• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Bende yarın foto albümümüzü yapcam:52: pazartesi en yoğun günüm kuaföre gidicem etek almaya gidicem, albümü bastırcam yaş pasta için malzeme alıcam:52: şeker hamurlu pasta yapcam canım:32: sen hangi pastalardan yapcan

ben eve geldigimizde basbasa kutlamak icin bi kalpli pasta yapacagim, meyve soslu:31: ve elmali kurabiye yapacagim bunlar ev icin.. yola cikarken yanima almak icinde peynirli börek ve islak kurabiye yapacağım. . Markete gireceğim ama bakalim annemde baya bisey hazirlamis benim buzdolabi icin:9: aylardir evde yemek yapmadigim icin tam takir dolabim:27:

Son düzenleyen: Moderatör:
bzdeee şimdiii konuştukkk nişanlımla, sabah yanıma gelir gelmzzz evimizeee gideceğizzzz, görmediği için çok merak edio :) geçer mi son günler hatta saatler:52:

ben eve geldigimizde basbasa kutlamak icin bi kalpli pasta yapacagim, meyve soslu:31: ve elmali kurabiye yapacagim bunlar ev icin.. yola cikarken yanima almak icinde peynirli börek ve islak kurabiye yapacağım. . Markete gireceğim ama bakalim annemde baya bisey hazirlamis benim buzdolabi icin:9: aylardir evde yemek yapmadigim icin tam takir dolabim:27:

oohh ohh:56: pastaya kalp şeklini nasıl vereceksin canım kalıbın var mı:44: bende almalı pastamdan yaparım bizde fixdir zaten o:9: ben birde enerji topları adını verdiğim çikolatalı kendi icadım olan ceviz fındık fıstık barındıran toplarımdan yapıcm onlarıda süslü şekilde hediye edicem fotoğraflarını koyarım:52: Ayy evet senin bi market yapman lazım.:1:

oohh ohh:56: pastaya kalp şeklini nasıl vereceksin canım kalıbın var mı:44: bende almalı pastamdan yaparım bizde fixdir zaten o:9: ben birde enerji topları adını verdiğim çikolatalı kendi icadım olan ceviz fındık fıstık barındıran toplarımdan yapıcm onlarıda süslü şekilde hediye edicem fotoğraflarını koyarım:52: Ayy evet senin bi market yapman lazım.:1:

kalp kek kalibiyla yapacagim canim:31: oooo enerji toplarimi:23: esim markete ben gelince girelim agir olur 3 kat onlarla cikma dedi:38: belki annemden alacaklarim baslangic icin yeter:emir_bebek: ama pastalar icin süt falan almaliyim:44: ayyy liste yapmayalim:27:
Buket bencede ilk önce evinize gidin:16:

kalp kek kalibiyla yapacagim canim:31: oooo enerji toplarimi:23: esim markete ben gelince girelim agir olur 3 kat onlarla cikma dedi:38: belki annemden alacaklarim baslangic icin yeter:emir_bebek: ama pastalar icin süt falan almaliyim:44: ayyy liste yapmayalim:27:
Buket bencede ilk önce evinize gidin:16:

Bende almalıyım kalpli kalıppp:52: çok heyecanlı demii canım bu işlerrr:16::16: kahvaltı yapacaksanız evde onları al sonra markete gidersiniz hem beraber alışveriş de güzel olur.:16: evet canım kilo verdi ya orda:26: enerji topları yapcam her birine de birer not yazcam minicikkk:16: bıldırcın yumurtası var ya onun kabı var minyatür bir yumurta kolisine benziyo ama seffaf plastikten.her bir topu ona yerleştircem:31: :32::32: tülle kaplıycam:16::16:

Aaaiiiiiyyyy parti mi varrr durun geldimmmm

Kızlarr 20 dakika sonra şafak 1 !!!
Bir gün gelecek bir gün kalacak demiştikkk geldiiiiiiii
Cog mutluyummmmmmmmmmmm

