351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

ben yalnız giderim canım, otobüs saatlerine bakıyorum şuan .. başbaşa oturmak istiyorum orda ya birileri gelmesin .. annem abinlerle git diyor da ben yalnız giderim neden yalnız gelmeni istemiyor? izmir manisa arası çok kısa canım ya bişey olmaz

ben de cnmm tek gtmek istiorumm kalabalık gtsek konuşamayız şimdii ne gerek var, hiç bilmediğin yerler dio geri izmire tek gidip evi nasıl bulcan dioo ben dee anlatıorum amaa anlamıoo ordayken de bşy denmio işte.. bugün bi daha ararsa tekrar konuşcam.. sen de yalnız git cnmm başbaşa oturmak konuşmak bize daha ii gelir..

bulursun, kuzenlerin alır seni yada .. canım sen söyle ben başbaşa olmak istiyorum diye .. telefonda konuşamıyoruz oraya gidince de konuşamazsak ne anladım .. yaa hiç erken saatte otobüs yok en erken 9.30da var 4 saat sürüyormuş otobüsle .. saat 2 de zor varırım askeriyeye ben :26: şeytan diyor bin arabana git

sonra gözlerimizi açsak, karşımızda onları görsek dimi

Canım biliyormusun dün annesigil bizdeydi herşeyi ona göre hazırlamışım bardağını koymuşum tepsiye ona da börek tabağı hazırlamışım falan bi baktım arttı tabak bi ağlamaklı oldum dayanamadım

cnmmm arasın tekrarr konuşcmm baskı yapcmm :) sen izmire geçip ordan erken saatte gtsen ters olur mu peki?arabayla tek yola çıkma cnm ya uzun yol bide ne olur ne olmz

oyy kıyamam ya bitecek bu günler ve biz sevdiklerimize ve hemen ardından hayallerimize kavuşacağız

cnmmm arasın tekrarr konuşcmm baskı yapcmm :) sen izmire geçip ordan erken saatte gtsen ters olur mu peki?arabayla tek yola çıkma cnm ya uzun yol bide ne olur ne olmz

baskı yap yumuşak yumuşak bitane buldum gece 4'te, sabah 8 gibi orda olurum 9 a kadar askeriyeyi buldum, ettim derken vakit geçer gece 4te kendim garaja gitsem arabayı oraya bıraksam akşam nasılsa dönüşte evime gideceğim :26: kocişe bir sorayım, gece yarısı çıkma yola baban bıraksın garaja diyebilir :26:

evtt cnmm gece tek araba sürme diyebilirr, bide orda elleri kolları bağlı daha da hassas düşünüolar herşeyi..yemek saati kaçtaydıı

Evvet bitecek sonra sizin bebişiniz olacak biz onu sevicez resimlerden sonra da siz benim düğün fotolarıma bakcaksınız ihi

ayyy inşallah

evtt cnmm gece tek araba sürme diyebilirr, bide orda elleri kolları bağlı daha da hassas düşünüolar herşeyi..yemek saati kaçtaydıı

evet ona sormam lazım zaten bu konuda.. orda kalacak birileri olsa cumartesiden gitsem iyi olur ya bi düşüneyim :44:

ayyy inşallah

evet ona sormam lazım zaten bu konuda.. orda kalacak birileri olsa cumartesiden gitsem iyi olur ya bi düşüneyim :44:

cnmm kışlanın karşısında otel varmış ama tek başına kalabilirmsn ? nişanlım söylemişti yemin töreninden önce gelirsenz otel var die

cnmm kışlanın karşısında otel varmış ama tek başına kalabilirmsn ? nişanlım söylemişti yemin töreninden önce gelirsenz otel var die

Otel saruhan diye biyerden bahsetti şimdi telefonda eşim. .Onun arkasina birakin arabayi yemin torenine geldiginizde dedi. Daha simdiden yemin toreninde bizim arabayi nereye birakacagimizi düşünmüş ya saf çocuk baya canı sıkılıyor anlaşılan. .

Kendim geleceğim dedim az önce; kendin gelme sabahın 4unde yola çıkıp gelirsen zor olursenin için arkadaşlarla gel dedi:26: dedim ben basbasa olmak istiyorum sen bilirsin dedi ama icine sinmedi ya:44:

cnmm iştee bizde de aynısı olduu, sizin mesafe yakın ya arkadaşlarla gidilebilir ben de öyle şans yok.. :)) cnmm öyle öyle bizimki de öylee yemin töreninde nerde buluşcağımızı anlatıoduu :) sen neye karar verdinn pekii

Dusunecegim canım ya ben yalniz olalim deyince sen bilirsin dedi. Gece uykun bolunecek dedi arabayla birlikte gelirseniz sabah 7de cikarsiniz yola dedi.. ama ben başbaşa olmak istiyorum ya:44: sesin kötü geliyor bi sıkıntın var dedi ya bu sefer caktirdim demekki:26:

cnmm anlıorum seni, aynısını ben de yaşıorum şuan.. gelck arkadaşlarnz belki yanınzdan erken ayrılır tek kalın fln die o şekilde bi ayarlama olsa işte ama kmseye de denmez siz gidin biz tek oturalım die.. karşı taraftan belki gelir böyle bir öneri.. cnm anlıolar iki tarafta rol yapıo aslnda,

Ya kendim gideceğim ben kimse olmasın çok özledim yol yorgunuyum biseyim yok dedim ama inandi mi bilmem.. beni bosver burda hersey aynı sen napiyorsun arabayi kullaniyormusun sıkıntın var gibi sesin kötü falan diye sorguladi .. keske daha dikkatli acsaydim:26: Kırklareli icin biletlerini alacağım onu konuştuk. .

Kızlar benimki de yol icin bişeler dedi
Dedimki askım sen bana güven ben senle basbasa olmak istiorum her zamankinden dikkatli olcam vs. Sonuc gittim )))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…