351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

eveet patron egosunun verdiği sikintidan kurtulacagim, dinlenecegim artik esimle de rahat rahat gezecegim haftasonlari, hafta icleride tam gaz kpss haftada 2 kez 2 farkli dersanenin denemesine girecegim, insallah bu isi bu sene halledecegim

inşallah cnm 5 ayın yorgunluğunu stresini atmana da yardımcı olucak bu rahatlama sınav içinde çok kasmana gerek yok kanımca 1aylık çalışmayla 70 almışsın üstüne katmak senin için zor gözükmüyor :)

Son düzenleme:
ilahiii .......doğruu yeni geldi askerden, gelen gideni çok olur daha.. olsun senin yakınında ya bunu bilmek bile rahatlatır insanı

alırsın canım 80 zaten olur da iyice çalışırsan 85 kesin olur merak etmee

çokkk oluooo cnmm bugnde ailesi ve akrabaları ile beraber olsun diee ben gtmedmmm art yrn görüşürzzz

inşallah canım zaten matematik sıkıntım yok, tarihi calismam gerekiyor, onu da halledecegim

Kızlarrrrhepinizin gözü aydın.Rabbim başka ayrılık vermesin hiç birimize.Ömür boyu aşkla yan yana olalım inşallah

ben hala bebişimle birlikteyim mantı istedi benden hem de el açmasıonu vazgeçirme çabasındayımmantı aç ta marifetini görelim gelin hanım diyor
:103:

Kavuşma anımıza yazacağım ama şimdi bebişimi ikna etmem gerekiyor

aaay kuzum içime mi doğmuş.. yoksa yazdığımı mı gördün de yazdın
sağol canım benim senin de gözün aydınn allah bir daha ayırmasın bizi çok sabrettik ve bunu hak ettik artık yazık ya mantı yapppp onu kırma canı istemiştir kaç ay askeriyenin yemekleini yedi

Tatlım yazdıktan sonra senin yazdığını gördüm hem de sabır o günleri hatırlamak istemiyorum.5.5 ay üzerime yapışıp kalan mutsuz,enerjisi bitmiş,ağlak hatundan kurtuldum özüme döndümruhum huzuruna kavuştu çok şükür

ayy ben ona ne yemekler yaptım geldiğinden çocuk besler gibi besliyorum2 gün önce yedik hali kayseri mantısı ama senin elinden yiyeceğim diyor,kıyamadım zaten şimdi içini hazırlıyorum gece yeriz herhalde

aynen yaaa ayrılık çok kötü bir şeymiş hem de en sevdiğinden ayırmaları atlatıcazz yavaş yavaşş bakalımm
heheeh iyi yapıyosun boşver peki kilo almış mı vermiş mi orda

aynen yaaa ayrılık çok kötü bir şeymiş hem de en sevdiğinden ayırmaları atlatıcazz yavaş yavaşş bakalımm
heheeh iyi yapıyosun boşver peki kilo almış mı vermiş mi orda

Darısı başına tatlım senin kavuşmana da az kalmışkilo vermiş malesefzaten zayıftı iyice zayıflamış.İkmizde iş başlayana kadar ben bir taraftan annesi bir taraftan kilo aldırırız

Darısı başına tatlım senin kavuşmana da az kalmışkilo vermiş malesefzaten zayıftı iyice zayıflamış.İkmizde iş başlayana kadar ben bir taraftan annesi bir taraftan kilo aldırırız
aminnnn canım teşekkür ederim hayırlısıyla bi kavuşaydık.. madem yemek istiyo sizden bu fırsatı değerlendirin kilo alır merak etme sen çok şükür bu günümüze yaa darısı da asker yolu bekleyenlerin başına

İştahı yerinde maşallahamin canım Rabbim onlara sabır versin bizi de hiç ayırmasın birbirimizden bir daha

onunla hersey güzel geldilerde nefes alabiliyoruz artik dimi arkadaslarim yüzüne renk geldi diyor

evet cnm sonbahar yaşıyorduk sanki yaprak dökümne geçmiştik geldiler güneş gibi tekrar doğdular suyumuz şifamız oldular bir daha ayrılıklarımız olmasın inşallah
maşallaj size en kocamanından

bizler simdi sonbaharda yazi yasiyoruz, cıvıl cıvıl

Selaaammm kızlar ben geldim

ayy ilk anı kavuşmayı anlatanların cidden duygusunu heyecanını taa içimde hissedebiliyorum.

