351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Kuzum sen çalışıyorsan sıkma canını ama zor gercekten bide düğün tarihide belli.bende çok üzüldüm ama oldu inş seninde olur Allah hayırlı kazanç versin

selam kızlar nasılsınız
işlerim çok yoğun inşallah bu ay sonunda çıkıyorum ev de oturmaya devam edeceğim evlenene kadar

selam kızlar
nasılsınız, nasıl gidiyor artık asker olmayan askerlerinizle hayat

iyiyim cnm çalışmaya devam daha yeni başladım ama çabuk emekliye ayrılıyorum bu ay sonu istifamı veriyorum... nişanlımla herşey çok iyi hayat buymuş diyebiliyorum resmen nefes almayı unutmuşum yokluğunda bizim bide oldukça gergindi sanki o dönemi yaşayan biz değilmişiz gibi şu an
sen nasılsın nasıl gidiyo kpss çalışmaları ev hayatın :)

aa neden istifa ediyorsun
bende iyiyim, evdeyim, sabahları eşimi uğurladıktan sonra oturuyorum dersin başına en az 4 saat çalışıyorum sonra da evimin işleri, akşam yemeği falan derken hemen akşam oluveriyor ya
eşimle yeniden evimizde olmanın mutluluğunu yaşıyorum eşim benim taklitimi yapıyor sürekli

ben: aşkım?
eşim: efendim aşkım?
ben: ya ben seni çok özledim

günde en az iki kere onu çok özlediğimi söylüyormuşum, o taklidimi yapmaya başlayınca farkettim

Son düzenleyen: Moderatör:

6ay önce ki hayata döndünüz desene ne güzel cnm Allah mutluluğunuzu arttırsın 4saat iyi oturabiliyosun ben mutlaka kalkıp evde dolaşırdım oturamıyorum o kadar uzun zaman benm de bu ara en çok kullandığım kelime özledim
işe başlarken burdan istanbula trasfer olabilme ihtimaliyle başlamıştım evlenince de aynen devam ederim diyordum patronda sıcak bakıyordu sonradan çerkezköydeki yeni krulan fabrikaya göndericez seni demeye başladı orda da 6ay kadar kalmam gerekiyormuş belki daha fazla düğün telaşında ve şu an için yer değiştirmek zor olucak o yüzden istifa kararı aldım evlendikten sonra çalışacağım artık

Son düzenleme:

evet, her şey eskisinden daha güzel şimdi
4 saat hiç kalkmadan oturmuyorum tabi arada kalkıyorumda .. ilk zamanlar "ay bi şurayı süpürüp sonra devam edeyim" falan gibi şeylerim oluyordu onu ortadan kaldırmak için artık sabahtan ne bilgisayarı açıyorum ne de evle ilgili bişey yapıyorum

hayırlısı olsun senin içinde düğüne daha rahat hazırlanırsın hem

maşallah size
bilgisayarı açmamakla en iyisini yapıyorsun cnm bence çok kafa dağıtıyor şuraya bakıyım buraya bakıyım derken ders çalışamıyorsun ünv. hazırlanma dönemim aklıma geldi bi an tarih sorunum var diyordun nasıl gidiyor alıştınız mı birbirinize
saol cnm bende o yüzden pek üzülmüyprum aslında işten dolayı görüşmelerimzde sıkıntı oluyor hem telaş başlayınca daha çok gidip gelmem gerekecek böyle iyi oldu

hele bu kk ve bloglar çok dağıtıyor beni neyseki böyle bir düzene oturttum 1 den önce kesinlikle açmayacağım
tarihle aramız yavaş yavaş ısınıyor onunla başladım çalışmalara .. şimdi bi tek onunla ilgileniyorum, biraz birbirimizi sevdikten sonra diğerlerine geçeceğim
sorma bende öss'ye hazırlanıyor gibi hissediyorum ders çalışmaya alışkınım zaten, üniversitede final dönemleri hariç (final dönemleri çok daha uzun saatler çalışırdım) yani okuldan yurda geldiğimde en az 3 saat çalışırdım .. ingilizce psikoloji olduğu için zor okuduk biz o yüzden şimdi canım sıkılmıyor çalışırken

düğün tarihi belli oldu mu sizin?

sistemli çalışıldığı sürece başarılmayacak bişey yok cnm bencede ihmal etme sen sonra ilgini bölüyosun demesin
ingilizce mi okudun cnm türkçesi bile zor bide ingilizce helal olsun
belli oldu cnm 13mart kınam 15mart ve 22 mart düğünüm :123:

evet ingilizce okudum, bursluydum bide özel üniversite, risk almamak için hep çok çalıştım :18:

ayyy ne güzel fazla ertelenmemiş ben mayısa kalacak diye düşünüyordum böylesi çok daha iyi olmuş, beklemeye gerek yok bence yaz kış farketmez

ünv. i bide ingilizce bitirdikten sonra başaramayacağın bişey yok gibi geliyor bana ingilizce başlı başına zor bide bölüm dersleri daha da karmaşık olsa gerek kpss çerez gelir sana cnm

çok problem yaşamamış olsaydık kafamı karıştırmasaydı ekimde olucaktı düğün en kötü ihtimal kasım ama çok problem yaşayınca aşamadım bazı şeyleri ondan erteledik biraz aynen yaz kış farketmez birlikte olalım yeter diyorum bende
bu arada keçe çalışmaların çok güzel olmuş cnm bayıldım desenli kesimi nasıl yapıyorsun dün kırtasiyeden bir makas aldım keser dedi ama kesmedi yırttı keçeyi desen yapamadım bende

tabi okuduğumu anlayarak çalışmak daha zevkli şuan üni.de dijital sözlük kullanıyordum

bence ekim çok erken olurdu, tamam ertelemeyin dedim de o kadar sıkıştırırsaydınız bence çok daha kavgalar ederdiniz sizin tarih bence tam yerinde :128:
zigzagları mı diyorsun :44: onları surfile makasıyla kestim .. ama desenli kesim derken ne demek istedin :44:

Selam kızlar,

güzel bir kurban bayramı sonrası nasılsınız?
ben şirkete geldim nöbetim vardı yarım gün.. yarım saate kadarda çıkıcam..

siz neler yaptınız bakalım.. topic bayram arası boş kalmış gibi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…