- 11 Şubat 2013
- 786
- 1
- 48
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #14.881
aynen cnm böyle olur bak sevdim bu fikri bunun üsütüne yoğunlaşıcam bende böyle hazırlanasınlar bir kaç tane içinden seçme yapayım diyorumkırmızı da çok hoş olucak
sen neler yapıyosun cnmmm
off sanki kendimi gördüm canımm ya bi ben bunları yaşıyorum sanmıştımHerkese selam kızlar... ben askerimi bekliyorum Bennurcum c.tesi günü kavuşcaz inşallah
kızlar biz aralıkta nişan, mayıs haziran gibi düğün düşünüyoduk.
erkek tarafı aralıkta düğün yapalım istemiş sanırım. :26: askerimle öyle konuşmuşlar.
ama benimkisi hazır değiliz demiş :44: (maddi anlamda). çünkü askerden gelince herşeye sıfırdan başlayacaktık ve 2-3 ayda pek bişey yapamam diye düşünüyo.. bu demek oluyoki babası maddi anlamda çok yardımcı olamayacak diye düşündüm.sadece altınları yapar.. eşyalar ve düğün hazırlıkları salon parası vs biriktircez..o yüzden bizimkisi bu fikirlerine onay vermedi sanırım
ben istanbuldayım ve askerimin ailesi güneydoğuda. anne babasını nişan ve düğün için ayrı ayrı yormayalım diyo.mesafe uzak yani. nişan düğün araları zaten 3-5 ay. nişana gerek yok aslında diyo..
Nisanın ilk haftası hem istanbulda ve sonra güneydoğuda düğün yapabiliriz diye düşündük ama bakalım bizimkiler ne dicek... illaki nişan diye tutturcaklarmı? haftaya pazar kahvaltıya davet edicem ve babamla konuşcaklar.. bizimkiler 26 yaşına gelmiş kızlarını illa artık evde tutalım derdinde değil ama aralık ayına düğün içinde onay verceklerini sanmıyorum.. dım dızlakta evlenmek istemiyorm. çünkü ev almaya kalksak 2 ayda ne bakıcaz hem.. 8 yıl bekledik 6 aymı bekleyemicez
nisanı beklersek hem güzel güzel kafamıza yatan bir evde bulabiliriz... ..ama dayanamıyoruzda artık
Canım söz olmuşmuydu sizin?Herkese selam kızlar... ben askerimi bekliyorum Bennurcum c.tesi günü kavuşcaz inşallah
erkek tarafı aralıkta düğün yapalım istemiş sanırım. :26: askerimle öyle konuşmuşlar.
ama benimkisi hazır değiliz demiş :44: (maddi anlamda). çünkü askerden gelince herşeye sıfırdan başlayacaktık ve 2-3 ayda pek bişey yapamam diye düşünüyo.. bu demek oluyoki babası maddi anlamda çok yardımcı olamayacak diye düşündüm.sadece altınları yapar.. eşyalar ve düğün hazırlıkları salon parası vs biriktircez..o yüzden bizimkisi bu fikirlerine onay vermedi sanırım
ben istanbuldayım ve askerimin ailesi güneydoğuda. anne babasını nişan ve düğün için ayrı ayrı yormayalım diyo.mesafe uzak yani. nişan düğün araları zaten 3-5 ay. nişana gerek yok aslında diyo..
Nisanın ilk haftası hem istanbulda ve sonra güneydoğuda düğün yapabiliriz diye düşündük ama bakalım bizimkiler ne dicek... illaki nişan diye tutturcaklarmı? haftaya pazar kahvaltıya davet edicem ve babamla konuşcaklar.. bizimkiler 26 yaşına gelmiş kızlarını illa artık evde tutalım derdinde değil ama aralık ayına düğün içinde onay verceklerini sanmıyorum.. dım dızlakta evlenmek istemiyorm. çünkü ev almaya kalksak 2 ayda ne bakıcaz hem.. 8 yıl bekledik 6 aymı bekleyemicez
nisanı beklersek hem güzel güzel kafamıza yatan bir evde bulabiliriz... ..ama dayanamıyoruzda artık
valla en azından 1 şey iptal edilmeli gibi görünüyorevet söz aralık 2012 de oldu şeymacım...
