- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #1.361
kızlar ben iyice dağıldım((( nasıl geçicek bu zaman nasıl dayanıcaz
:))) ama sizin oralar metro çalışması flnn trafik fenaa olmuşş, gene de işte boşver idare edioruz.. senin nişanlının usta birlik neresiydii bu aradaa
hiç bu kadar uzun ayrılık olmayınca bı anda tabı tuhaf gelıyor göremıyoruz ama seslerını duyarak rahatlıyoruz.farklı sehırlerde de olsa nefes aldıgını bılmek ve sabah onun varlıgıyla uyanmak bıle guzel bır duygu...denmıyor kı ama sayılı gun cabuk gececek baslarda zaman cok yavas ılerlese de bı bakacagız şafak cok yakın dagıttık yıne burayı salya sümük offf offfff =((((
ya kac yıldır bıtmeyen meshur metro =)))) kırklarelı-pınarhısar canım bızım dger memlekete cıktı
aynen ayrılık olsada en azndan telefon vardı her an konuşabiliyoduk şimdiyse öyle mi ne zaman arasa o zaman o da 5dk-10dk yetmiyor kikokusunu duymadan elini tutmadan gözlerine bakmadan olmuyor işte ve en kötüsüde elden bişey gelmiyor... manyakça herşeyin içindeyim yeter ki zaman geçsin bitsin bu özlem diye ama ne fayda zaman durdu sanki...
yanlış hatırlamıosam ilkayın eşi de kırklareliydi acaba aynı mı sizin, bizm de edirne keşan..ank ya baya uzakkk
cnmm değişik bir duygu, bazen daha güçlü oluosun bazen de öyle anlar gelio ki boğuluosun resmen.. bak tek değilsnn cnmm biz de aynı şeyleri yaşıoruzz.. sabretcez demek kii bu süreçte başka bşy gelmio elden
aynen ayrılık olsada en azndan telefon vardı her an konuşabiliyoduk şimdiyse öyle mi ne zaman arasa o zaman o da 5dk-10dk yetmiyor kikokusunu duymadan elini tutmadan gözlerine bakmadan olmuyor işte ve en kötüsüde elden bişey gelmiyor... manyakça herşeyin içindeyim yeter ki zaman geçsin bitsin bu özlem diye ama ne fayda zaman durdu sanki...
sabredeceğiz canım elimizden malesef baska bır sey gelmıyor;=( yerı geldıkce yanında olacagız gdıp ozlem gderecegız banada bugun cok ozledım dedı erıdım bıttım yanı o an =( aılesı uzak dıye gelemıyecekmıs zaten hemen teslım olmaları gerekıyormus galıba bana sen gel senın yerın ayrı dedı
Noluyo bakalım kızlar yine mi salya sümük
gercektenmı ben bılmıyorum olabılır belkı evet trakyaya dagıtmıslar ama bizim vizede yazlık var dedemlerın sans ya pınarhısara yarım saat orayagderım yazın dıorum ınsallah ankaraya cok uzak malesef =( canm
Kizlar iyi geceler bu gece ankara mamak icin yola cikiyorm nisanlimin ailesi ile birlikte Allah izin verirse nisanlimi gormeye gidicem..su anda onun yatagindayim onun yastigina basimi koyuyorm kokusu burnumda sevdigimi cok ozledim onsuzluk cook zor cok off insan geceleri daha bi duygusal oluyor gecsin su yaz bi an once eylul gelsin...
Kızlar sizin topikbaya kalabalık.. Bızım yarenler hepsı uyumuş ... Bakın 15 lerden14 lere ınmışşsiiz bizide şuan şafak sıkıştırıyor ama geçıyor gecıyorda zorluyor elbet hersey eksık ve yaım kalıyor bızıde heyecan basmaya başladı son ay şafak sanık yavaşladı
malesefhasret çöktü yine geceye onlar orda biz burda zaman akmıyor sanki...
Akmıyor canım cidden akmıyor...su an ne kadar isterdim ya sıkıca saılabilmeyi
Günaydın :) evet ögretöen evide olabilir tabi ulasımı kolay ve en önemlisi güvenilir olması cok önemli tabi.tabıkı numaramı bıle verebılırım konusurz kafana takılan herseyı sorabılırsın canım her daım yardımcı olurum ogretmen evı ıyıdr evet onun dısında mısafırhaneler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?