- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #1.341
nedenn cnmm ankara güzeldirr, gerçi benn burda doğdum büyüdüm belki bana öyle geliodur, her yer birbine yakın sayılır :)
evt cnm ben izmir uçaklarına bakayım hafta sonu için bi gece kalırım dönerm olmadı, benimki de üsütmüş, ilaçta yok grip için revire çıkılmz dio anlamadm kı nasıl iş
Mamak mebsten ulus dolmusunu yarım saat bekledikten sonra sevmiom artık bu sehri )))) etlikteyim bende su anda kızlarbende ankara doğumluyumda ne biliyim memur şehri ya ondan bıraz sıkıcı geliyor ama ben deniz olan yerleri sevıyorum ondan belkı nişanlımda artvinli orayı daha bı benımsedım sankı =))))))))
Ben eşim için gelmedim tatlım çalıştığım sirket fuara katılıyordu bende geleyim dedim evde durmak istemedim ksfam dagilir diye
kızlar ben iyice dağıldım((( nasıl geçicek bu zaman nasıl dayanıcaz
Mamak mebsten ulus dolmusunu yarım saat bekledikten sonra sevmiom artık bu sehri )))) etlikteyim bende su anda kızlarögrencem ankarayı az kaldı ))
Sagolasin canim çok zor hemde:26:hım anladım canım değişiklik olmuş tabi evliyken asker beklemek daha zor olsa gerek Allah buyuk sabırlar versın canım
Sanırım haftaya kalcak yerleri sorabilirim :)ayy kıyamam canım benım evet ordan cok zor gelıyor bende mamaga bır defa gtmıstımde uzak baya ankara kolaydır düzenlııdr sormak ıstedgn bır sey olursa canım sorabılırsın ankarayı yani =)))))
Bende bilmiyorum:44:günlerdir daha az düşünmek için çok saçma şeyler yapıyorum ama boşuna. . Gündüz ne kadar tutsamda gece olup yatınca koyuveriyorum gözyaşlarımi
kızlar ben iyice dağıldım((( nasıl geçicek bu zaman nasıl dayanıcaz
Sanırım haftaya kalcak yerleri sorabilirim :)
Burdan bi arkadas baskent ögretmen evi demişti onu arastırcam bi :)
Usta birligide ankara cankaya oldugundan ankaralı arkadasları sık sık rahatsız edicem )))
bende ankara doğumluyumda ne biliyim memur şehri ya ondan bıraz sıkıcı geliyor ama ben deniz olan yerleri sevıyorum ondan belkı nişanlımda artvinli orayı daha bı benımsedım sankı =))))))))
Kıyamam ya orda hasta olmak çok kötü olmalı. . Sen bu hafta gitmeye çalış bence hasta hasta moral olur
haklısın canım zaman bır turlu gecmıyor, arasalar bır dert aramasalar bır dert sesını duyunca ınsan ne kadar cok sevdıgını ve özlediğini anlıyor bu defa tamamen dagılıyoruz. Özlem gun gectıkce buyuyor bır ay bıle ne kadar zor gectı kı daha sayacagımız bır suru gun var of of =( ama yınede telefonda ne kadar ıcımız erısede guclu konuusyoruz ama ıcten ıce ozlemımız dag gbı bunu onlarda bılıyor ya bekleyene mı zor gıdenemı bılmıorum Allah hepimize buyuk sabırlar versın canlar sağ salım kavusmayı nasip etsin =(((
cnmm seninn ondannn o zmnn :) benim nişanlım da buralı yaa bana da ondan burası ii gelio demek kii, ama dediğin doğru tam memur şehri hayat belli saatte dururr burda
evet canım ondan belkıde hmmm tabı yarin nerelıyse orası o oldugu ıcın o sehırde guzeldr tabı =) evet rahat bı sehır degıl cogu yere gore olsun ama yınede ulasım sorunu yok duzenlı bı sehır yınede dıyerek polyannacılık yapıorum =))))
amin cnm inş. dediğin gibi ne kadar güçlü konuşmaya da çalışssak olmuyo işte birbirimizi kandırıyoruz gülerek mutlu gözükerek o rahatım iyi düşünme beni diyor bende aklın bende kalmasın iyiyim diyorum ama her telefonu kapatışımda gözyaşlarım süzülüyor gel diyemiyorum gitme diyemeğim gibi ilk defa beni sensiz bırakma gitme diyemedim şimdi yanlızım (yanlızız) böyle işte hasretle özlemle başbaşa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?