Ben pazartesi sabah 7.20 sivasa indim meydanda kuzen geldi almaya bni kayınpederim de gelmiş görüştük sonra kuzenle eve geçtim ben kayınpederimde akrabasıyla konuşmuş arabayla kayseriye gidicez dedi mustafayı almaya gelirmisin 9 gibi çıkıcaz dedim gelirim gelmem mi aşkıma

9a çeyrek kala tekrar akrabalarının arabasıyla yola çıktık kalbim gümgüm gidiyorum bitmedi yol yaa Sonra biraz geçte olsa geldik havalaanına ama aşkım bizi görmüş zaten içeri girmeden o çıktı tam da annem aramıştı bni inerken arabadan ben kapatana kadar annesi babası vs görüştü askerimle sonra ilk gözgöze geldik ellerim titiriyordu heyecandan gözlerime öyle baktı ki içti gibi beni akrabalar annesi babası olunca öle uzunca sarılamadık ama sarılıp görüştük sonra arabaya bindik geri dönüş başladı ikimizde ölü gibiydik yorgunduk yol üzeri bir yerde yemek yedik sonra sivasa vardık ev de de görümcemler hazırlamıştı yedik akşamına akrabaları geldi herkes süzdü inceledi beni aşkım nazardan çatlacaklar diye korkup durdu çok beğenmişler bni bn gidince teyzmlere konuşulanları anlattı da aşkım

salı -çarş yoğun şeklide ailecek nişan alışverişi tamamlandı perş- cuma gündüz akşama kadar gezdik sivasta el ele başbaşa aşkımla

çarşamba günü kayınpederim oğlak kesmiş bnm için piknik yaptılar pkiniğe götürdüler bni orada da eğlendik aşkımla ailesiyle fln vakit geçirdik. Güzeldi kızlar herşey.

Son cumertesi dönüşte annemlerden ve teyzoştn gizli iş çeivrdik otobüsle birlikte döndük aşkımla bizimkiler pek istemiodu annemler birlikte gelmemizi ama dayanamadık birlikte vakit geçirmk için aşkım sivasın çıkşında bindi bn terminalde öle geldik sımsıkı sarılarak birbirimize öyle sıkıyordu ki bni kemiklerimi kıracak gibi gören camdan kaçacam sanar

asker sürecinde ki kızgınlıklarımı kırgınlıklarımı çok iyi biliyor ama dönüşte bunları ona yansıtmadan güzel 1 hafta geçirdiğimz için nasıl tşk etti bna ve asla aynı şeylerin olmayacağını söyledi. Cidden dönünce hiç gitmemiş gibi ama böyle özlemin yoğunluğu fln belli oluyor. Aşkım bni bırakıp istnbula geçti yarın okula iş başı yapcak daha ilk dk özledim bilee

Düğün tarihi biz nisan mayıs diyorduk oğlan tarafı okullar kapansın diyor sanırım düğünümüz nisan mayıs gibi olmayacak kayınvalidem yanaşmıyor sivas yağmurlu esintili olur diyor bakalım nişanda netleştirip tairhi ona göre hazırlıklara başlayacağız bizde. :123:

:119::119:yupppyyy aşkım geldi artık msjlaşıcaz konuşucaz rahat rahat haftasonları görüşücez sivil olduk hür olduk nişanıda yapınca daimi kavuşmaya biraz daha yaklaşıcaz :119::119::132:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…