• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Kizlaaaaaarrr:16:
Dün gece 12 de cikardik esimi :16: ben kapinin önünde o kapinin diger tarafinda.. saatin 12 olmasini bekledik :16: arkadaşlarıyla vedalasti..bende icimden "vedalasma sirasi sizde, böyle de alip giderim esimi sizden" dedim :9: esim ciktiktan sonra kocaman bi sarildik:16: hangi yanagimizi opecegimizi bilemedik :9: hic vakit kaybetmeden bindik tekrar arabaya .. arkadasimiz arabayi kullanirken biz arkada uyuduk :1: saatlerde onun dizinde yattim:16: sonra tabi esim kullanmaya basladi, o zamanda sag tarafinda bidi bidi sabaha kadar konustum, uykusu gelmesin diye :9:
Sonra evimize geldik iste:16: hersey eskiden oldugu gibi:16: yalniz degilim artik :16: kociskomda benimle birlikte :16: yine de bazen afalliuorum, sanki bi kac gün kalip gidecekmis gibi :44:
İlkay Gözünaydın,Allah kavuşturdu,birdaha uzaklaştırmasın:nazar:Koçişin geldi doya doya mutluluğun tadını çıkarın:52:

Bennur ve şeymacığım gözünüz aydınmsizin de :52: Çok güzel çok içten yazmışsınızz darısı bütün bekleyenlere . Allah bi daha ayırmasın :16:

Amin kuzucummm darısı sizin başınıza buket naptı acabaaaa:52::52:

Kızlar günaydın :72::72::72:ŞAFAK YOK:72::72::72::72:
:33::33::33::33::27::27::27::21::21::21::32::32::32::32:
Dün sevdiceğim bizdeydi yine konser verdik akşam.Bağlamada babam, gitarda kardeşim, akustik gitarda sevdiceğim, solist bendeniz:42:
Çaldık, söyledik, yedik içtik.:24::24: sevdan bir ateşi söyledi bana sevdiceğim:38: kuzenlerim geldi sohbet muhabbet:31: nlar varken ne güzel herşey.Akşam size gelicem dedi dün gündüz bende 'sana h.geldin demeye akrabalarınız gelirse' dedim 'onlarmı bekledi beni 5 ay umrumda değiller' dedi:27::27: Aşığım ben bu çocuğa ya:69::69::69::69:

selam kızlaaar nasılsınız:16: iki günlük uçuştan sonra bugün yeryüzüne indim inişim kötü oldu tabi bir sürü iş birikmiş sabah beri uğraşıyorum :25: tekrar sevdiğime dönmek istiyorum ben :14::14:

kızlar gözünüz aydın. :16: kavuştunuz siz de sevdiklerinize. hikayelerinizi okuyunca kendi kavuşma anım aklıma geldi. gözlerim doldu. güzel bir anı olarak kalacak hayatımızda bu gün ve tabi beklediğimiz 150 küsür gün. sonunda kavuşma olduktan sonra sabreder bekleriz. rabbim acı ayrılık vermesin.

kızlar gözünüz aydın. :16: kavuştunuz siz de sevdiklerinize. hikayelerinizi okuyunca kendi kavuşma anım aklıma geldi. gözlerim doldu. güzel bir anı olarak kalacak hayatımızda bu gün ve tabi beklediğimiz 150 küsür gün. sonunda kavuşma olduktan sonra sabreder bekleriz. rabbim acı ayrılık vermesin.

saol cnmm:16: bebişin hayırlı olsun Rabbim bir an önce sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin:emir_bebek::nazar:

selam kızlaaar nasılsınız:16: iki günlük uçuştan sonra bugün yeryüzüne indim inişim kötü oldu tabi bir sürü iş birikmiş sabah beri uğraşıyorum :25: tekrar sevdiğime dönmek istiyorum ben :14::14:

Kuzum hoşgeldin yeryüzüne:9::9:
Bizde görüşemiycez bugün annesini hastaneye götürdü falan işleri var.
Şu düğünler olsa da kavuşsak artık:25: Bende her an yanımda istiyorum ama malesef olmuyo tabi:50:

