- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #1.401
Yalnız bu 353 ler ne zaman gelcek yaaa ))))))Hafta sonu askerini goren arkadaşlar sizin adınıza cok sevindimboyle ziyaretlerle carsi izinleriyle bitirecegiz bu askerliği veeeee 1 gün gelecek 1 gün kalacak
Yalnız bu 353 ler ne zaman gelcek yaaa ))))))
Yemin törenine az kaldı yarenler son 12 gün inşallah.Usta birliklerine geçtiklerinde çok daha rahat olacağız diye umuyorum.
Nişanlımda hasta olmuş,burada herkes hasta revire 300 kişi başvurmuş bir günde dedi
Yemin törenine az kaldı yarenler son 12 gün inşallah.Usta birliklerine geçtiklerinde çok daha rahat olacağız diye umuyorum.
Nişanlımda hasta olmuş,burada herkes hasta revire 300 kişi başvurmuş bir günde dedi
anadolu ulaşımla izmire git canım. 15 dk da bir manisaya araç varmış izmirden. ben askerime ankara için bilet ararken baya araştırma yaptım. En iyi firma bu ANADOLU ULAŞIM gibi. bu fima sırf izmir-ankara arası hizmet yapıyor. otobülerine baktım gayet lüks. forum sitelerini okudum ekşisözlük vs. genelde olumluydu. mini uçak yazanlar bile var. benim en çok hoşuma giden bazı araçlarında WC imkanı var. ve bazılarında tek koltuk imkanı var. mesela otobüsün sol tarafı (şoför arkası) hep tekli koltuklar. farklı bir tasarım. :)
Hiç üzülme canım benim sevdigim mamakta sodexo getirio die okumustum hsonu yanındaydım yemekler fena deil öle cok güzel yemek yok ama hepsinin kalorileri hesaplanıyormus asker ocagı işte dayancaz artık .. Usta birligi nerde ?acemiligi izmir cikinca rahat gecer diye seviniyordum ama bugün aradi yemekleri cok kötüymüs geri kalan herseye alismaya calisiyorum yemekler haric dedi. Nasil moralim bozuldu, yahu herseyi anliyorum da bari karinlari doysun bari asklerlerin peh yemisim böyle sistemi
Ben mamaktaydım ziyarette mamakla ilgili bilgi verebilirim sanırım bilgiler yerden yere degişirKızlar ya bişey sorcam:26: Hatta bi kaç bişey bana teker teker cevaplayabilir misiniz ya:26:
1-Sevdiklerinizi görmeye giderken yanınızda bişey götürüyo musunuz?Yeme içme tarzı mesela ya da yanına alabilceği bişey:26:
2-Yemin töreninde yanımızda bişeyle gitsek onu teslim alabilir dimi sonuçta usta birliğine geçerken sivil valizleri yanlarında olucak yani:26:
3-Eskiler de daha iyi bilir hiç küçükte olsa bi hediye gibi bişey götürdünüz mü yanınızda..En büyük hediye birbirimizi görmak ama hediye gibi bişey ne alınır ne edilir:26:
Bana akıl verin kızlar:26:
Hafta sonu askerini goren arkadaşlar sizin adınıza cok sevindimboyle ziyaretlerle carsi izinleriyle bitirecegiz bu askerliği veeeee 1 gün gelecek 1 gün kalacak
Az kaldı canım sen hsonu gidecektin deil mi ? Safak 5 say daha güzel oluo sevdiginde öle yapsın ben 5 sayıom )))Daha cok yaa:44: usta birligine gecseler artik en azindan
Hiç üzülme canım benim sevdigim mamakta sodexo getirio die okumustum hsonu yanındaydım yemekler fena deil öle cok güzel yemek yok ama hepsinin kalorileri hesaplanıyormus asker ocagı işte dayancaz artık .. Usta birligi nerde ?
Evet hsplanıomus kahvaltılarını sölediginde cok az geldi bana hepsi hsplanıp öle verilio bize dedi doymazsam ekmek yiorum bol bol dedi ))) benimki cankaya ankara dakalorilerimi hesaplaniyorumusyok artik neyse sakinim usta birligi antalya örendiginde oh askere degil tatile gidiyorum diye hava atiyordu bizimkisi aradiginda kizdiriyorum tatil nasil geciyor diye...senin askerinin usta birligi neresi?
Evet hsplanıomus kahvaltılarını sölediginde cok az geldi bana hepsi hsplanıp öle verilio bize dedi doymazsam ekmek yiorum bol bol dedi ))) benimki cankaya ankara da
Askerde olunca heryer aynı işte .. Ziyaret büyük moral yalnız gidebiliosanız mutlaka gidin..
Az kaldı canım sen hsonu gidecektin deil mi ? Safak 5 say daha güzel oluo sevdiginde öle yapsın ben 5 sayıom )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?