havalimanindan metro var esenler otogarina 1o dakika felan galiba sürüyor
Canım eşim usta birliği için gidecek ya çantası olur yanına alamaz heralde:26: 10 dakika sürerse yetişir ya:44:
Kızlar benimki de yol icin bişeler dedi
Dedimki askım sen bana güven ben senle basbasa olmak istiorum her zamankinden dikkatli olcam vs. Sonuc gittim )))))
kızlar ya bir haftada 40 lraya yakın para vermiş yazık telefon kartına nolcak bu böyle ptt nin bi kartı varmış alo kart die bi bilgisi olan var mııı yardımmmmm
kızlar ya bir haftada 40 lraya yakın para vermiş yazık telefon kartına nolcak bu böyle ptt nin bi kartı varmış alo kart die bi bilgisi olan var mııı yardımmmmm
onu bilmiorum ama şifreli karttan bahsetti bana da nişanlım o baya ii gidiomuş..
Bizimki ondan iste canim pin kodu var
o baya gidiomuş cnm ben de alcam usta birliğine gtmeden vercem, cep telefonu ayrı olması daha ii
tam olarak kartın adı ne acaba ?
Bizim kac dakikamiz kaldi acaba:26: pazar günü giderken alip gotursem mi bi kart daha.. paran var mi dedim var dedi. Ic camasiri istedi kendi valizindekileri alamamis emanette kalmis onlar.. usta birliginde kullanacak artik onlari..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?