- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #1.381
Şimdi bir hasret yolundan ışınlandım yanına...
Ne güzelde uyuyorsun sevgilim...
Pencereden yıldızlar, Allah'ın yaratma sanatını izliyorlar sana bakıp,
Göğe uzanmış kirpiklerin, ellerin sıcacık...
Şöyle oturayım yatağının kenarına bir rüyalık geldim sadece sevgilim...
Ne kadar da özlemişim yüzüne dokunabilmeyi,
Boynundan öpüp kokunu içime çekebilmeyi,
Mışıl mışıl uyuyorsun ya içime koyasım geliyor seni,
Her zamanki gibi elin yastığın altında uyuşacak sevgilim alayım onu ordan...
Usulca yanına koydum ellerini ve resmimiz vardı ellerinde onunla uyumuşsun bir de peçete var burda
Sen ağladın mı sevgilim?
Hani güçlü erkeğimdin benim
Anlaşılan sende hasrete teslim etmişsin içindeki çocuğu...
Yanına uzandım şimdi kapadım gözlerimi sayılı olsa da dakikalar biraz içime çekeyim seni
Sıcaklığın işte beni hayata bağlayan
Bir kış günü sıcacık soba yanan bir odaya girdiğimde nasıl mutlu oluyorsam ve sıcağı nasıl hissediyorsam kemiklerime kadar
Şimdi de öyle hissettim sevgini, sıcaklığını,
Uykuda da olsan dolayıveriyorsun ayaklarını ayaklarıma bak...
Uyanmazsın inşallah bitanem
Uyanırsan gidemem ki, canımı bırakırım buraya
Ne zaman bir ayrılık olsa boğazıma kadar geliyor
Şimdi nolur uyanma sevgilim
Eğildim bir defa daha öptüm sabah kalktığında sende kokumu hissedeceksin
Garip bi rüya gördüm gerçek gibiydi diyeceksin
Gerçekti ömrüm çünkü sevenin sevdası ruhları buluşturur,
İyi geceler Yarim örttüm üstünü, yüreğin üşümesin...
Akmıyor canım cidden akmıyor...su an ne kadar isterdim ya sıkıca saılabilmeyi
kokusunu içime çekmeyi gözlerinde kaybolmayı ooooof of
Yüs puan sana :)) bayılırım fırata )))Gelsin söz hiç kızmıycam ona neden yarım saattir mesaj atmadın demiycemhep yüs puan vericem ona.ufak şeyleri trip fırsatı yapmıycam sadece aşkımı yaşıycam allahım işalla hemen gelir süpaneke dinimiz amin (fıratça aşk)
Kızlar askerim aradı yinebaya konuştuk rüya görmüş ben iki iş adamı ile onu aldatmışım çok kötü oldum dedi böle şeyler mi düşünüyo da rüyasına giriyo çok üzüldüm sadece rüya gördüm böle böle dedi imalı falan konuşmadı ama çok üzüldüm böyle ihtimalleri aklına getiriyomudur acaba... düşünmek bile istemiyorum
kızlar merhaba uzun zamandır hani aramıyordu ya sabah aradı ben uyuyordum görmedim bi daha aradı ve özür diledi bugün boş oturuyorlarmış.eğitim yokmuş voleybol oynuyorlarmıs kızlar manisadan haberler =)))
canım adres olarak ne yazıyoruz peki mektup göndermek için bende yazdım =) bugünde 3 defa konuştuk sinirim geçti ya uyuz bi sözleri nasıl da yetiyor her şeyi unutmaya =)
askerimle görüştüm, hasret giderdim, geldim yehuuuuu :))))))
kızlar bu süreçte okuyabileceğimiz bilinen surelerden farklı neler okuyabiliriz bilen varsa bilgilendirebilir mi?
evt cnm ben izmir uçaklarına bakayım hafta sonu için bi gece kalırım dönerm olmadı, benimki de üsütmüş, ilaçta yok grip için revire çıkılmz dio anlamadm kı nasıl iş
Yarında geliomusun :)
Beraber mi döneceksiniz neden yalnız oturuyo kim nerde nasıl ne zamananlamadım ben
canlar manisaya yemin törenine gitmek için otobüs firmalarına bakıyorum ama çok az var ya ankaradan bilen var mı =(
şafak 149 oldu oleey
şafak 149 oldu oleey
Ya 147 değil mi ben yanlış mı hesapladım
bende 148 diye hesaplıyordum :)
Evet )))) üst tarafta oturuoduk arkamızda da kalabalık bir aile vardı dogrumu )))) gelseydin keske ya :/Yok canım bugün ailesi gelecek. Seni dün gördüm galiba ama erkek arkadaşım 179'u tanıyamadı ondan gelemedik. Sarı saçlısın değil mi? çok hararetli bir şeyler anlatıyordun :)
Merhaba,facebook tan Jandarma Genel komutanlığı Destek kıta Komutanlığı Bakanlıklar Ankara diye yazın askerliğini orda yapan kişilerden bilgi alırsınız....Bilginize....
Evet )))) üst tarafta oturuoduk arkamızda da kalabalık bir aile vardı dogrumu )))) gelseydin keske ya :/
sağol canım şimdi baktım ama bir bilgi yok orda
Tamamen sapsarı deil ama aralarda balyajlar var karamel gibi :) ucları saeı gibiayy tüh keşke gelseydim. çok fazla kırmızı montlu vardı sizin önünüzden birkaç defa geçtik. Erkek arkadaşıma 179'u tanıyormusun dedim. Görsem tanımam ama onun adı çok geçiyor sürekli ziyaretçisi geliyor dedi. Bende karıştırdı heralde dedim, gelemedim ://
jandarma genel komutanlığı destek kıta grup komutanlığı yazın 102 üyesi var o sayfayı tıklayın sayfayı tıkladığınızda jandarma genel komutanlığı destek kıta grup komutanlığı bakanlıklar yazıyor sayfanın içeriğinde tekrar deneyiniz ben şimdi sayfasına tekrar girdim.....
yok onu demek istemedim arkadaşım buldum orayı ama bilgi paylaşılmamış, yani öğrenebileceğim bişey yok orda demek istedim. yine de iyi niyetin için çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?