- Konu Sahibi esraylmz03
- #14.821
kızlr neşeli hareketli bi şarkı söylesenize dinliyim barii iyi gelir belki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin kuzumcnm çok az kaldı sonra sizde berabersiniz biraz daha sık dişini Rabbim bi daha böyle ayrılıklar vermesin bizeen azndan rahat rahat ğistediğimiz zaman konuşuyoruz buna şükredelim
![]()
biz de usta birliğindee kullandk, ara sıra arkadaşlarndn aradıııı ara sıra kendi teli derkennn bitttiii :) sen naılsınn cnm bu arada :)
hemmenn açıyorumm:)) işten mi ayrılıdnn canım hayırlı olsun bakalım inşallahturn bence pinhaniden bir elmanin yarisini dinle beni oynatiyor her seferinde bu sarki![]()
hemmenn açıyorumm:)) işten mi ayrılıdnn canım hayırlı olsun bakalım inşallah
açtımmm bilmiyodum ben bu şarkıyıı çok eğlenceliymişşşactin miayrildim canim, calisirken hem is hem sınav hem ev cok zor oluyor
![]()
açtımmm bilmiyodum ben bu şarkıyıı çok eğlenceliymişşşevett canım mecburen öyle yapıyor herkes kpss ye çalışmak için napacan artık
inşallah olur
ooo o zaman benim de tam şu an dinlemem gereken şarkıymış iyi olducok guzel sarkiben esim gelecegi hafta hep bunu dinleyip oynadim evde
insallah canim, umitliyim kendimden
![]()
ayy bukett derken btttiii diyosun yaa sanki kısacık sürmüş gibiyoksa görünce her şey unutuluyo mu hemen gitmiş de gelmiş gibi mi oluyoo
![]()
iyiyim canimdün isten ayrildim
bu sene evde kpssye hazirlanacagim
Suan esimle yoldayiz, nereye gidecegimizi söylemedi ama sanirim beni izmire götürüyor![]()
ooo o zaman benim de tam şu an dinlemem gereken şarkıymış iyi olduhem romantik hem eğlenceli vallaa
kaç puan alman gerekiyo canım?
cnmmmm hayırlısı olsun, böyle daha rahat sınava hazırlanırsınn ve çok ii puan alırısınn, çalışck uzun dönem var önünde, inşş istediğin puanı alır atanırsınnaa acaba nereye götürüo ki ben de mrk ettm :)
canim inşallahizmire gidiyoruz ondan eminimde yemegi nerde yiyecegiz onu merak ediyorum
evlilik teklifi ettiği yerde mi yoksa cok sevdigimiz bi yer orda mi bilmiyorum
![]()
cnmm sana da çok ii gelirr eşin çok güzell düşünmüşşşbelki de ikisi de değil, bambaşka bir yere götürüodurrrr :)
cnmmm görünceee unuttmmm her şeyiisanki gtmemişş gbi gelioo ciddennn
yok tatlım bugn görüşmedk, bugn onların akrabaları flnn geldii onlarla vakit geçirdii snr gene iş yerinee gtmiş
![]()
alırsın canım 80 zaten olur da iyice çalışırsan 85 kesin olur merak etmeecanim p3 ten 80-85 almam gerekiyor denizliye atanmak icin1 ay calistigimda 70 almistim.. insallah bu sefer 85 i alacagim
![]()
esim askerden gelmeden önce "gecikmelide olsa evlilik yıldönümümuzu kutluyacagiz" demişti sanirim bu yemek onun icindaha hic bisey aciklamadi
![]()
ilkaaay hayırlısı olsun cnm bu sefer daha çok çalşıp daha iyisi yapacağına eminim hem işinle de sıkıntın vardı güzel olmuş senin içinde evde bol bol eşine zamanda ayırırsın sınavına da rahat çalışırsın![]()