Kuzum hoşgeldin yeryüzüne:9::9:
Bizde görüşemiycez bugün annesini hastaneye götürdü falan işleri var.
Şu düğünler olsa da kavuşsak artık:25: Bende her an yanımda istiyorum ama malesef olmuyo tabi:50:

hoşbulduk cnmmm rüya gibiydi dimi geçen zaman yeni yeni kabulleniyorum geldiğini sevdiceği inandırmaya çalışıyorum da bende hala inanmış deilim döndüğüne:9: olucak cnm düğününüze az kaldı ztn sonra hep seninle:16:
geçmiş olsun cnm önemli bişeyi yoktur inş.:26:

hoşbulduk cnmmm rüya gibiydi dimi geçen zaman yeni yeni kabulleniyorum geldiğini sevdiceği inandırmaya çalışıyorum da bende hala inanmış deilim döndüğüne:9: olucak cnm düğününüze az kaldı ztn sonra hep seninle:16:
geçmiş olsun cnm önemli bişeyi yoktur inş.:26:

:43::43: öyle canım paylaşamıyorum, biz kızlar böyleyiz.:31:Off düğün deme bennur valla bir stres çöktü ki sorma:50:

Kızlar bilmiyorum iş ciddiye binince galiba stres çöktü neyse yanımda artık:16::16::16:
Bir resim ekledim kavuşma günümüzden kahvaltı hazırlarken:17: , benim tip kaymış elbisem çok güzeldi ama kvlerde üşüyünce görümcemin hırkası giydim:1:

bennur farkli sehirlerde yasayanlardan biri siz degilmiydiniz:44: kafam karisti heralde ben sizi farkli sehirlerdesiniz saniyordum :31:

bennur farkli sehirlerde yasayanlardan biri siz degilmiydiniz:44: kafam karisti heralde ben sizi farkli sehirlerdesiniz saniyordum :31:

doraydı sanırım ilkaycım.. geldiğindede yine farklı şehirlerde olcaklardı diye biliyorum..
sen napıyosun bu arada.. çalışmaya devam dimi? izne falan ayrılmayacaktın...
eşin nasıl ne yapıyor?

doraydı sanırım ilkaycım.. geldiğindede yine farklı şehirlerde olcaklardı diye biliyorum..
sen napıyosun bu arada.. çalışmaya devam dimi? izne falan ayrılmayacaktın...
eşin nasıl ne yapıyor?

simdilik çalışıyorum canim.. esimde ise gidiyor dün gitti erken geldi eve, bugün de gitti.. cok şükür iyi :31: cumartesi antalyaya gidecek gibiyiz :31:

simdilik çalışıyorum canim.. esimde ise gidiyor dün gitti erken geldi eve, bugün de gitti.. cok şükür iyi :31: cumartesi antalyaya gidecek gibiyiz :31:

eski işlerinize devam yani.. ohh o hhh maşallah. :nazar: yeni evlenmiş gibi cici bici sofralar hazırlarsın artık...
tatilde 2. balayı olur :23:

Kızlar bilmiyorum iş ciddiye binince galiba stres çöktü neyse yanımda artık:16::16::16:
Bir resim ekledim kavuşma günümüzden kahvaltı hazırlarken:17: , benim tip kaymış elbisem çok güzeldi ama kvlerde üşüyünce görümcemin hırkası giydim:1:

strese yer yok, strese yer yok :20:

artık çalsın sazlar oynasın kızlarrrrrrr :21:

resimde çok güzel çıkmısşın.. tip kaymamış cnm hatta yüzün çok güzel çıkmışşş :31:
ama görümcenin hırkayı sevmedim :1:

eski işlerinize devam yani.. ohh o hhh maşallah. :nazar: yeni evlenmiş gibi cici bici sofralar hazırlarsın artık...
tatilde 2. balayı olur :23:

evet dün aylar sonra evimizde basbasa yemegimizi yedik:16: biraz aceleye geldi ama olsun :1: cok şükür hersey yolunda gidiyor :16: birlikte uyuyabilmenin kıymetini anladik :31: esimde de olumsuz yönde degisiklik yok, aksine cok daha seker bi adam olmus :38:

Back