- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #14.961
hayırlı olsun canımm
Canım mutfak masam eksik işte alınacak bi kaç bişeyler var nevresimler yaptırılıcak yatak örtüsü alınacak bunun gibi şeyler ve benim de bir gelinliğim var artık
ya ben de ömür boyu kullanmayı düşünüyorum kuzumünkü sadece misafire çıkan takımlar. ayda bir ya da yılda birkaç kez kullanacağım bir şey eskimez ki. bizim ailedekiler hiç 5-10senede yenilemiyor valla yenileyecek olsam zaten fazla para verilmez..
ever canım hatırladım sen ar yıldız almştın fotoğrafını da göndermiştin burdauzasın muhabbet yaaa hepimiz evlilik arifesindeyiz nasıl olsa
kızlar selaaaaaaaam
ctesi akşam nişanımız vardı
9 kasıma da nikahımız var deli gibi kosturuyoruz pek vaktim olmuo gelmek icin :)
sizler nasılsınız
askerlik kısalmıs uzun dönemler adına cok sevindim
haklısın canım fazlaabitmiş kuzum.. nevresimler pikocuyamı verilcek.. hazırmı alıcan?
yata örtüsü zaten hazır olur... masa kolay...
eeee gelinliğide varmış arkadaşımın...
damatta geldiii......
çalsın davullar zurnalarrrrrrrrr :118:
neee biliyim canım bana 1.000 tl üstü fazla geliyo onu demek istedim...evet bizde değiştirmiyoruz ama kırılır eder diye dedim :26:
haklısın canım fazlaahayat pahalı hayat zor
evett uzun dönemler 12 aya düşmüşş. benimkinin de askerden bi sürü arkadaşı var 3 ay sonra terhis olacaklardı aslında. şimdi bir kaç güne terhis olurlar herhaldee süper bi haber çok sevindimm
Yok başı böyle olmayacak kuzumhayırlı olsun canımmbaşı da mı aynı olacak . sanki farklı olacak demiştinn
ayyy cnm cok sadec ve çok kibarmış...eminim çok tatlı olucaksın eminim...
bitmiş kuzum.. nevresimler pikocuyamı verilcek.. hazırmı alıcan?
yata örtüsü zaten hazır olur... masa kolay...
eeee gelinliğide varmış arkadaşımın...
damatta geldiii......
çalsın davullar zurnalarrrrrrrrr :118:
neee biliyim canım bana 1.000 tl üstü fazla geliyo onu demek istedim...evet bizde değiştirmiyoruz ama kırılır eder diye dedim :26:
kızlarrr herkeseee günaydınnn
günaydın kızlarr keyifler yerinde mi
Günaydın canlar...Çok şükür ama nişanlım hala iş bulamadı bnm keyfim yok biraz dua edin kızlar.
cnmmmm mutlakaaa bulurrrr ama yeni geldi yeni başvuru yapıosaaa, hemen geri dönüş olmayabilirr.. kendi kuzenlermdn arkadaşlarımdn da biliorummm, inş kafasına göree iş bulurr, nişanlının mesleği neydii
Kızlaaaarrrr ben geldim ne zamandır yazmadım-nişanlım geldi ofis ortağı olacak arkadaşı Ofisi'ni kapattı düşünebiliyomusunuz ortada kaldık resmen çok ağladım üzüldüm zaten bi sürü sorun vardı bide bu çıktı diye.daha dün iş buldu birinin yanında çalışacak hiç umut ettiğimiz gibi olmadı bilmiyorum nasıl olacakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?