351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

18 yaşından beri 8 yıldır çalışıyorum ( artı 1 yılda staj var)
onun dışında liseye başlamadan bile yazları çalışmışlığım var...
üniversiteyi AÖF olarak okuduğumdan çalışarak tecrübe imkanımda oldu..

Kizlar evim tamamen yerlesti art:) son bir haftamiz cok garip duygular icerisindym bazen agliorm ailemi birakcm gbi gelio anlayacagnz dengeler iice sasti bnde:) siz napiosunz:) seymaaaa heyecan durumu nasil Ben art uyuyamiorm:)

selam kızlarr

vay vay evler kurulmuş hazırlıklar son sürat düğünlere az kalmış

RAbbim ağzınızın tadını bozmasın hep böyle tatlı heyecanlarınız kaçırsın uykularınızı çok mutlu olun emi :)
Bende çalışmaya başladım o yüzden pek gelemiyorum sabah erken gidip akşam geliyorum ymek hazırla ye vs derken yorgun oluyorum tv karşısında sızıp kalıyorum :44:

inşAllah şöyle herşey düzene girsin rayına otursun akşamları daha sık gelirim topiğe.
Kendinize çok iyi bakın kızlar.

Ay başardık ama bi de bize soray düğün olsunda 1 hafta evden çıkmıycam sessizlik ve sakinlik istiyorumn
Kizlar evim tamamen yerlesti art:) son bir haftamiz cok garip duygular icerisindym bazen agliorm ailemi birakcm gbi gelio anlayacagnz dengeler iice sasti bnde:) siz napiosunz:) seymaaaa heyecan durumu nasil Ben art uyuyamiorm:)
Canım biz sizden geç başladık malesef siz eşyaları falan daha erken halletiniz maşallah bizim bu hafta sonu bitiyo inş. bende hiç heyecan yok henüz çünkü hala evleneceğime inanmıyorum sanırsam
Bukeeeeeeettttt
Seymaaaaaaaaa

İlkaayyyy

kzuum eminim çok zordurrrr amaa çok güzel bir his yine de telaştan stresten daha sen heyecanını yaşayamadın tabii balayı falan işi ne oldu canım

kzuum eminim çok zordurrrr amaa çok güzel bir his yine de telaştan stresten daha sen heyecanını yaşayamadın tabii balayı falan işi ne oldu canım

Balayına mayıs gibi gitmeye karar verdik canım çünkü para durumu elvermiyor şu anlık + havalarda soğuk birçok hotel kapalı o parayı yaza heryer cıvıl cıvılken kullanalım dedik, hem belki daha fazla biriktiririz daha güzel bir tatil olur

çok mantıklı bi fikir canım bence de

Canım bak Ağvada bir yer buldum. (bi dönem sende ağvaa yer bakıyodunya... sana uzak ama bizim arabayla rahat gidip gelinir..

Odalarımız

ilk 3 oda suit ve geceliği 450 tl (jakuzili) üst üste kalırsan bi kaç gün %10 indirim
son 3 oda delux ve geceliği 300-350 tl arası
sabah kahvaltı ve akşam yemeği dahil.. aralarda atıştırmalık kek, çay vs saatleri var...

ben uzak bi yere gidemezsem suit odalardan birisinde 3 gece si 1.200 tl ye geliyor.. (incir veya hurma... gül de olabilir)
zaten denize girip güneşlenme şansım olmayacağından burası mantıklı geldi..
değişik bi havası var insanın bütün düğün stresi gider burda

Son düzenleme:

Canım ağvada benim baktığım otellerden daha güzelmiş ve aynı fiyata süper valla sevdim aklımda olsun ben ağvayı cok istiyorum

Kizlar herkese gunaydin:) yrn kina gecem var cumartesi de dugunm var:) dugundn snr gelip tum ayrintilari sizlere anlatacagim:) seymaaaa cumartesi ayni anda ayni heyecani yasio olacagiz:) sen de dugundn snr ilk firsatta gel tamam mi ayrintilari merak edioruz:) hepinizi opuorm haftaya gorusmek uzere..,,

Amin inşAllah canım darısı tüm sevenlerin başına.
Artık kavuşalım istiyoruz ama bizim düğüne daha bir kd askerlik kadar yine var :26::84:
Üzülmeyin kızlar en hayırlı zamanda olsun

Evet canım İlk fırsatta gelirim, bir hafta izinde olacağım inş. İnşallah ikimizinki de çook güzel geçer canım Allah mutluluğumuzu daim etsin

seda da bu hafta sonu evleniyor

Kizlar simdiden bir ömür boyu mutluluklar diliyorum üçüncünuze de

Eveett gelin hanımlar hepinize mutluluklar diliyorum
RAbbim ömürlük attığınız bu yolda sizleri hiç pişman etmesin inşAllah öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…