351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Herkese selam kızlar... ben askerimi bekliyorum Bennurcum c.tesi günü kavuşcaz inşallah

kızlar biz aralıkta nişan, mayıs haziran gibi düğün düşünüyoduk.
erkek tarafı aralıkta düğün yapalım istemiş sanırım. :26: askerimle öyle konuşmuşlar.
ama benimkisi hazır değiliz demiş :44: (maddi anlamda). çünkü askerden gelince herşeye sıfırdan başlayacaktık ve 2-3 ayda pek bişey yapamam diye düşünüyo.. bu demek oluyoki babası maddi anlamda çok yardımcı olamayacak diye düşündüm. sadece altınları yapar.. eşyalar ve düğün hazırlıkları salon parası vs biriktircez..o yüzden bizimkisi bu fikirlerine onay vermedi sanırım
ben istanbuldayım ve askerimin ailesi güneydoğuda. anne babasını nişan ve düğün için ayrı ayrı yormayalım diyo.mesafe uzak yani. nişan düğün araları zaten 3-5 ay. nişana gerek yok aslında diyo..
Nisanın ilk haftası hem istanbulda ve sonra güneydoğuda düğün yapabiliriz diye düşündük ama bakalım bizimkiler ne dicek... illaki nişan diye tutturcaklarmı? haftaya pazar kahvaltıya davet edicem ve babamla konuşcaklar.. bizimkiler 26 yaşına gelmiş kızlarını illa artık evde tutalım derdinde değil ama aralık ayına düğün içinde onay verceklerini sanmıyorum.. dım dızlakta evlenmek istemiyorm. çünkü ev almaya kalksak 2 ayda ne bakıcaz hem.. 8 yıl bekledik 6 aymı bekleyemicez
nisanı beklersek hem güzel güzel kafamıza yatan bir evde bulabiliriz... ..ama dayanamıyoruzda artık

off sanki kendimi gördüm canımm ya bi ben bunları yaşıyorum sanmıştım iki tarafta düğün masraflı olabilr canım bi tarafta düğün bi tarafta nikah olur . şahsen kendim için böyle düşünüyorum nişana da gerek yok gibi geliyo . sen seninkine açık açık sor babanlar yardımcı olacak mı bize maddi olarak? diye.. ona göre davranırsınız canım aceleye getirip de yarım yamalak olmasın hiç ibişey

Canım söz olmuşmuydu sizin?

evet söz aralık 2012 de oldu şeymacım...
ama burda nişan olamayacaksa düğün muhakkak olucak.. bizimkiler nişan isterse turn cüm burdaki düğünüm nikah olcak
nişanı iptal etsek 2 düğün daha iyi olur gibi geldi.. kına gecesi organizayonunuda kafama göre yaparım

valla en azından 1 şey iptal edilmeli gibi görünüyor çok karışık canım yaa inşallah iki aile de orta yolu bulur .. hem maddi hem manevi zor bi süreç hepimiz kolayca atlatırız umarım

cnmmm inş orta yoluu bulursnzz, bu dönem de her şeyy çok karışık gbii duruoo herkesten farklı yorumlar oluooo amaa bir şekilde de orta yol bulunuoo

valla en azından 1 şey iptal edilmeli gibi görünüyor çok karışık canım yaa inşallah iki aile de orta yolu bulur .. hem maddi hem manevi zor bi süreç hepimiz kolayca atlatırız umarım

Yorum yapan arkadaşlar teşekkür ederim hepinize..
turn cum senle bi çok şeyimiz ortak bakalım nasıl olcak düğün dernek işlerimiz.. sizinde tarih yoktu henüz dimi?

