- Konu Sahibi esraylmz03
- #14.721
birazcık daha sabır tatlım sonrası güzel olucak :)
Insallah canim benim ins. Cok guzel olsun hersey artik mutlu olmaya cok ihtiyacim var...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birazcık daha sabır tatlım sonrası güzel olucak :)
İlkay Gözünaydın,Allah kavuşturdu,birdaha uzaklaştırmasınKizlaaaaaarrr
Dün gece 12 de cikardik esimiben kapinin önünde o kapinin diger tarafinda.. saatin 12 olmasini bekledik
arkadaşlarıyla vedalasti..bende icimden "vedalasma sirasi sizde, böyle de alip giderim esimi sizden" dedim
esim ciktiktan sonra kocaman bi sarildik
hangi yanagimizi opecegimizi bilemedik
hic vakit kaybetmeden bindik tekrar arabaya .. arkadasimiz arabayi kullanirken biz arkada uyuduk
saatlerde onun dizinde yattim
sonra tabi esim kullanmaya basladi, o zamanda sag tarafinda bidi bidi sabaha kadar konustum, uykusu gelmesin diye
![]()
Sonra evimize geldik istehersey eskiden oldugu gibi
yalniz degilim artik
kociskomda benimle birlikte
yine de bazen afalliuorum, sanki bi kac gün kalip gidecekmis gibi :44:
İlkay Gözünaydın,Allah kavuşturdu,birdaha uzaklaştırmasınKoçişin geldi doya doya mutluluğun tadını çıkarın
Bennur ve şeymacığım gözünüz aydınmsizin deÇok güzel çok içten yazmışsınızz darısı bütün bekleyenlere . Allah bi daha ayırmasın
![]()
kızlar gözünüz aydın.kavuştunuz siz de sevdiklerinize. hikayelerinizi okuyunca kendi kavuşma anım aklıma geldi. gözlerim doldu. güzel bir anı olarak kalacak hayatımızda bu gün ve tabi beklediğimiz 150 küsür gün. sonunda kavuşma olduktan sonra sabreder bekleriz. rabbim acı ayrılık vermesin.
selam kızlaaar nasılsınıziki günlük uçuştan sonra bugün yeryüzüne indim inişim kötü oldu tabi bir sürü iş birikmiş sabah beri uğraşıyorum
tekrar sevdiğime dönmek istiyorum ben
![]()
Kuzum hoşgeldin yeryüzüne
Bizde görüşemiycez bugün annesini hastaneye götürdü falan işleri var.
Şu düğünler olsa da kavuşsak artıkBende her an yanımda istiyorum ama malesef olmuyo tabi
![]()
hoşbulduk cnmmm rüya gibiydi dimi geçen zaman yeni yeni kabulleniyorum geldiğini sevdiceği inandırmaya çalışıyorum da bende hala inanmış deilim döndüğüneolucak cnm düğününüze az kaldı ztn sonra hep seninle
geçmiş olsun cnm önemli bişeyi yoktur inş.:26:
canöyle canım paylaşamıyorum, biz kızlar böyleyiz.
Off düğün deme bennur valla bir stres çöktü ki sorma
![]()
öyle canım paylaşamıyorum, biz kızlar böyleyiz.
Off düğün deme bennur valla bir stres çöktü ki sorma
![]()
selam kızlaaar nasılsınıziki günlük uçuştan sonra bugün yeryüzüne indim inişim kötü oldu tabi bir sürü iş birikmiş sabah beri uğraşıyorum
tekrar sevdiğime dönmek istiyorum ben
![]()
bennur farkli sehirlerde yasayanlardan biri siz degilmiydiniz:44: kafam karisti heralde ben sizi farkli sehirlerdesiniz saniyordum![]()
doraydı sanırım ilkaycım.. geldiğindede yine farklı şehirlerde olcaklardı diye biliyorum..
sen napıyosun bu arada.. çalışmaya devam dimi? izne falan ayrılmayacaktın...
eşin nasıl ne yapıyor?
simdilik çalışıyorum canim.. esimde ise gidiyor dün gitti erken geldi eve, bugün de gitti.. cok şükür iyicumartesi antalyaya gidecek gibiyiz
![]()
Kızlar bilmiyorum iş ciddiye binince galiba stres çöktü neyse yanımda artık
Bir resim ekledim kavuşma günümüzden kahvaltı hazırlarken, benim tip kaymış elbisem çok güzeldi ama kvlerde üşüyünce görümcemin hırkası giydim
![]()
eski işlerinize devam yani.. ohh o hhh maşallah.yeni evlenmiş gibi cici bici sofralar hazırlarsın artık...
tatilde 2. balayı olur![]()
bennur farkli sehirlerde yasayanlardan biri siz degilmiydiniz:44: kafam karisti heralde ben sizi farkli sehirlerdesiniz saniyordum![]()