- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #15.001
öyle oldu galiba turn cüm.. herkesi aldı bir telaş
benim nişan işi aralık ayında olmucak bu arada... amca oğlu şubatta vefat ettiğinden senesi dolmadan eğlenceli bişey olmaz dediler..
bende kısasa kısas yapıp sırf bundan ötürü ilişkimi bitirme kararı aldım. ama bitmedi işte.. ailesi çok saçma nedenden bitemez deyip orta yolu bulmak için ocak 25 i uygun gördü...bizimkilerde o tarihte kar kış olur diye bahara kalsın dedi..
ortalama nişan tarihim 23 mart- 6 nisan 2014
düğün tarihim kısmetse 15 haziran sanırım...
hayallerim 2014 bahara kaldı.. çok üzüldük yıprandık ama napalım.. kısmet değilmiş kızlar bu sene nişan yapmak...
aaaaaaaaakusura bakma ama senesi mi dolması gerekiyormuş. Allah rahmet eylesin ama bizim hayatımız da sürekli bir şeyleri erteleyecek kadar uzun değil, ne zaman öleceğimizi bilmiyoruz ki.. canım ama yine de bu yüzden ayrılma tabi sonuçta seviyorsun onunla bir ömür geçirmek istiyorsun. üzülmeee Hayırlısı olsun senin için. geç olsun d güç olmasın diyelim benim de büyük bi sürpriz olmazsa nişan ve düğün seninkine yakın tarihlerde olur... ama kısmet tabiiii her an değişebiliyor belli olmazz
ömrümüz hep bi şeyleri beklemekle geçti zaten napalım.. sinirlerimiz yıprandığıyla kaldı ve aileler arasına ister istemez soğukluk girdi gibi.. neyse boşverelim.. senin adına sevindim canım.. bak sizin hiç bişey belli değilken birden önünüzü az buçuk görür oldunuz... hiç beklemeyin valla.. yok onu alayım yok babama ev yapayım, yok anneme şunu alayım derkeeeen zaman hep boşa geçiyor.. bi bakmılşsın herkes evlenmiş kalakalmışsın ortada...
telli baba gibi hissediyorum kendimi... etrafımda hiç bekar kız kalmadı.. herkesi bir bir verdim
en son arkadaşım 2 ayın içinde evlendi.. görücü usulü oldu ama hoşlantı vardı tabi... biz halaaaaaa bekleyelim yaaa offffff.....
Nagihan canım fevri davranmayın zor dönemler,Allah yardımcınız olsun, Turnnn tebrik ederim tatlım umarım hayırlı zamanda olur,
Bize gelince nişanlım gecici süreliğine benim iş yerimde çalışıyorhergün yan yanayız 5 ayın acısını cıkarıyorum simdilik,
Evimiz tutuldu annemlere yakın ulaşımı güzel bir yerdençift banyolu falan merkezi sistem baya sıcak oluyor, bu gün eşyaların bi çoğu geliyo, kalanlarda hafta sonu gelicek az kaldıı çoookk azzzz , buket naptı acabaa:44:özledim hepinizi
Nagihan canım fevri davranmayın zor dönemler,Allah yardımcınız olsun, Turnnn tebrik ederim tatlım umarım hayırlı zamanda olur,
Bize gelince nişanlım gecici süreliğine benim iş yerimde çalışıyorhergün yan yanayız 5 ayın acısını cıkarıyorum simdilik,
Evimiz tutuldu annemlere yakın ulaşımı güzel bir yerdençift banyolu falan merkezi sistem baya sıcak oluyor, bu gün eşyaların bi çoğu geliyo, kalanlarda hafta sonu gelicek az kaldıı çoookk azzzz , buket naptı acabaa:44:özledim hepinizi
valla doğru söylüyosun canım bekkliyoruz, bekletiyorlardediğin gibi aileler çok karışıyor böyle durumlarda. fazla söz hakkı vermemk lazım onlara demek ki. aileler zaten birbirinden uzakta dimi? çok samimi olmasalar da olur yanii ,arada sırada telefonlaşsınlar yeter. sizin mutluluğunuz daha önemli..
benim de öyle oldu nerdeyse canım çoğu arkadaşım evlendi . aslında her şey rayına oturmadan evlenmek tehlikeli olabilr, ama her şeyin de hazırsa.. saçma sapan nedenlerden ertelememek gerekir. inşallh siizin probleminiz sadece aile sebeplidir, aranızda kötü bi sorun olmamıştır.
en son evlenen arkadaşın 2 ayda tanışıp anlaşıp evlendi miyoksa sadece düğün hazırlıklarını mı diyosunnn?
Kızlar benimki işe çalışıyor kayınpederim hala düğün lafı acmış değil ama bugun koli yollamış çok güzel kıyafetler almış ay ben mi değişiğim millet mi değişik anlamadım
İster istemez kırdık kırıldık ama geçiyo çok şükür. Demek gün boyu tolgaylasın oohh ohhh maşallah.. geçicide olsa işiniz görülsün boşver..daha sonra rahat rahat iş bakar zaten.. az kalmış kuzum yaaa 17 gün...bu hafta sonundan sonra kafan hepten rahatlar inş.. unutma bizi evlenince... tolgayla girer yazarsınız artık..
yok canım evlendiler basbayağı... daha önce görüştüler ama ailelerin haberi yok.. sonrasında görücü usulü oldu ve mutlular tabi şimdilik..ileriside inş. öyle olur..
telli turn ve telli kalimero olsun bizim adımız
ne sinir bozucu dimi doracım.. sen neler düşünüyosun ama sanki insanların umrunda değilmiş gibi.. belki bekledikleri bişey vardır.. seninkisi ailesiyle görüşmüşmü? bu arada senide unutmadan kıyafet yollamışlar.. bak ne güzel işte..
