- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #1.421
günaydın arkadaşlar
bende dün askerimi ziyaretteydim çok sevındi tabi ki iyiki gitmişiz fırsatınız varsa muhakkak askerinizi ziyarete gidin hem sizin yanınızda şafakdan bir gün daha yemiş oluyor :)
ama benden size söylemesi en son ziyaret bittiği zaman çok kötü dokunuyo insana onu orada bırakıp gitmek sizin arkanızdan bakması el sallaması çok kötü yapıyo insanı.. ona belli etmedim çıkarken hiç de ağlamadım ama arabaya bindim ve istanbula gelene kadar durmaksızın ağladım diyebilirim. Allah hepimizin yardımcısı olsun şu günler çabucak geçsin Allahın izni ile......
Haklısın canım .. ayrilik en zor ani olur.. gidip gormek guzelde.. ama morallerini yukseltiyorsa değer bu acıyı çekmeye:26: dedigin gibi Allah yardimcimiz olsun..
aynen canm değer tabi ki 5dk görmek için bile değer çok mutlu oluyolar zaten ama bırakıp gelmesi işte.. zamanda hiç geçmiyo sankii bana hiç
Sorma canım bana da zor geçiyor. . Ayri kalmanın yanı sıra yalnızlığı da çok hissediyorum
Tamamen sapsarı deil ama aralarda balyajlar var karamel gibi :) ucları saeı gibi
Yok ya ilk ben geldim ziyaretcisi karıstırıodur belki )))))
Bi dahakine hemen gel ))))
Gecmis olsun canimkocisim simdilik iyi insallah oyle devam eder.. yarin silahlari tanitmaya baslayacaklarmis oyle dedi bugün
evet ya az kaldı heyecan bastı şimdiden canım.benım nişanlımda hastaymıs =( soğukmus usutmusler baya
Evet bu pazar gideceğimsende gidecekmisin canım? Cok heyecanliyim planlarimi yapiyorum ne yapsam kocama yiyecek diye bu arada eşim yemekler fena degil dedi ne cikarsa yiyorum kilo almis olabilirim dedi bamya bile yedim dedi..cok yemek secerdi, oh bee artik ne yemek yapacağım diye dusunmeyecegim kocisim herseyi yiyen bi adam olmus
aynen canm değer tabi ki 5dk görmek için bile değer çok mutlu oluyolar zaten ama bırakıp gelmesi işte.. zamanda hiç geçmiyo sankii bana hiç
Ohhh bu durum sana yaramış canım ne güzel :)) manisanın yemekleri iyiymiş,benim ki yemek ayırmaz temiz olduğu sürece her şeyi yer belki de bu yüzden ona iyi geliyor.Tek şikayeti boş boş duruyoruz burada,hiçbir anlamı yok boşu boşuna 6 ay hayatımızı erteliyoruz,senden ailemden uzak kalıyorum diye yakınıp duruyor
kesinlikle aynı fikirdeyim günü birlikte geçirmek herşeye değer.atlatıcaz hayırlısıyla bugünleri sonra en büyük engel önümüzden kalkıcak bi ömür boyunca mutlu mesut yaşayacağız hepimiz Allahın izni ile.Sağol canım,sabah konuştuk daha iyiydi.Evet silahlı eğitime çıkmaya başlayacaklarmış yavaş yavaş.Eşin umarım hastalığa yakalanmadan bitirir acemiliği.
Sana da geçmiş olsun canım.Ben yemin törenine gidemeyeceğim malesef ama nişanlım gelecek törenden sonra :)))izin kullanmamasına karar vermiştik ama dayanamıyorum alıcam dedi dün akşam.4 günlük izin kullanacak,uzayacak askerlik ama usta birliğinde bana çok yaklaşıyor her hafta yanına giderek o süreci öyle atlatmayı düşünüyoruz.
