- 11 Şubat 2013
- 786
- 1
- 48
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #15.041
aay ilahiiiiben de başroldeyim ha ama olabilir vallaa kapanabilir he gelsin herkes topiği boş bırakmayın kızlar
canım sen kaç yaşından beri çalışıyosun ki
süperrr canım her şey yolunda demekzoru başardın bundan sonrası kolay merak etmee halledersin
Ay başardık ama bi de bize soraay ilahiiiiben de başroldeyim ha ama olabilir vallaa kapanabilir he gelsin herkes topiği boş bırakmayın kızlar
canım sen kaç yaşından beri çalışıyosun ki
süperrr canım her şey yolunda demekzoru başardın bundan sonrası kolay merak etmee halledersin
Canım biz sizden geç başladık malesef siz eşyaları falan daha erken halletiniz maşallah bizim bu hafta sonu bitiyo inş. bende hiç heyecan yok henüz çünkü hala evleneceğime inanmıyorum sanırsamKizlar evim tamamen yerlesti art:) son bir haftamiz cok garip duygular icerisindymbazen agliorm ailemi birakcm gbi gelio anlayacagnz dengeler iice sasti bnde:) siz napiosunz:) seymaaaa heyecan durumu nasil Ben art uyuyamiorm:)
Bukeeeeeeettttt
Seymaaaaaaaaa
kzuum eminim çok zordurrrr amaa çok güzel bir his yine deAy başardık ama bi de bize soray düğün olsunda 1 hafta evden çıkmıycam sessizlik ve sakinlik istiyorumn
Canım biz sizden geç başladık malesef siz eşyaları falan daha erken halletiniz maşallah bizim bu hafta sonu bitiyo inş. bende hiç heyecan yok henüz çünkü hala evleneceğime inanmıyorum sanırsam
İlkaayyyy
kzuum eminim çok zordurrrr amaa çok güzel bir his yine detelaştan stresten daha sen heyecanını yaşayamadın tabii balayı falan işi ne oldu canım
çok mantıklı bi fikir canım bence deBalayına mayıs gibi gitmeye karar verdik canım çünkü para durumu elvermiyor şu anlık + havalarda soğuk birçok hotel kapalı o parayı yaza heryer cıvıl cıvılken kullanalım dedik, hem belki daha fazla biriktiririz daha güzel bir tatil olur
Balayına mayıs gibi gitmeye karar verdik canım çünkü para durumu elvermiyor şu anlık + havalarda soğuk birçok hotel kapalı o parayı yaza heryer cıvıl cıvılken kullanalım dedik, hem belki daha fazla biriktiririz daha güzel bir tatil olur
Canım bak Ağvada bir yer buldum. (bi dönem sende ağvaa yer bakıyodunya... sana uzak ama bizim arabayla rahat gidip gelinir..
Odalarımız
ilk 3 oda suit ve geceliği 450 tl (jakuzili) üst üste kalırsan bi kaç gün %10 indirim
son 3 oda delux ve geceliği 300-350 tl arası
sabah kahvaltı ve akşam yemeği dahil.. aralarda atıştırmalık kek, çay vs saatleri var...
ben uzak bi yere gidemezsem suit odalardan birisinde 3 gece si 1.200 tl ye geliyor.. (incir veya hurma... gül de olabilir)
zaten denize girip güneşlenme şansım olmayacağından burası mantıklı geldi..
değişik bi havası var insanın bütün düğün stresi gider burda
buketle sen dünya evine giriyosunuz 4 gün sonra...
darısı başımıza kızlar....
Amin inşAllah canım darısı tüm sevenlerin başına.
Artık kavuşalım istiyoruz ama bizim düğüne daha bir kd askerlik kadar yine var :26::84:
Üzülmeyin kızlar en hayırlı zamanda olsun
Amin inşAllah canım darısı tüm sevenlerin başına.
Artık kavuşalım istiyoruz ama bizim düğüne daha bir kd askerlik kadar yine var :26::84:
Kizlar herkese gunaydin:) yrn kina gecem var cumartesi de dugunm var:) dugundn snr gelip tum ayrintilari sizlere anlatacagim:) seymaaaa cumartesi ayni anda ayni heyecani yasio olacagiz:) sen de dugundn snr ilk firsatta gel tamam mi ayrintilari merak edioruz:) hepinizi opuorm haftaya gorusmek uzere..,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?