Canım bizim bayan elemana ihtiyacımız vardı ama aradığımız özelliklerde bulana kadar tolgayı aldık, parası az tabi ama olsun boş boş durdukça psikolojisi bozuluyor, hem az da olsa düğünden sonra elimize para geçecek ve iş ararken hemde para kazanmış olcakhoşgeldin canımm sağol teşekkür ederim dediğin gibi inşallah hayırlısıyla olsunn
gerçekten miii nasıl girdi sizin iş yerineeen azından biraz para biriktirir iyi olmuşş.. ay sanki kayınvalidememe mi benim anneme mi yakın olsun diye bişey geçmişti aranızda ev konusunda:) öyle bir sorun olmadığına sevindim canım hayırlı olsun yuvanızzz
buket de ne zamadır yok o da senin gibi koşturuyoduraynı gün evleneceksiniz ne güzell
Canım bence oturup aileni muhatap alarak konuşmalı durum şundn şundan ibaret diye, sizde bilmelisiniz ama bence eli açık ve düşünceli bir adam baksana, sadece şu an param yok demeye utanıyo olabilirKızlar benimki işe çalışıyor kayınpederim hala düğün lafı acmış değil ama bugun koli yollamış çok güzel kıyafetler almış ay ben mi değişiğim millet mi değişik anlamadım
evet canım gün boyu beraberiz hemde çogu zaman iş yerinde başbaşayız,İster istemez kırdık kırıldık ama geçiyo çok şükür. Demek gün boyu tolgaylasın oohh ohhh maşallah.. geçicide olsa işiniz görülsün boşver..daha sonra rahat rahat iş bakar zaten.. az kalmış kuzum yaaa 17 gün...bu hafta sonundan sonra kafan hepten rahatlar inş.. unutma bizi evlenince... tolgayla girer yazarsınız artık..
yok canım evlendiler basbayağı... daha önce görüştüler ama ailelerin haberi yok.. sonrasında görücü usulü oldu ve mutlular tabi şimdilik..ileriside inş. öyle olur..
ne sinir bozucu dimi doracım.. sen neler düşünüyosun ama sanki insanların umrunda değilmiş gibi.. belki bekledikleri bişey vardır.. seninkisi ailesiyle görüşmüşmü? bu arada senide unutmadan kıyafet yollamışlar.. bak ne güzel işte..
İster istemez kırdık kırıldık ama geçiyo çok şükür. Demek gün boyu tolgaylasın oohh ohhh maşallah.. geçicide olsa işiniz görülsün boşver..daha sonra rahat rahat iş bakar zaten.. az kalmış kuzum yaaa 17 gün...bu hafta sonundan sonra kafan hepten rahatlar inş.. unutma bizi evlenince... tolgayla girer yazarsınız artık..
Canım sen nişanlınla konulsan ben şahşahalı bi şey istemiyorum sadece mutlubir yuvaistiyorum desenbelki o da babasınasöylerEvet kuzum utanıyo yok demeye ezik görüyor kendini tantanalı bi düğün isteriz sanıyo of ne bilim bekleyelim bakalım nolacak
Telli turna İnşallah canımm darısı başımızaa
Canım sen nişanlınla konulsan ben şahşahalı bi şey istemiyorum sadece mutlubir yuvaistiyorum desenbelki o da babasınasöyler
günaydın canım iyiyiz yuvarlanıp gidiyoruz çok şükürGünaydın kızlar..
nasılsınız bakalım..
günaydın canım iyiyiz yuvarlanıp gidiyoruz çok şükürsen napıyon?
aa süperr bi habernolsun canım iyiyiz işte.. hafta sonu ev bakmaya gidicez inşallah.. evi satın alabilsek gerisi boş benim için..
45.000 tl sini şimdi istiyor, geri kalan 70.000 tl sini teslim almak istediğin 5-7 ay sonunda istiyor
80 m2 ev site içerisinde ve sıfır? nasıl sence? (mutfak amerikan hiç sevmem
sen napıyosun bakalım.. neler alıyosun çeyiz için?
aa süperr bi haberama daha önünüzde zamanınız var o yüzden iyice araştırın canım hemen karar vermeyin. çok anlamam ben ama site içi ve sıfır olması büyük avantaj o zaman depreme de dayanıklıdır mutlaka. bir de semti neresi? 2+1 mi? 80 m2 çok geniş değil ama ikinize yeter ne olacak ayrıca kendi eviniz olacak o çok güzel.. valla ben olsam bikaç ay araştırırm canım karşılaştırırım baya karar vermeden
maalesef daha bişey alamadım ya sorma .. bizim nişandan sonra alınacağa benziyo, çünkü ne şu an çeyize ayırabildiğim param var ne de çeyiz bakacak zamanım:26: aileler maddi olarak yardım edecek mi onu da bilmiyom daha konuşulmadı ki hiçbi şey. beklemedeyiz o konudaa kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?