- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #14.841
eveet patron egosunun verdiği sikintidan kurtulacagim, dinlenecegim artikesimle de rahat rahat gezecegim haftasonlari, hafta icleride tam gaz kpss haftada 2 kez 2 farkli dersanenin denemesine girecegim, insallah bu isi bu sene halledecegim
ilahiii .......doğruu yeni geldi askerden, gelen gideni çok olur daha.. olsun senin yakınında ya bunu bilmek bile rahatlatır insanı
alırsın canım 80 zaten olur da iyice çalışırsan 85 kesin olur merak etmee
inşallah cnm 5 ayın yorgunluğunu stresini atmana da yardımcı olucak bu rahatlamasınav içinde çok kasmana gerek yok kanımca 1aylık çalışmayla 70 almışsın üstüne katmak senin için zor gözükmüyor :)
kızlar ilknur ne yaptı ya sesi kesildii acaba onlar tatile mi gidecekti:44:
aaay kuzum içime mi doğmuş.. yoksa yazdığımı mı gördün de yazdınKızlarrrrhepinizin gözü aydın.Rabbim başka ayrılık vermesin hiç birimize.Ömür boyu aşkla yan yana olalım inşallah
ben hala bebişimle birlikteyimmantı istedi benden hem de el açması onu vazgeçirme çabasındayım mantı aç ta marifetini görelim gelin hanım diyor :103:
Kavuşma anımıza yazacağım ama şimdi bebişimi ikna etmem gerekiyor
evet canım yaa şok oldumTurnn kalbimiz birmiş şekerimtatile gidemedik benim yoğun iş görüşmelerim var.Ama nişanlım geldiğinden beri doya doya istanbul turu yapıyoruz
aaay kuzum içime mi doğmuş.. yoksa yazdığımı mı gördün de yazdın
sağol canım benim senin de gözün aydınn allah bir daha ayırmasın bizi çok sabrettik ve bunu hak ettik artıkyazık ya mantı yapppp onu kırma canı istemiştir kaç ay askeriyenin yemekleini yedi
aynen yaaa ayrılık çok kötü bir şeymiş hem de en sevdiğinden ayırmalarıTatlım yazdıktan sonra senin yazdığını gördümhem de sabır o günleri hatırlamak istemiyorum.5.5 ay üzerime yapışıp kalan mutsuz,enerjisi bitmiş,ağlak hatundan kurtuldum özüme döndüm ruhum huzuruna kavuştu çok şükür
ayy ben ona ne yemekler yaptım geldiğinden çocuk besler gibi besliyorum2 gün önce yedik hali kayseri mantısı ama senin elinden yiyeceğim diyor,kıyamadım zaten şimdi içini hazırlıyorum gece yeriz herhalde
aynen yaaa ayrılık çok kötü bir şeymiş hem de en sevdiğinden ayırmalarıatlatıcazz yavaş yavaşş bakalımm
heheeh iyi yapıyosun boşverpeki kilo almış mı vermiş mi orda
aminnnn canım teşekkür ederim hayırlısıyla bi kavuşaydıkDarısı başına tatlım senin kavuşmana da az kalmışkilo vermiş malesef zaten zayıftı iyice zayıflamış.İkmizde iş başlayana kadar ben bir taraftan annesi bir taraftan kilo aldırırız
aminnnn canım teşekkür ederim hayırlısıyla bi kavuşaydık.. madem yemek istiyo sizden bu fırsatı değerlendirin kilo alır merak etme sen çok şükür bu günümüze yaa darısı da asker yolu bekleyenlerin başına
inşallah canım zaten matematik sıkıntım yok, tarihi calismam gerekiyor, onu da halledecegim
ilkaaaaygeceniz nasıldı cnm nasıl geçti
kizlardenize sifir lüks bi restaurantta güzel bi balik yedik sonrada bi kafede oturduk kahvelerimiz ictik, simdi de dönüyoruz denizliye
güzel vakit geçirmenize sevindim cnm en kötü gününüz böyle olsunayrılığın üstüne böyle güzellikler de iyi gidiyor tabi
onunla hersey güzelgeldilerde nefes alabiliyoruz artik dimi arkadaslarim yüzüne renk geldi diyor
evet cnm sonbahar yaşıyorduk sanki yaprak dökümne geçmiştik geldiler güneş gibi tekrar doğdular suyumuz şifamız oldular bir daha ayrılıklarımız olmasın inşallah
maşallaj size en kocamanından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?