Bende almalıyım kalpli kalıppp:52: çok heyecanlı demii canım bu işlerrr:16::16: kahvaltı yapacaksanız evde onları al sonra markete gidersiniz hem beraber alışveriş de güzel olur.:16: evet canım kilo verdi ya orda:26: enerji topları yapcam her birine de birer not yazcam minicikkk:16: bıldırcın yumurtası var ya onun kabı var minyatür bir yumurta kolisine benziyo ama seffaf plastikten.her bir topu ona yerleştircem:31: :32::32: tülle kaplıycam:16::16:

ooo sunumda güzel:46: biz ilk k.validede yapacagiz kahvaltiyi:31:ben esimi gördüm ama onlar yemin toreninden beri görmedi:31: ayyy hazirlik yapmaya basladigimiza inanamiyorum:21:

Aaaiiiiiyyyy parti mi varrr durun geldimmmm

Kızlarr 20 dakika sonra şafak 1 !!!
Bir gün gelecek bir gün kalacak demiştikkk geldiiiiiiii
Cog mutluyummmmmmmmmmmm

evettt sedaaaa o gün geldi Allahıma şüküüüüüüüüüüüüüürrrrrrrrrrr
Sağ salimm kollarımıza alsaydık bi ayyyyyyy:32::32::32::32::32:

evettt sedaaaa o gün geldi Allahıma şüküüüüüüüüüüüüüürrrrrrrrrrr
Sağ salimm kollarımıza alsaydık bi ayyyyyyy:32::32::32::32::32:

Ee plakalar bittiii ben alıstım sehir saymayaa saatleri saycam ben )))))
Şu an tam 59 saat sonra sevgilim yanımdaaaaa

Safak 59 ahhahahaha
Deliriyorum galiba sevgilim cabuk geeeelll

ooo sunumda güzel:46: biz ilk k.validede yapacagiz kahvaltiyi:31:ben esimi gördüm ama onlar yemin toreninden beri görmedi:31: ayyy hazirlik yapmaya basladigimiza inanamiyorum:21:

Eveeetttt yapıyoruz işte:21::21: hep konuşuyoduk ya şöyle yapcaz böyle falan diye işte tam o gündeyizzz.ben gideceği gün k.vlerde, 'geldiği gün içinde toplansak böyle biran önce geçse' diye düşünüp bu günde hayal etmiştim kendimi..O zaman asır gibi geliyodu:32::32: ama şimdiiii:52::52::52:

Ee plakalar bittiii ben alıstım sehir saymayaa saatleri saycam ben )))))
Şu an tam 59 saat sonra sevgilim yanımdaaaaa

Safak 59 ahhahahaha
Deliriyorum galiba sevgilim cabuk geeeelll

59 muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:30::30::30::30::30::30:

kızlar siz de bitirdiniz. :46::46: hadi gözünüz aydın. geçti gitti işte şafağınız bizimki gibi. bir daha ayrılmayın hiç sevdiceklerinizden. :16::16:

Dimaaaaammmmmmm:52::52::52:
bitti bitti bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii biiiiiiiiiiiiiiiitttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:3::3::3::3::3::3::3::3:

kızlar siz de bitirdiniz. :46::46: hadi gözünüz aydın. geçti gitti işte şafağınız bizimki gibi. bir daha ayrılmayın hiç sevdiceklerinizden. :16::16:
Bizim siz 349 ların şafagına imrendigimiz gibi şimdi 352 kızları bizim safaga imrenio gercekten bitti hayırlısıyla onlarında biticek 353 kızlarına yol göstercek onlarda

Ayy o 2 gram bebişi yerim :))) hayırlı olsun darısı basımızaa )))

aminn cnmm inşş, sen dee inş sağ salim kucağına bebeğini alırsınn, mutluluğunuza mutluluk katarsınzz:nazar:

amin canım inşallah. daha yolun çook başındayız. sayacak şafak bitmiyor. şimdi başka bir günü sayıyoruz :49: yine mayıs ayını bekliyorum ben..:1:

Back