351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

canım bak yalnız değilsin .. bizlerde seninle aynı duyguları yaşıyoruz :26: çok zor bir dönem yaşıyoruz .. çok şükür geçiçi bir dönem .. onları tamamen kaybetmedik ..

biliyorum ne kadar teselli sözleri duysan da bu süreç sancılı geçecek .. bende daha 11 gün önce birlikte giderdik ailelerimize arkadaşlarımıza; şimdi tek başıma gitmek o kadar zor geliyor ki .. tek başına evde hazırlanmak, tek başına araba kullanmak ve tek başına insanların arasına karışmak .. 2 kişilik bir ailemiz vardı şimdi sadece ben varım mutfak alışverişi yapmıyorum ne gerek var diyorum .. yemek yapmıyorum tek başıma yesem ne olacak ki diyorum .. tv yi açıp kocamla o çok sevdiğimiz dizileri izleyemiyorum ..

ne söylenirse söylensin acı bir gerçek var .. 5 ay boyunca onlar bizimle olamayacak .. tek başımıza bu hayata devam etmek zorundayız .. sorumluluklarımız var .. Allah yardımcımız olsun :26:

Amin canım okulu bu sene bi kenara bırakmayı düşünüyorum işi bırakıp bi köseye çekilmek geliyor içimden ne yapacağımı şaşırdım düğün hazırlıkları da o olmadan devam etmek zorunda eşyalar ev tutulması düğün salonu seçmek sorumluluklar bende ya beğenmezse diye düşünüyorum bilmiyorum ya çok zor geliyo çoook o kadar çekingen oldum ki allaha şükür ailem var onun ailesi var ama kimsesiz gibi hissediyorum garip...

canım hiç birşeyi kenara bırakma .. ilerde bugünler geride kaldığında pişman olabilirsin .. devam et sen olabildiği kadar ne yapalım .. ben bazen iyi ki çalışıyorum diyorum .. evde kalsaydım daha zor olurdu herşey .. şimdi burda kafam dağılıyor :26:
düğün hazırlarını tek başına yapmak zor haklısın .. bu konuda arkadaşlarında ailenden hep destek al ..

biliyorum o aileler arkadaşlar arasında yalnız kalma duygusunu.. bana da çok koyuyor :26:

cnmm bırakma okulu,işi.. hayat devam edicek, onlar gtti evt ama inş beş ay sonra yanımızda olucaklar.. hem bak ben de aynı durumdayım bizim de nişanlım geldikten bir buçuk ay sonra düğünümüz var.. çok zor tek başına kalmak, ben de hiç bir yere sığmıorum.. çok yalnız hissediorum kendimi aamaa cnm bak geçici ayrılıklar bunlar inş sağ salim gelicekler ve daha da güzel günlerimiz olucak..

Canım okul ankarada iş kayseride müşteriler beni deli ediyor inan o kadar yorulmuş hissediyorum ki bi odaya kapanıp çıkmayasaım var o zaman sen de bana fikir ver düğün hazırlıkları ile ilgili tavsiyelerin falan varsa en azından fikrim olur.

aynen öyle bazen çıkmaza giriyor gibi oluyorum ona da belli etmiyorum çatladım

kızlar sizler böyle dedikçe, işyerindeyim ağlayamıyorum da, ağlayasım geliyor

Sakın ağlama
ben de işteyim. alıştım sanıyorum.. alışmamışım. ama alışmamız lazım. sizinle paylaşmak istedim sadece.. sık sık ziyarete gideriz artık.
ne bileyim işte.. geriye bakınca 10 gün geçmiş. şu geçmişte bıraktığımız günler çoğalınca rahatlayacağız eminim.

