351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Hafta sonu askerini goren arkadaşlar sizin adınıza cok sevindim boyle ziyaretlerle carsi izinleriyle bitirecegiz bu askerliği veeeee 1 gün gelecek 1 gün kalacak

Yemin törenine az kaldı yarenler son 12 gün inşallah.Usta birliklerine geçtiklerinde çok daha rahat olacağız diye umuyorum.

Nişanlımda hasta olmuş,burada herkes hasta revire 300 kişi başvurmuş bir günde dedi

Gecmis olsun canim kocisim simdilik iyi insallah oyle devam eder.. yarin silahlari tanitmaya baslayacaklarmis oyle dedi bugün

evet ya az kaldı heyecan bastı şimdiden canım.benım nişanlımda hastaymıs =( soğukmus usutmusler baya

canım evet en mantıklısı o geldı banada izmire gdip ordan gecmek yakınmıs dedıgın gıbı cok sagol anadoluyu duymustum ama seyahat etme fırsatım olmamıstı anlattıgına göre guzeldır arayıp ugrastıgın ıcın cok teşekkur ederm =))))

acemiligi izmir cikinca rahat gecer diye seviniyordum ama bugün aradi yemekleri cok kötüymüs geri kalan herseye alismaya calisiyorum yemekler haric dedi. Nasil moralim bozuldu, yahu herseyi anliyorum da bari karinlari doysun bari asklerlerin peh yemisim böyle sistemi

Kızlar ya bişey sorcam:26: Hatta bi kaç bişey bana teker teker cevaplayabilir misiniz ya:26:

1-Sevdiklerinizi görmeye giderken yanınızda bişey götürüyo musunuz?Yeme içme tarzı mesela ya da yanına alabilceği bişey:26:

2-Yemin töreninde yanımızda bişeyle gitsek onu teslim alabilir dimi sonuçta usta birliğine geçerken sivil valizleri yanlarında olucak yani:26:

3-Eskiler de daha iyi bilir hiç küçükte olsa bi hediye gibi bişey götürdünüz mü yanınızda..En büyük hediye birbirimizi görmak ama hediye gibi bişey ne alınır ne edilir:26:

Bana akıl verin kızlar:26:

Hiç üzülme canım benim sevdigim mamakta sodexo getirio die okumustum hsonu yanındaydım yemekler fena deil öle cok güzel yemek yok ama hepsinin kalorileri hesaplanıyormus asker ocagı işte dayancaz artık .. Usta birligi nerde ?

Ben mamaktaydım ziyarette mamakla ilgili bilgi verebilirim sanırım bilgiler yerden yere degişir
1- ziyarete gidince yemek götürürsen ziyaret saatleri icinde yiyebiliyor askeriyeye yemek sokmak yasak bıcak almıolar içeri onun dısında hersry vardı yanımda cep telimi de aldılar en güzeli o oldu herkesle konusabildi foto cekebildim
2- sanırım alabilir emin degilim gidecegi yere baglı benim sevdicegim cankayada olacak ona kıyafet götürcem evciye cıkcak zaten yinede hbrim olursa sana bilgi veririm
3-yiyecek dısında bişeleri sokuo içeri kitap istedi benden götürdüm soktu içeri sorun olmadı hiç
İnsallah yardımcı olmusumdur iyi geceler

Hafta sonu askerini goren arkadaşlar sizin adınıza cok sevindim boyle ziyaretlerle carsi izinleriyle bitirecegiz bu askerliği veeeee 1 gün gelecek 1 gün kalacak

Daha cok yaa:44: usta birligine gecseler artik en azindan
Az kaldı canım sen hsonu gidecektin deil mi ? Safak 5 say daha güzel oluo sevdiginde öle yapsın ben 5 sayıom )))

kalorilerimi hesaplaniyorumus yok artik neyse sakinim usta birligi antalya örendiginde oh askere degil tatile gidiyorum diye hava atiyordu bizimkisi aradiginda kizdiriyorum tatil nasil geciyor diye...senin askerinin usta birligi neresi?

kalorilerimi hesaplaniyorumus yok artik neyse sakinim usta birligi antalya örendiginde oh askere degil tatile gidiyorum diye hava atiyordu bizimkisi aradiginda kizdiriyorum tatil nasil geciyor diye...senin askerinin usta birligi neresi?
Evet hsplanıomus kahvaltılarını sölediginde cok az geldi bana hepsi hsplanıp öle verilio bize dedi doymazsam ekmek yiorum bol bol dedi ))) benimki cankaya ankara da
Askerde olunca heryer aynı işte .. Ziyaret büyük moral yalnız gidebiliosanız mutlaka gidin..

yurt disinda yasamasaydim illaki gitmek istiyordum ama yaz ayina denk geldiginden biletler cok pahali bende eylül sonu icin plan yapmaya basladim hem tatil yapariz hemde kendini toparlar diye bakalim . Hayirlisi ile su günler cabucak gecip gitsin ve rahatlari yerinde olsun su siralar baskada bisey istemiyorum zamanla özlemeyede alisacaz nasilsa

Az kaldı canım sen hsonu gidecektin deil mi ? Safak 5 say daha güzel oluo sevdiginde öle yapsın ben 5 sayıom )))

Evet bu pazar gideceğim sende gidecekmisin canım? Cok heyecanliyim planlarimi yapiyorum ne yapsam kocama yiyecek diye bu arada eşim yemekler fena degil dedi ne cikarsa yiyorum kilo almis olabilirim dedi bamya bile yedim dedi..cok yemek secerdi, oh bee artik ne yemek yapacağım diye dusunmeyecegim kocisim herseyi yiyen bi adam olmus

günaydın arkadaşlar
bende dün askerimi ziyaretteydim çok sevındi tabi ki iyiki gitmişiz fırsatınız varsa muhakkak askerinizi ziyarete gidin hem sizin yanınızda şafakdan bir gün daha yemiş oluyor :)
ama benden size söylemesi en son ziyaret bittiği zaman çok kötü dokunuyo insana onu orada bırakıp gitmek sizin arkanızdan bakması el sallaması çok kötü yapıyo insanı.. ona belli etmedim çıkarken hiç de ağlamadım ama arabaya bindim ve istanbula gelene kadar durmaksızın ağladım diyebilirim. Allah hepimizin yardımcısı olsun şu günler çabucak geçsin Allahın izni ile......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…