- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #14.921
canım benimm sağolasınn :13: oh be içim bi rahatlama geldiiiseninde gözün aydın cnmmbu son ayrılığımız olmuş olsun inşallah
sağol tatlımmm yine aynıyızteşekkür ederim kızlar hepinize...
Seninde gözün aydın turncüm aynı şeyleri aynı gün hissetmişiz.. bizden başka kalmadı... dora olabilir ama... yanlış hatırlamıyorsam tabi.. bizim düğündende önce aralıkta nişan yapabilirm.. bakalım işte nolcak.. herhalde netleşir 10 güne kalmadan.. sen zaten hemen bişey düşünmüyodun dimi ?
seyma, yatak odan hayırlı olsun
telaşlar başladı anlaşılan
şeymacım naber nasılsınnyeni eşyaların hayırlı olsun ben beğendim valla çok kaliteli duruyor güle güle kullan
H.sonu yatak odam alındı çok atraksiyonlu bişe ayak ucundaki pufun içinden tv çıkıyo falan
Eki Görüntüle 818353 Eki Görüntüle 818354 Eki Görüntüle 818356 Eki Görüntüle 818357
Bulaşık makinam profilo 3 programlı, tek sepet yıkama, katlanabilir sepet, kısa program özelliği falan filan var sipariş çarşamba verilcek. 700 tl
Fırınım profilo multi fonksiyon, wok'lu, tehlike anında gaz kesme özelliği falan filan var 750 tl o da çarşambaya sipariş
Süpürgem fantom 2000 watt değişik bi hortumu var kırılmıyomuş kolay kolay, su hazneli
Eki Görüntüle 818358
kolay gelsinnn canımm zaten allah kolaylık verir merak etme .. evettt çok şükür bu günü de gördük inanamıyorummsağol İlkay evet valla bi telaşdır gidiyor, daha nikah işlemleri var
İyiyim turn'cum sen nasılsınnn düğün telaşıyla uğraşıyorum iştesende kavuşmussun gözün aydınn
Eşyalarımın çogu kafama göre bi tek yemek odası takımım yok onu da düğünden sonra alıcaz inş.
Teşekkür ederim bennurcum
gözün aydın şeymacım güle güle kullanın
kolay gelsinnn canımm zaten allah kolaylık verir merak etme .. evettt çok şükür bu günü de gördük inanamıyorumm
yemek odası alınır ya sorun değil önemli olan yatak odasıymış
hihihiihi aynennTeşekkür ederim bennurcum
Kesinlikle yatak odasıeee nerde uyyucaz dimi
hihihiihi aynenn
ben nişanlandıktan sonra çeyiz bakmaya karar veridm çünkü şimdi tarih belirsiz , ne alacağım, hangi ailenin hangi takımı alacağı belirsiz ondan kafam karışmasın boşuna:26:
evettt hele de mutfak çok zor yaaCanım hangi aile alırsa alsın siz seçeceksiniz bence bak derim, netten yapılan araştırmalar bile işe yarıyor aşinalık oluyor, zaten mutfak ayrıntılı biliyosun
evettt hele de mutfak çok zor yaaevlenmekten korkuyorum bunları düşündükçe vallaaa büyük sabır istiyor bu süreç bence
doğru söylüyosun canm birazcık inceleme yapayım netten ben en azından. çünkü oraya burya gitmek çok zor istanbulda şu an için. ama benimki "ben karışmam sen beğen, bak" diyor. "bana farketmez" diyor.:26: bütün sorumluluk benim üzerimde böyle de olmaz ki :44:
Bennurrrnapıyosun kuzum iş ne alemde başka şehire gidecektin ne oldu:44:
Canım 3 bine aldık yatak baza herşey içindeŞeymacım canım hayırlı olsun.. cicilerin çok güzel... ne kadara aldın yatak odasını?
iş çok yoğun bir şekilde devam ediyor cnm büyük ihtimal yıl sonunda çerkezköye gönderiliyorum orda 6 ayvkadar kalmam gerekiyormuş belki daha da fazla onu da istemiyoruz nişanlım da babamda çıkarsın dedi gidersem düğün ertelenecek konuştum patronla beni istanbula yollayacaktınız yanlışlık oldu heralde dedimşartlar uymuyor şu an için bana çıkış gözüktü yani cnm aralık gibi burda kalmazsam çıkacağım
Canım 3 bine aldık yatak baza herşey içindeteşekkür ederim daha iyisi size olsunnn
Canım hayırlısı olsunsenin için bir tecrübe oldu bi kaç ay hem para kazanırsın sonraaaaaaaa:123::123: düğün tArihi net mi
aynen cnm bi kaç aylık tecrübe banada :) net cnm 13mart kına 15mart ve 22 martta düğünüm var :123: mart ayı benm için çook yorucu olucak
hemdee çookk hayırlısı olsun o zaman kuzum sende kavuşcaksın
Canım parayı ödeyeceği zaman kkarışır merak etmetüm sorumluluğu sana yüklemesin sonuçta ikinizin evi olacak.Bizde askerde olduğu için hep ben baktım netten çarşı izinlerinde link yolladım o da baktı iyi ki o araştırmaları yapmışım çünkü gelince hazır oldu bakacağımız yerleri belirlemiştim gittik baktık fiyat aldık en uygununu sectik canım.acele olursa fiyatta artıyo senin zor durumda olduğunu anlayınca düşmüyolar fiyattan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?