Ohhh bu durum sana yaramış canım ne güzel :)) manisanın yemekleri iyiymiş,benim ki yemek ayırmaz temiz olduğu sürece her şeyi yer belki de bu yüzden ona iyi geliyor.Tek şikayeti boş boş duruyoruz burada,hiçbir anlamı yok boşu boşuna 6 ay hayatımızı erteliyoruz,senden ailemden uzak kalıyorum diye yakınıp duruyor
Sonunda ayrılık olsa bile o günü birlikte geçirmek bile her şeye bedel canım.Daha gideli 11 gün olmuş ama bana da 11 ay olmuş gibi geliyor,1 saati bile 1 güne bedel yaşıyorum
evet eşimde öyle diyor .. boş boş oturuyoruz, 10 dakika eğitim yapıyoruz sonra ağaçların altında yatıyoruz uyuyoruz öyle vakit geçiriyoruz çok sıkıcı falan dedi :26: benimki izin kullanmayacak, 3 mayıs yemin töreni 4 mayısta kırklarelinde olacağım diyor .. ne kadar geç gidersem o kadar geç gelirim istemiyorum falan diyor .. kendi nasıl isterse öyle yapsın ..
usta birliğinde sana daha yakın olacak olması ne güzel canım yabiz daha da uzaklaşıyoruz ama bende olabildiğince sık gideceğim 5 ay onu görebilmek için yollarda geçsin günlerim ne önemi var ki :26:
kesinlikle aynı fikirdeyim günü birlikte geçirmek herşeye değer.atlatıcaz hayırlısıyla bugünleri sonra en büyük engel önümüzden kalkıcak bi ömür boyunca mutlu mesut yaşayacağız hepimiz Allahın izni ile.
Canım onlar nasıl istiyorsa öyle yapsınlar ki içleri rahat olsun.Ben de manisaya gitmek istiyorum ama kpss'ye çalış o zaman daha mutlu edersin beni,geldiğinde geri kalacağın için çok üzüleceğim diyor( bizim mesafemiz 3 saate düşüyor ama dediğin gibi uzakta da olsa gidip görürsün,istanbul'dan geçeceksin sanıyorum kırklareline.Ben istanbul'da yaşıyorum,geldiğinde ya da sormak istediğin bir şey olursa her şekilde yardımcı olurum.
İnşallah canım.Çok şükür ki kısa dönem bu bile bir teselli aslında.Bittikten sonra biz düğün heyecanımızı,evlilerde bebek heyecanlarını paylaşırlar :))
sağolasın canım bi durum olursa sorarım sana .. evet burdan istanbula giderim bazen uçakla bazen otobüsle sonra da metro firmasının non-stop otobüsleriyle kırklareli .. 2 saat 15 dakikada götürüyormuş, diğerleri 4 saatte götürüyormuş.. araştırdım hepsini
Ohh ne güzel hazırlığını yapmışsın şimdiden :) uçakla çorluya gidebilme imkanın olursa oradan da gidebilirsin,1 saat ortalama kırklareliyle arası.
Ohh ne güzel hazırlığını yapmışsın şimdiden :) uçakla çorluya gidebilme imkanın olursa oradan da gidebilirsin,1 saat ortalama kırklareliyle arası.
cnmm çorlu seferleri şimdilik kaldırılmış, mayısın ortasında tekrar başlıyckmış die duydm senin bir bilgin var mı
yok malesef sadece istanbula gidebilirim ..türk hava yollarıyla atatürk hava limanına gelebilirim .. pegasusta var hatta daha uygun fiyatları ama sabiha gökçene gidiyormuş o .. işimi zorlaştırır anadolu yakası :26:
Canım onlar nasıl istiyorsa öyle yapsınlar ki içleri rahat olsun.Ben de manisaya gitmek istiyorum ama kpss'ye çalış o zaman daha mutlu edersin beni,geldiğinde geri kalacağın için çok üzüleceğim diyor( bizim mesafemiz 3 saate düşüyor ama dediğin gibi uzakta da olsa gidip görürsün,istanbul'dan geçeceksin sanıyorum kırklareline.Ben istanbul'da yaşıyorum,geldiğinde ya da sormak istediğin bir şey olursa her şekilde yardımcı olurum.
İnşallah canım.Çok şükür ki kısa dönem bu bile bir teselli aslında.Bittikten sonra biz düğün heyecanımızı,evlilerde bebek heyecanlarını paylaşırlar :))
kızlar nasılsınız ben kötüyüm
noldu cnm bugün askerinle konuşmadn mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?