351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Günaydın kızlar :) su an mamakta sevdigimi bekliyorum .. Bugun mamaga gelecek olan kızlar cocuk parkının yanından merdivenler cıkıo ya merdivenlerden sola dönünce en sondaki banklardayım üstümde kırmızı mont var gören olursa tanısalım ))))

Akmıyor canım cidden akmıyor...su an ne kadar isterdim ya sıkıca saılabilmeyi

kokusunu içime çekmeyi gözlerinde kaybolmayı ooooof of

Yüs puan sana :)) bayılırım fırata )))

Askerlik psikolojisi canım sadece sıkma canını

Gözün aydın canım.

canım adres olarak ne yazıyoruz peki mektup göndermek için bende yazdım =) bugünde 3 defa konuştuk sinirim geçti ya uyuz bi sözleri nasıl da yetiyor her şeyi unutmaya =)

1.piyede er eğitim tugayı albay mehmet arif seyhun kışlası sonra tabur ve bölüğünü yazıyorsun canım manisa

askerimle görüştüm, hasret giderdim, geldim yehuuuuu :))))))

Gözün aydın,darısı başımıza

kızlar bu süreçte okuyabileceğimiz bilinen surelerden farklı neler okuyabiliriz bilen varsa bilgilendirebilir mi?

Bütün surelerin faydası olur canım ama özellikle fetih suresini okuyabilirsin.

evt cnm ben izmir uçaklarına bakayım hafta sonu için bi gece kalırım dönerm olmadı, benimki de üsütmüş, ilaçta yok grip için revire çıkılmz dio anlamadm kı nasıl iş

Canım neden revire çıkmadı ki öyle bir imkanları var.

Manisa kızları.... Aranabilecek ankesorlu no:+90 (236) 232 99 21 yemekhaneye yakın bır yerde arasım ve konustuk. Tellerın uzerınde yazıyormus zaten cagrılı tel dıye sanırım askerlerınıze soun belirleyın kendiniz. Bana cagrı atıyo bnde o telin basında beklerken arıyorum. Duyrulur

canlar manisaya yemin törenine gitmek için otobüs firmalarına bakıyorum ama çok az var ya ankaradan bilen var mı =(

anadolu ulaşımla izmire git canım. 15 dk da bir manisaya araç varmış izmirden. ben askerime ankara için bilet ararken baya araştırma yaptım. En iyi firma bu ANADOLU ULAŞIM gibi. bu fima sırf izmir-ankara arası hizmet yapıyor. otobülerine baktım gayet lüks. forum sitelerini okudum ekşisözlük vs. genelde olumluydu. mini uçak yazanlar bile var. benim en çok hoşuma giden bazı araçlarında WC imkanı var. ve bazılarında tek koltuk imkanı var. mesela otobüsün sol tarafı (şoför arkası) hep tekli koltuklar. farklı bir tasarım. :)

Son düzenleme:
Yok canım bugün ailesi gelecek. Seni dün gördüm galiba ama erkek arkadaşım 179'u tanıyamadı ondan gelemedik. Sarı saçlısın değil mi? çok hararetli bir şeyler anlatıyordun :)
Evet )))) üst tarafta oturuoduk arkamızda da kalabalık bir aile vardı dogrumu )))) gelseydin keske ya :/

Evet )))) üst tarafta oturuoduk arkamızda da kalabalık bir aile vardı dogrumu )))) gelseydin keske ya :/

ayy tüh keşke gelseydim. çok fazla kırmızı montlu vardı sizin önünüzden birkaç defa geçtik. Erkek arkadaşıma 179'u tanıyormusun dedim. Görsem tanımam ama onun adı çok geçiyor sürekli ziyaretçisi geliyor dedi. Bende karıştırdı heralde dedim, gelemedim ://

sağol canım şimdi baktım ama bir bilgi yok orda

jandarma genel komutanlığı destek kıta grup komutanlığı yazın 102 üyesi var o sayfayı tıklayın sayfayı tıkladığınızda jandarma genel komutanlığı destek kıta grup komutanlığı bakanlıklar yazıyor sayfanın içeriğinde tekrar deneyiniz ben şimdi sayfasına tekrar girdim.....

Tamamen sapsarı deil ama aralarda balyajlar var karamel gibi :) ucları saeı gibi
Yok ya ilk ben geldim ziyaretcisi karıstırıodur belki )))))
Bi dahakine hemen gel ))))

yok onu demek istemedim arkadaşım buldum orayı ama bilgi paylaşılmamış, yani öğrenebileceğim bişey yok orda demek istedim. yine de iyi niyetin için çok teşekkürler

yok onu demek istemedim arkadaşım buldum orayı ama bilgi paylaşılmamış, yani öğrenebileceğim bişey yok orda demek istedim. yine de iyi niyetin için çok teşekkürler

sizin askerinizin ustalık yapacağı yerin sayfası o sayfa,o yerde askerliğini yapmış olan 102 üyesi var o üyelere mesaj yazıp bilgi paylaşmanız için yazmıştım ben de....en azından nasıl bir yer olduğunu öğrenirdiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…