• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

dayanin kizlar bu son viraj:41:
Düğünden sonra kocaman bi huzur :16:

#direnbuket #direnseyma :60:
:60::60::60::60::60::60::60::60::60: öldürdün beni ilkay
cnmm ya ben sordğumda da yaz dönemi içinn diolardııı, bncee dahaa rahat olurrr cnmmm inş en kısa süredeee bulursnzzz içinize sinen güzel bir ev:16:

İnş. kuzum tam aramaya cıkmadık sanırım ondan huzursuz hissediyorum:31:

Kızlar merhaba,

malum günümdeyim ve tüm gün karnım ağrıdı.. hiç keyfim yoktu bugün :17:
eve gidip hemen uyumak istiorummmmmm.......

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

selam kızlar:3: evet ya ne kadar boş kalmış burası kavuşan sevdiceğinden kopamadı heralde gelen olmamış:9: arada uğrayın kızlar sohbeti kesmeyelim

kizlarrr hepinize merhaba:16: hepimizin gözü aydin sonunda kavustuk askerlerimize islerden güclerden sonunda vakit bulup yazma firsatim oldu benimde :6: kavusma hikayelerinizi okudum ve okurken gözlerim doldu :43: bizim aramizda ki mesafelerden dolayi anlatacak öyle aman aman bi kavusma olayimiz olmadi :43: ama ilk döndügü gece camde askerimi görmek saate bakmadan onunla doya doya sohbet etmek tüm o gecen 150 küsür güne degdi. Tek sorun doya doya sarilamamak :50: ama insAllah yakin zamanda yanina gidip acisini fazlasi ile doya doya cikaragiz :52: Askerligin bana katigi en güzel sey evlilikten korkan ve kacan ben artik cok daha sicak bakmaya basladim tabi benim huysuz sevgilimde artik daha sabirli ve anlayisli oldu insAllah böylede devam eder ve yakin zamanda sizlere güzel haberler verebillirim bende :123:
Kizlar her ne kadar cok fazla yazamasamda arada girip okuyordum ve icim az cok rahatliyordu yasadiklarimda yalniz olmadigimi bilmek iyi geldi bu sürec icersinde. InsAllah bundan sonra hepimiz cok mutlu oluruz askerlerimizle :16: öpüyorum hepinzi Allah hic bi daha ayrilik göstermesin hic birimize :16:

herkessss koştrmayaa başladıııı galibaa :) yanımzdaa olup her dk göremesek bile, telefonun ucunda olduklarını bilmek bile çok mutluluk verioo:16:

aynen bide aradığımda hemen ulaşabiliyorum ya benden mutlusu olmuyor mesaj atıyorum hemen dönülüyr arıyorum açılıyor afallıyorum bazen:9::9:

cnmm bidee korkuu yokk yaaa, zaman kısıtıı yokk, komutan geldii yokk:52: ilk geceee ohh beee istersek sabaha kdrr bilee konuşuruzz, özgürlükk ne güzzell diodummm:1: acrofobi naptı acabaa bayadır yok

cnmm bidee korkuu yokk yaaa, zaman kısıtıı yokk, komutan geldii yokk:52: ilk geceee ohh beee istersek sabaha kdrr bilee konuşuruzz, özgürlükk ne güzzell diodummm:1: acrofobi naptı acabaa bayadır yok
o da baskıydı tabi üstlerinde bitti şükür herşey bizden sonrakiler düşünsün diyor nişanlımda:33:

teşekkür ederim işyerin kızlar nöbetteyim :1: fazla mesai yani.
yarım saat sonra vıııınnnn :10:

c.tesi çalışmasını da hiç sevmiyorum hafta sonu dediğin tatil olur dimi:9: az kalmış cnm yarım saat sonra sende özgürsün:16:

evet acro bayağıdır yok.. en son askeriyle ayrıldığını yazıp gitti bi daha gelmedi.. sanırım barışmadılar.. öyle olsaydı bizede haber verirdi.. Hayırlısıysa inşallah tatlıya bağlanmıştırda haber vermeyi unutmuştur.
bizimde hep küslüklerimiz oldu bu dönem ve bi çoğunu yansıtmamaya çalıştım ama bi ilişki galiba oturmayınca oturmuyo işte.. 8 yıllık bi ilişkim var (tabi yine küsüz) :1: bazen dünyanın en mutlu insanı biz olurken 1 hafta sonra dünaynın en mutsuz çifti biz oluyoruz.. suyu çıktı herhalde bu kadar uzatmanın... offff offff Allah hepimize hayırlı evlilikler versin.. şin şakası hayırlı değilse bile bitmesinden yanayım :25:

Son düzenleme:
Back