ama burda nişan olamayacaksa düğün muhakkak olucak.. bizimkiler nişan isterse turn cüm burdaki düğünüm nikah olcak
nişanı iptal etsek 2 düğün daha iyi olur gibi geldi.. kına gecesi organizayonunuda kafama göre yaparım
Herkese selam kızlar... ben askerimi bekliyorum Bennurcum c.tesi günü kavuşcaz inşallah
valla en azından 1 şey iptal edilmeli gibi görünüyorçok karışık canım yaa inşallah iki aile de orta yolu bulur .. hem maddi hem manevi zor bi süreç hepimiz kolayca atlatırız umarım
şeymacımm diğer topikte okudumm moralin bozukmuşş, var mı bir gelişmee
evet kuzum çok benziyoruz ,belki de ortak bi çözüm buluruz kafa kafaya veripYorum yapan arkadaşlar teşekkür ederim hepinize..
turn cum senle bi çok şeyimiz ortakbakalım nasıl olcak düğün dernek işlerimiz.. sizinde tarih yoktu henüz dimi?
Herkese selam kızlar... ben askerimi bekliyorum Bennurcum c.tesi günü kavuşcaz inşallah
evet kuzum çok benziyoruz ,belki de ortak bi çözüm buluruz kafa kafaya veripbizim iş daha teoride bile netleşmedi yaa askerlik bi bitsin konuşuruz demiştik en son, şimdi de damdan düşer gibi olmasın diye biraz zaman geçmesini bekliyoruz.. bakalım belki de hepinizden hızlı çıkarım gerçi çeyizime bi çöp bile almadım ama
hayrılsı olsun kuzum inşallah orta yolu bulursunuz sizde mutlu huzurlu aşk dolu bir yuvanız olur
taamm canım anlaştıkk o zamanÇözüm yolunu bulan ilk kişi diğerine söylesin o zaman
çeyiz nedirki yafff... para olunca 1 aydada alınır bişeyciğinde eksik olmaz...
teşekkür ederim bennurcum sağol cnm. Allah hepimize nasip etsin inşallah.....
Kızlar sorunlar yaşıyoruz, duanızı eksik etmeyin ama maşallah nişanlımla aramda hiçbir sorun yok, o beni anlıyor ve destek çıkıyorKavga bile etmedik o kadar probleme rağmen, gerçekten şunu anladım ki biz anlıyoruz birbirimizi, hayata çok benzer pencerelerden bakıyoruz. Daha sıkı sarıldık birbirimize. Ailesi çok kaygısız, nişanlım bunun farkında, onlar gibi değil ve peşinden gitmiyor onların, aklıyla mantığıyla hareket ediyor, ezdirmedi beni hiç, çok taktir ettim onu ve bir kez daha aşık oldum
Ne eşyası ne salonu umrumda değil artık benim istediğim onun kollarında uyanmakEvlenince herşeyi kafama göre yaparım eşimle beraber
Tez zamanda sorunlar çözülür inşallah.. önemli olan sizin anlaşmanız canım. sıkma canını sevdiğin yanında olduktan sonra sırtın yere gelmez.. gerisi boş.. kargaşa, hemgame hepsinin bitmesine az kaldı..
Evet tatlım sırtım yere gelmezkimse umrumda değil o beni anlıyo ya
Kızlar günaydın istediğimiz düğün salonunda 9u müsait duruma geldi dün sözleşme yapıldı.İyi ki orası oldu seviyodum ben o salonu8 kasım kına 9 kasım düğün
Boldera bu takım benim salon koltuklarım rengi burda soluk çıkmış:44::44: ama gerçeği daha hoşPANAMA adı
Buzdolapları NMTM 1921 F (TK) - buz dolabım buna çok benziyor bu da olabilir tam model ismi bilmiyorum:44::44:
Çamaşır makineleri WMG 601 TK - çamaşır makinem de bu olması lazım
TV miz ünitemiz kaldı şu anda, cumartesi gün de inş. bulaşık mak, fırın, yatak odası, süpürge, ütü alacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?