Allah kolaylık versin canım .. sen hepsinin üstesinden geleceksin ve sonra çok mutlu günleriniz olacak tatlım ..

ailem üzüldüğümü ağladığımı görmesin, iş yerindekiler ne kadar mutsuz olduğumu kendimi bıraktığımı farketmesin diye uğraşıyorum .. bir taraftan da askerime hiç birşey belli etmiyorum .. iyiyim diyorum hep .. her şey yolunda :26: oysa o kadar zor günler geçiyorum ki

Evet evet bende aynıyım ...İnşallah canım evlenince en az bir hafta gönlümce tatil yapmak istiyorum herşeyi kafamdan atmak istiyorum haziranda okul dönemi de bitince rahatlarım inşallah düğün hazırlıkları konusunda da evli olanlar yardım edersiniz artık...iyiki burası var biraz olsun rahatlayabiliyorum

elimden geldiğince yardımcı olmak isterim canım .. sana ve buradaki evlenecek olan diğer arkadaşlara .. 5 ay ay sonra herşey çok güzel olacak ..

ilk zamanlar olduğu için sadece acılarımızı yazıyoruz buraya .. biliyorum ki zaman biraz daha geçtiğinde artık o sıkıntıların yanında mutlu paylaşımlarımız da olacak burada

İnşallah tatlım ya en azından yemin töreninde görmek bile nefes verecek bize diye düşünüyorum o da iple çekiyor bugün sabah beni arayıp uyandırdı allahım güne başlarken aramasını o kadar özlemişimki...

kızlar buraya benim gibi kimler var diye üye oldum ama okudukça yorumları içim karardı.bu ne ya insan tek başına bütün işin üstesinden gelemez mi.bn nişanlımla sürekli beraberdim elbet zor geliyor ama asla kimsenin yanında göstermedim üzüldüğümü.güçlü olmalıyız başka çaremiz yok.kendinizi üzmekten sevdiğinizi üzmekten başka bir şey elimize geçmez.mutlu günleri düşünerek yaşamalı insan.dua ile...

ben bu pazar yanına gideceğim, cuma günü de yemin törenine .. eğer şuan biraz iyiysem sebebi bunlar

cnmm tabikii veririmm, sizin ne zmn düğün?

az önce facebookta akrabalarımdan biri, "6 ay askerlikmiymiş, 18 ay gidenler ne yapsın" yazmış ya bana ne, ne yapacaklarından .. benim acım beni ilgilendirir ya .. insanlar teselli etmeyi neden öğrenemiyor o zaman dedem 4 yıl askerlik yapmış o napsın .. hey Allahım vereceğim lafımı eline ama akrabalık var

Birdahakine 179 diye bağırcam :)) benim gördüğüm uzun sarı saçlıydı o zaman sen değilsin canım
Benimde saclarım uzun ve dalgalı ama sapsarı degil acık karamel uclarında sarılar var bence beni gördün sen ))) parktan cıkıon bi merdiven daha var üstü kapalı olmyan banklardaydık arkamızdaki bankta cok kalabalık bi aile vardı öndeki bankta bi sevgili vardı bı ara bi adam geldi yanlarına )))

hic moralini bozma ister uzun dönem olsun ister kisa dönem aci ayni aci ama gel gör ki kimse halden anlamiyor teselli edeceklerine sacma sapan seyler söyleyip insanin moralini dahada bozuyorlar üzme sen kendini gereksiz insanlar icin elbet gececek bu günlerde eylül ayinda hepimiz burda safak dogan günes diye haykircaz insAllah

Kendilerince teselli etmek istiyorlar aslında.. kısa sürecek demek istiyorlar üzülmememiz için. o kadar agresif olmayalım bence.

ya teselli edemeyeceksen yazma dimi ..ne oldu sanki onu yazdı da "aa bak doğru ben hiç böyle düşünmemiştim, daha önce de bunu söyleyen olmadı, iyiki de askere gitmiş oohhh" mu dememi bekliyor acaba sinir etti beni durduk yere ..

uff neyse ya gerçekten eylülü düşünmek istiyorum sadece ben .. sonra da bebiş hayalleri kurmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…