- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #14.501
aynen cnm ya 5 ayın birikimi patlıyor bu gece kıvıııır oooohhhenerji patlaması yaşıorummmmmmçığlık flnn atsammmm bennnnnn yandannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yandannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kıvıııırrrrrrr ohhhh oohhhhhhhhhhhh sallaaaa, popoları sallamayana şaplaaaakkkkkkkkkkkkkkkkhadi sedaaaaa sallaaaa bakimmmmm ilkayyy nereye kaybolduuuu
Kıvıııırrrrrrr ohhhh oohhhhhhhhhhhh sallaaaa, popoları sallamayana şaplaaaakkkkkkkkkkkkkkkkhadi sedaaaaa sallaaaa bakimmmmm ilkayyy nereye kaybolduuuu
aynen cnm ya 5 ayın birikimi patlıyor bu gece kıvıııır oooohhh
sana bayıldım bile şeymaaaa hani param benim
ayyyy cok yoruldum ya dans parçası calıolar
seyma benle dans edermisin elele tutuşuruz ahahahahahahahhahahha
Koppppp koooooooooooooooooooooppppppppppp sevdiceklerrr geliyooo bukettt balkondan bağırasım vaarrr bütün paylaştığım müziklerde oynuyorum ben gerçekteeennnnnnn:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
dur bakim şurda bi yüzlük vardı 'tüüü şaaappp' aL yapıştırdım alnına biraz tükürüklü oldu idare et
aynen cnm ya 5 ayın birikimi patlıyor bu gece kıvıııır oooohhh
sana bayıldım bile şeymaaaa hani param benim
ayyyy cok yoruldum ya dans parçası calıolar
seyma benle dans edermisin elele tutuşuruz ahahahahahahahhahahha
elallem ne derse desin hadiiiiii hadi hadiiiii hadiiiiiiiii[video=youtube;sf6dpiBsnBQ]http://www.youtube.com/watch?v=sf6dpiBsnBQ[/video]
sedaaaaaaaaaaaaaaa koptummm ha hayyyyy dans mi, kiz kizaaaaa
Sapık seda koca topikde neden bentamam be hadi edelimmmmm [video=youtube;V_yaB9uQsFw]http://www.youtube.com/watch?v=V_yaB9uQsFw[/video]
e sevdiğim yok nabıyım ahahaha
kcükken az etmedim kızlarla düğünlerde dans
ay ne devrik cümle kurdum he baaahahhahahaha
seyma yaee gel nazlanma hahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?