Yorum yapan arkadaşlar teşekkür ederim hepinize..
turn cum senle bi çok şeyimiz ortak bakalım nasıl olcak düğün dernek işlerimiz.. sizinde tarih yoktu henüz dimi?
evet kuzum çok benziyoruz ,belki de ortak bi çözüm buluruz kafa kafaya verip bizim iş daha teoride bile netleşmedi yaa askerlik bi bitsin konuşuruz demiştik en son, şimdi de damdan düşer gibi olmasın diye biraz zaman geçmesini bekliyoruz.. bakalım belki de hepinizden hızlı çıkarım gerçi çeyizime bi çöp bile almadım ama

hayrılsı olsun kuzum inşallah orta yolu bulursunuz sizde mutlu huzurlu aşk dolu bir yuvanız olur

Çözüm yolunu bulan ilk kişi diğerine söylesin o zaman
çeyiz nedirki yafff... para olunca 1 aydada alınır bişeyciğinde eksik olmaz...

hayrılsı olsun kuzum inşallah orta yolu bulursunuz sizde mutlu huzurlu aşk dolu bir yuvanız olur

teşekkür ederim bennurcum sağol cnm. Allah hepimize nasip etsin inşallah.....

Kızlar sorunlar yaşıyoruz, duanızı eksik etmeyin ama maşallah nişanlımla aramda hiçbir sorun yok, o beni anlıyor ve destek çıkıyor Kavga bile etmedik o kadar probleme rağmen, gerçekten şunu anladım ki biz anlıyoruz birbirimizi, hayata çok benzer pencerelerden bakıyoruz. Daha sıkı sarıldık birbirimize. Ailesi çok kaygısız, nişanlım bunun farkında, onlar gibi değil ve peşinden gitmiyor onların, aklıyla mantığıyla hareket ediyor, ezdirmedi beni hiç, çok taktir ettim onu ve bir kez daha aşık oldum
Ne eşyası ne salonu umrumda değil artık benim istediğim onun kollarında uyanmak Evlenince herşeyi kafama göre yaparım eşimle beraber

taamm canım anlaştıkk o zaman doğru söylüyosun canım para biriktirebilirsek çeyiz halledilir herhalde

şeymacığımm önemli olan senin de dediğin gibi nişanlınla probleminizin olmaması ve nişanlının ailesinin yanlış olan fikirlerini doğru gibi kabul edip sana baskı yapmamış olması. yani aklıyla mantığıyla hareket ediyorsa ve siz anlaşıyorsanız önemli olan bu. inşallah çözersiniz aile sorunlarını

Tez zamanda sorunlar çözülür inşallah.. önemli olan sizin anlaşmanız canım. sıkma canını sevdiğin yanında olduktan sonra sırtın yere gelmez.. gerisi boş.. kargaşa, hemgame hepsinin bitmesine az kaldı..

Kızlar günaydın istediğimiz düğün salonunda 9u müsait duruma geldi dün sözleşme yapıldı.İyi ki orası oldu seviyodum ben o salonu 8 kasım kına 9 kasım düğün
Boldera bu takım benim salon koltuklarım rengi burda soluk çıkmış:44::44: ama gerçeği daha hoş PANAMA adı
Buzdolapları NMTM 1921 F (TK) - buz dolabım buna çok benziyor bu da olabilir tam model ismi bilmiyorum:44::44:
Çamaşır makineleri WMG 601 TK - çamaşır makinem de bu olması lazım
TV miz ünitemiz kaldı şu anda, cumartesi gün de inş. bulaşık mak, fırın, yatak odası, süpürge, ütü alacağız.

cnmmm tekrardann hayırlıı olsun, aynıı günn evlenioruzzzz çok heyecanlıı eşyaların daa çok güzelll, inşş hepsini de huzurla mutluluklaaa kullanırsnzzz

Bukeet teşekkür ederim evet aynı gün çifte düğün olucak

Kızlar bu arada o 5.300 liranın içine dahil olan 2 tane oturma odası için kanepe var
kaneplerimde model olarak şuna benziyo ama renk farklı.Oturma odası için yeterli şimdilik diye düşündüm.İleride bunları okuma odasına alır oturma odama da köşem alırım
Eki Görüntüle 814453

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…